Bim'deki ürünler hakkında..

dun dondurmasını aldım maras usulu süperrrrrrrrrrrrrr fair markasıııı
kesınlıkleeee deneyinnn :icecream:

dondurmalı pastası vienetta gibi valla çok güzel deneyin 3.75 flandı sanırım :ecrin_bebek:

bi dondurmasını aldım bugün masante gibi bişedi sanırım..
çok güzel..3 küsür fiyatı
bu kadar güzel olucanı tahmin etmemişdim hiç..

bende dondurmasını almıştım bir iki sefer tadı süper adını şu an hatırlamıyorum ama bravo gibi birşey koyu turuncu paketi var üstündeki çikolota kaplaması ve dondurması süper

inş. en yakın zamanda alacam
daha evvel migrostan alıyordum
ama bim bnm için abone merkezi gibi oldu :)
hem ekonomik hem kaliteli
bim e devam...
bu haftada güzel ürünler geliyor
ama tek sorun kalmıyor işte
erken davranmak gerek
herkese iyi alışverişler
a.s.a.s.a.s.

arkadaşlar bu hafta gelecek olan golden rose parlatıcılar daha önce de gelmişti,
kullanan bilen var mı, yapısı nasıldır.
sanki; kuzenimle alışveriş yaparken o almıştı, "fena değil" diyordu diye hatırlıyorum.
bir de 5 tane renk var, özellikleri farklı mıdır.
bilgi verebilir misiniz

canım bnm bi arkadaşım kullanıyordu çok mükemmel değil ama iş görüyor fiyatına göre iyi bir ürün demişti o da bimden almıştı şahsen kullanmadım ama öyle bi yorumda bulunmuştu sorduğumda..karar senin ama alıpta kullanmasan bile pek bişey farketmez 2 küsür tl zaten çok bişey değil yani..İçin yanmaz en azından bn oriflmeden ruj almıştım mesele 10 tl vermiştim dudağımda parça parça oluyordu ve hiç kalıcı değildi memnun kalmadım bayada para yani bi ruj için acıdım paraya valla =)

ben bugun bimden su böreği yufkası aldım fırında pişirdim ama su böreği gibi olamdı fırında makarna gibi oldu tadıbilmiyorumkismiledeneyen varmı benmi hata yaptım biyerde anlamadımCADIARZU

ben bugun bimden su böreği yufkası aldım fırında pişirdim ama su böreği gibi olamdı fırında makarna gibi oldu tadıbilmiyorumkismiledeneyen varmı benmi hata yaptım biyerde anlamadımCADIARZU

ben denedim cnm su böreqi yufkasını alıp tuzlu su kaynatıyorsun başka bir kaptada soquk su oluyor önce sıcak suda haşlıyorsum 1 dakika kadar sonra soquk suyun içine atuyorsun zaten tarifi üzerinde yazıyor sonrada arasına peynir koyuyosun üst üste aynı şeklide yapıp diziyorsun tepsiye en üstüne kızdırılmış tereyaq sürüp ister fırında ister aygazda pişiriyorsun aygazda pişirirsen daha lezzetli olur ama arkasınıda çevirip pişirmen gerekiyor

çok teşekkürler.
aslında ihtiyaçtan değil ama, çok şeker görünüyorlar, 1 tane almak istiyorum.
hiç sürülemeyecek bir şeyse, yanaşmayayım diye sordum.
denemeye değer galiba.

golden rose
maskara, ruj, parlatıcı, dipliner, allık, lipgloss
herbiri 2.25 tl.

ohaoldumsmilesüpermişşşş şaşırdım bu fiyat kaçmaz golden rose çokda kötü bi ürün değil ben rujunu aldım kavun içi rengi çokda memnunumm bende uğrıyıcam yarın bime :)) saol cnm teşekkür ederim...buyrunnnnnnnnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…