Bim'deki ürünler hakkında..

kızlar sabah 9da bimin kapısı full doluydu
yerimi kimseciklere kaptırmadım sempatiksalakcinni
bime bu sabah ilk ayak basan müşteri ben oldum yani bayanssulusmile
arkadan bi amca son sürat geliyodu
2 black maskara, 206 numara allık, dipliner aldım
yanımdaki amca hepsini kapış kapış götürdü şoke oldumdelikafadulden:1shok:
pardon kime alıyosunuz acaba dedim:eek:
sipariş üzerine torunuma dediÇok üzgünüm çoook
ne dedoşlar war yha ayakta alkışlıorumalkisalkisalkis

resim eklenmiyomu burayaa yaa:KK43: keşke ürünlerin resimlerini görebilsek ne hoş olurdu hofffffff tembelliğim tuttu ben gidenee kadar banaa golden rose mose kalmıcak galipaaa hoffffffffffbilmiyorumkismile

Seyma'cm dipliner siyah
başka rengi yoktu
ayrıca far da göremedim ben bu haftabilmiyorumkismile

Seyma'cm dipliner siyah
başka rengi yoktu
ayrıca far da göremedim ben bu haftabilmiyorumkismile

hmmm bende renkliyse çıkıcaktım bime neyse siyah bendede var flormarınkini çok beğeniyorum golden rose nasıldır bilemiyorum saol cnm bnmm ....a.s.

kendime dipliner ve 117 numara pembe ruj aldım. birine hediye olarak da maskara ve bilyeli lipgloss aldım. dipliner ı arkadaşım kullanıyor çok memnun ben de bugün sürdüm saatlerdir gözümde hiçbir bozulma yok. ruju pek beğenmedim. sürünce daha koyu renk oldu bir de değişik bir kokusu var. 2 renk çeşidi daha vardı biri tam dudak rengiydi biri de cırtlak açık kırmızı. maskara ve lipgloss u denedim. maskaranın o fırça tipini beğenmiyorum ben vida gibi olanlardan. lipgloss güzeldi. çileklisini almıştım buram buram çilek kokmuyor. pişman oldum keşke kendime de alsaydım diye. ben gittiğimde(11.30 falan) çok az şey alınmıştı her çeşitten bir sürü vardı daha. bi de colgate in diş macununu aldım.

garnier nin iki roll on u da var evde. göz roll on bi işe yaramadı ama sivilce için olan biraz söndürüyor. kuruduğu için makyaj altına da sürülebiliyor memnunum ondan. param olsa ondan da alacaktım ama pazar günü param gelecek. o zamana da kalmaz herhalde:KK43:

bu arada elseve in saç kremlerinin fiyatı da iyi. o kremler migros ve carrefour da 5 tl ye indirimde satılıyordu oha çok ucuz diyip almıştım şimdi bimde 4 tl hem de 500 mLzemuszemus evde vardı param kısıtlıydı alamadım yoksa ondan da alırdım.

gıda ürünlerinde wafers master mı ne tenekede gofret var ya çok güzel bir şey o bir kere bi teneke alıp geberene kadar yemiştim durduramamıştım kendimi. 1 tl lik paketleri de var denemenizi öneririm cappucinolusunu. bir dee közlenmiş patlıcanı deneyen var mı? bazı markalarınki çok kötü oluyor ya da buram buram is kokuyor.

Wafer master aldım çok güzel,kesinlikle tavsiye ediyorum.
yıllardır alırım fındıklısını vs ama bimdeki fiyatı bulmak mümkün değil..

colgate diş macunu aldım o da çok uygundu.. Diş fırçası da alacaktım ama kararsız kaldım memnun olan var mı pilli olanlardan..

Makyaj malzemeleri kapış kapış gidiyordu,hiçbirşey almadım ihtiyacım yoktu çünkü..

Döner aldım dana olanını akşam deneyeceğim bakalım memnun kalırsam yazarım..

Dondurmalı pastadan aldım hani viennetanın çakması olan.. 4 adet aldım .Pazar günü misafir var ,uğraşmamak için bu yola başvurdum :) 3,75 adeti gayet uygun..

beşler sucuğundan ve muratbey kaşarından çok memnunm tekrar aldım emsallerine göre fiyatları çok uygun.

Ben de 1 ruj aldım ve Colgate pilli diş fırçası aldım.
Kullanmışlığım var bu fırçayı çok severim...
:lepi:

bende nugün ruj aldım pembesinden güzeldi beğendim,dipliner aldım bunu deneme çalışması yapmak için aldım hiç kullanmadım daha önce ucuz diye aldım çoktandır yağlı kağıt bulunmuyordu onlarda gelmiş alın bende aldım 1,65 idi sanki,diş macununu bende alayım ya aklımda kaldı opuyorumnanaktan

oyuncak kale aldım bende oğluma makyaj malzemesi hiç kalmamıştı
patlıcan salatası falan vardı bide bu hafta kavonozda onlarıda göremedim

burdan okudum gittim sizin yüzünüzden iki dk=)
dipliner güzel mi ki? aldım ama =)
bide garnierin sivilce için roll onu vardı çok tereddüt ettm alsam mı diye =)

bundan

P.KZM.MK.EYLNR1695.jpg

ayy cuma günü sabah erkenden ilk kez gittim
ayy insanlar nasıl akın etti sanki bedava dağıtıyorlardı

bim her hafta kadınla doluydu bu hafta da erkekler düşünülmüşkaydirigubbakcemile3
bizdeki bimde de çok erkek vardıkaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3arabalarını nasılda sever erkek milletialsanaalsanasmile

evet bekliyenlerin çoğu erkekti

ne güzel bi topik yahu yeni gördüm bende öncelerden sabahın köründe dikilirdim kapısına bimin çok güzel şeyler geliyo gerçekten takip edersen
dipliner alıdırm ama kaçırdım sanırım kalmamıştır kullananlar menunmu ben hep fırçalısını kullanıyorum da

ne güzel bi topik yahu yeni gördüm bende öncelerden sabahın köründe dikilirdim kapısına bimin çok güzel şeyler geliyo gerçekten takip edersen
dipliner alıdırm ama kaçırdım sanırım kalmamıştır kullananlar menunmu ben hep fırçalısını kullanıyorum da

alıştıktan sonra rahat kullanırsın
fiyatı iyi bence nette baktım 5tl yazıyodu nerdeyse yarı fiyatı
evin yakınındaki bime burda gördükten sonra gittim akşam saat 6da
ve ürünler bitmemişti

[/QUOTE

ucu sert kalem şeklinde olduğu için,
fırçalıdan çok daha kullanışlı

Bu hafta Kozmetik ürünleri pek fazla ragbet görmedi fakat yine de iyi sattı diyebilirim :) Rujların renkleri sınırlıydı ondan dolayı sanırım müşterilerimizin pek ilgisini çekmedi..ama diplineri güzel bende aldım :kedi:

X