Bim'deki ürünler hakkında..

Rica ederim canım ayrıca teşekkürler
Golden Rose nasıl bir marka ya şu makyaj ürünlerinden bir kaç tane süpürsem mi diyorum 30unda

Allık bakarım belki güzelse , bir de Garnier roll-on gelecek 6küsür fiyata merak ediyordum denemek için iyi bir fırsat sanırım :) 30unda sabahın köründe bimin kapısına dikilcem demektir :)

bardak sürahi alan oldu mu?
ben baktım kalmamış
çok ta güzel duruyorlardı çiçekli çiçekli

bizde dün kuzenim le gittik bim ' e onunla şort takım ve askılı gecelilerden aldık şu anda yıkanıyor benimkisi ama penyesi falan cok hoşumuza gitti ben şort takım aldım kuzneime de elbisesinden aldım kızcağız mersinde yaşıyor rahat etsin sıcakta diye sempatiksalakcinni

ben de sorayım kaydirigubbakcemile3 panço bornoz alan var mı kaydirigubbakcemile2
ben ne zamandır almak istiyordum taçın vardı ama kaldırdı
bimdeki de bana çok ince geldi, kurutmazsa diye bıraktım:gitme:
alan memnun olan varsa bidahakine öyle densizlik yapmiyim sempatiksalakcinni

bardak sürahi alan oldu mu?
ben baktım kalmamış
çok ta güzel duruyorlardı çiçekli çiçekli

ben aldım..mor renk ve yeşil rengi vardı..morundan aldım mutfağım lila çünkü..çok güzel ben beğendim.o fiyata gayet uygun..sadece sürahisini 5 e bulamadım ben o kadar zaman aradım.cam sürahiler çok pahalıydı.

bulaşık makinesi kokusundanda çok menun kaldım vallahi.7-8 tl verip calgonit alıyordum bişeyede benzemiyordu.

ya bu bulaşık kokusundan bende aldım çok fazla kokuor yaa
sanki bardaklarda falan kalıntısı var gibi gelio bana

ya bu bulaşık kokusundan bende aldım çok fazla kokuor yaa
sanki bardaklarda falan kalıntısı var gibi gelio bana

canım ben yeni aldım daha 1 sefer kullandım
daha bende öyle bir sorun olmadı ama
bir arkadaş yazmıştı burda ben makine yıkarken çıkarıyorum içinde kirliler varken koyuyorum temiz bulaşıklara koku siniyo midemi bulandırdı diye
sende öyle yap olmazsa:lepi:

penye şortlu takımlarından almışdık geçen sene kullanıyorum sürekli...yazın evin içinde
çok rahat oluyor...çok kaliteli ürünlere nazaren rengi felan hiç solmadı yıkandıkça...
tavsiye ederim...
bende bulaşık makinesi kokusunu merak ediyorum ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…