Bim'deki ürünler hakkında..

diplıner yetisseydim bende alcaktım ama kalmamıştıı:)

rujlarıı renk çok yoktu..pike vardı bideyorgan gibii 16 tl..almadımmm

elseve arı sütü özlü saç kremi, colgate 2 si bir arada diş macunu birde kırmızı olanından ruj aldım..
ruj aldım almasınada sonradan rengi biraz iddialı geldi sanki..Başka bnm gbi alıpta memnun olan veya olmayan var mı ya fikir almam laZIM kafam karıştı şimdi :1no2:

ben kışın almıştım füme kapaklı goldenrose bimden penbe hala kulamıırım........zemuszemus

bulut yumuşatıcı yı gecen gün eşim almiş ilkdefa aldık bım den yumuşatıcı.kokusu nu cok begendım guzel ve kalıcı bı kokusu var.
15 lişekerpare si var bim in o da guzel.pratik acil bi miafirde bire bir fiyatıda cok uygun 1,5 ytl.alkollu ürün satamdıgı için sıkıştıgım zaman bim i tercih ediyorum aylık alışverışte de gunluk alışveriştede

rujun rengi güzel duuyor ben pembesini aldım aynı dışı gibi durdu hani genelde 1 ton açığı gibi olurdu ama bu rujda olmadı nedense,pembe de bana koyu geldi birascık canım

selam kzlar bende bim mudavimiyim ama yeni taşındığm semtte yok hatta hiç bi market yok acaba nasl istekte bulunurum ki bende istiyorum bimmmm
neyse alışverişe merkeze indiğimde belinor sir ağda bandı aldım 4.95 tl içinde bisürü var memnun kaldım bilginize

:lepi::lepi:
bnde alcam bugün ağda bandından

güle güle kullanın kızlarbayanssulusmile bim biras uzak bende üşendim gitmeye amaa dipliner çok severek kullandığım ürün muallakta kaldım gitsemiydim nekaydirigubbakcemile3

bazı agda bantları tam almıyor kalıyo yarısı
bide yapış yapış oluyo bacakta çıkmıyo fln
sesu çok kötüydü
bu belinor dediğiniz güzel mi gerçekten

ben et dönerini sürekli alırım..

tavaya az sıvı yağ koyup üzerine kekik pul biber ekerim sotelerim kızarana kadar .

pilav üstüne müthiş oluyor..

tavuk dönerini denemedim hiç

bu seferde onu alıcam bakalım nasıl çıkacak..

yumuşatıcının hangi rengi daha kalıcı ve güzel kokuyor
deneyenler yorum bekliyorum
tşk
a.s.

dün öğleden sonra gittim golden roselar tabi seçilmiş ...iki ruj kalmış ama rengini beğenmedim...
iki allık kalmış onun da rengini beğenmedim..rimel den de birkaç tane kalmış diplener dan hiç yokdu böyle olacağını biliyordum ama erken gidemedimbilmiyorumkismile

bende aynısıısnı yaşadım..diplner yoktu..digerleride seçilmişltiiibayanssulusmile

yumuşatıcının hangi rengi daha kalıcı ve güzel kokuyor
deneyenler yorum bekliyorum
tşk
a.s.

bimde hep gördüğüm alamadığım bulut yumuşatıcısını
geçen ilk kez aldım
ve bi alt komşumuz kokusunu duymuş
bize çıktı sordu bu ne marka ne güzel kokuyor die
bulutun beyazı dedim bnde
tavsiye ederim
hm diğerlerine göre çok uygunmuş

ben de bulut yumuşatıcının beyaz olanından memnundum
ancak en son değişiklik olsun diye pembesinden aldım hiç memnun değilim :1no2:

kızlar bimde duş jrli fa yogurtvanilayalı çok ğüzelll
denemenizi tavsiye edrim..ben 3dür alıyorum hem fiyatı çok iyi hemde tenii kurutmuyorrr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…