Bim'deki ürünler hakkında..

markası ne aceba ?

ben kullanıyorum valla çok da memnunum diğerlerinie dünya para vermektense tercih ediyoruym hemde 2 tl gibi birşey fiyatı
cuma gunu gittim çarşaf yastık kılıfı setinini istediğim rengini bulamadım dün gece eşimle süt alırken bulum pembesini he aldım yatağım 160 cm eninde ama çarşaf ölçüsü 150 cm yıkayayım deneyeceğim olmazsa anneme hediye ederim

eşim yağlı gevreğinin bağımlısı oldu.geçende kaymakta aldık güzeldi
a dan z ye alışveriş yaptık.bir tek temizlik malzemeleri yoktu.
süt yoğurt peynir sucuk kaymak gevrek sürülen çikolatasından dondurma,makarna,bakliyatlar,sebze,çay,yumurta vs vs..

kasada 80 falan bekliyorum ben adam 50 dedi..gerçekten çok uygun..aynı alışverişi migrostan yapsak 90 dan aşağı çıkmayız çok pahalı.

amannnn migros uçmuş arkadaşlar.kipa da aynı.ucuz gibi görünüyor ama öyle değil.1 lira 2 lira günleri göz boyuyor.bir çok büyük küçük marketlerden alışveriş yaptım.en uygunu BİM.zaten müşteri görüşlerine önem veriyorlar.eğer birşey arayıpta bulamamışsanız kasaya söylüyorsunuz hemen not alıyorlar.ve en kısa zamanda temin edileceğini söylüyorlar.yani bir nevi müşteri istekleri.

kipanın 1 tl günlerinde genelde son kullanma tarihine yakın ürünler oluyor yiyecek olarak..diğer şeylerinde boyutlarını küçültüp göz boyuyorlar..burda sadece migros var,hee bide şok var..şok daha ucuzu yok diyor ya yalan..bir kere girdim aman allahım nasıl pahalıydı öyle çoğu şey
migrosta aynı..kuruyemişleride bimden alıyorum ve çokta memnunum..fındık,badem,kaju falan süper.bi kere migrostan alayım dedim fiyatları gördüm hemen dışarı attım kendimi..küçük paketler halinde hazırlamışlar tam bmin 2 katıydı..

bizede en yakın bim ve şok var birde tansaş var ama sebze meyve dısında tansaşa uğramıyorum bile gerçektende kuruyemişleri çok güzel eşim almıstı gecenlerde badem heme bitti bile

Benim bu konudan aboneliğim silinmiş, hatta yazdığım mesaj da silinmiş ( Halbuki simbad bademi çok beğendiğimi yazmıştım. Heryerde arayıp da tuzsuz badem bulamayıp en son bimde buldum demiştim.

marka ismini öğrenebilir miyım
ben göremeim bu kadar gezdim
kasiyerdeki görevliye soracam bir daha

markası bind küçücük zaten. sarı ve yeşil renkli. benim aldığım yerde parlatıcılar falan var ya onların yanında küçücük bir kutudaydı.

markası bind küçücük zaten. sarı ve yeşil renkli. benim aldığım yerde parlatıcılar falan var ya onların yanında küçücük bir kutudaydı.

evet bind markasının temizleyici ve parlatıcısını almıştım çok ekonomik
koku gidericisini de alayım bari..küçük olduğundan göremedim heralde
tşk..

bazı ürünleri her zaman bulabilmek mümkün değil,zaten bimin de en kötü tarafı bu.bizim burda bimle tansaş çok yakın,genellikle çıktığımda ikisine de uğramak zorunda kalıyorum.bulaşık makinesi temizleyicisini ben de kullandım ve çok beğendim ama o da her zaman olmuyor bimde.ben fiyatlarından ve kalitesinden çok memnunum bimin ama keşke kremşanti kakao çikolata sosu gibi ürünlerin de alternatif markasını koysalar çünkü bu gruptaki ürünleri beğenmiyorum kendine has bir aroma var hepsinde.bir de dondurulmuş mantısını marketteki bir kadının tavsiyesiyle aldım ama hiç beğenmedim.sanırım mantıyı evde yapmak en iyisi...

geçenler de kuş lokumu aldım çok güzeldi
bugünde uğradım renkli pipetler vardı çok güzeldi bir paket aldım
ve le kola sarısından

30 temmuzda makyaj malzemeleri gelecek sanırım Golden Rose , uzaktan baktım allık,gloss falan vardı 2küsür yine fiyatları..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…