Bim'deki ürünler hakkında..

bende geçen gezinirken çift kişilik havuzlu pike aldım..11,90 dı fiyatı çok güzel beğendim yani..

havuzlu pike mi ben öyle birşey göremedim.yada bizim burada yok..

penye çarşaf olmasın???

geceliği aldım ben 6.5 lira..çok güzel kızlar..aslında almayı düşünmüyordum bi baktım sepetin başı kadın dolu 5-6 şar tane alıyorlar pijama ve gecelikten..sıcakta evin içinde giyeriz diye alıyorlardı..
bende alayım dedim çok yazlık pijamam var gecelik alayım dedim..aynı elbise gibi kızlar plaja gitmeden üstünüze giyebilirisniz..çok şeker ben çok beğendim penyeside süper

sürahi bardak takımını aldım
yağlı pişirme kağıdı gelmiş tekrar ondan aldım
böcek ilacı aldım evimi karıncalar bastı.
bide bulaşık makinası kokusu aldım bakalım nasıl..

havuzlu pike mi ben öyle birşey göremedim.yada bizim burada yok..

penye çarşaf olmasın???

Okumam yazmam var şekerim:)))

bizim oraya gelmişti ve ben aldım kullanıyorum..hatta sarı ve turuncu arası bi renk çok ta güzel...belki sizin oraya gelmemiştir...
yerimseniben

gecelik penyeden demii ne renk aldınn ben yetişemedim ya uyumjuşumm:umursamaz:

gecelik penyeden demii ne renk aldınn ben yetişemedim ya uyumjuşumm:umursamaz:

evet penyeden ama kalitesiz penyelerden değil..senelerce bozulmayan likralı tipler varya onlardan..inşallah yıkandıkça rengi solmaz solmayacak gibi duruyor gerçi..pembe gri çiçekli,siyah beyaz da var içinde..üzerimdede şuan..çok rahat ya ifil ifilzemuszemus
pijamalardada gözüm kalmadı desem yalan olur..şortlu askılı tişöertlü cicilerdi bayağı..5 dk da bitirdi kadınlar valla.bilmiyorumkismile

ben yetisseydimalcaktımda uyumuşum yaa kalmamıştır hallbuki evimimn yanındaa
bimm ama bende temelik yapım neyse artık gene bakım bii..güle ğüle ğiyy tabii srin srin evde rahat olurrr..yerimseniben

Gerçekten resimde de güzel duruyo pijamalar ama ben de unuttum yaa,,,hafta arası bakarım kaldıysa alırım artık napıyım:teselli:

bulaşık makinesi koku gidericisini aldım ama hiç memnun kalmadım kokusu bulaşıklara siniyo bardak kaşık tabak kokuyo daha sonra midem bulandı bulaşıkları biriktirirken iyi ama yıkama yaparken çıkartıyorum öyle koku olmuyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…