Bim'deki ürünler hakkında..

ben de 12 tane dondurma kaşığı aldım
kalın yapılı idi eğilmez bükülmez
ama paslanma konusunda bişi diyemicem
çok kaliteli değil ama iş görür

arkadaslar bimdeki MOP temizlik setini kullanan varmı piyasada 35 ile 50 arası bezleri mıknatıslı tozları kendine cekiyor acaba bimdekide boylemi kullananlar varsa tabiki biminkini fikirlerini yazarlarsa sevinirim bimdeki fiyatı 22 bende ona göre alıcam.......

bende çok memnunum arada sırada giderim BıM'e.
-özellikle bulaşık mak.tuz ve deterjanı çok uygun.bind marka hep alıyorum.
-beşler'in vakumsuz sucuğunu birtek orda bulabiliyorum çok ta lezzetli.
-bioblas şampuan çok çok uygun kullananlar varsa tavsiye ederim.ben 10 liraya alıyoken orda baktım 6 küsur bi fiyat.artık ordan alıyorum.
-yoğurdunu bende beğeniyorum arada alıyorum
-3lü temizlik bezi alıyorum mutfak için kirlenip yıprandıkça atıyorum 75 kuruş-1 lira mı ne öyle komik bi fiyat.
-mantısını bende denemiştim memnun kalmadım kocaman oldular.
-40 poşetlik demlik çayı vardı adını hatırlamıyorum epey uygundu.demini geç alıyor ama ben memnun kalmıştım.
-ayranı da güzel memnunum.
bi sürü şey alıyorum daha aklıma gelmedi

bende geçen bime uğramıştım baktım kajalın lipglossu var genelde rujlar benim dudaklarıma çok dokunuyo illa kaliteli olması lazım ama iki küsür liralık bu lipgloss hiç dokunmadı çok memnun kaldım

bimde pek markalı ürünler yok ama genelde memnunum özellikle saban bulgurunu yağçözünü kurabiye ve ilkler yağlı gevreğini çok beğeniyorum birde pasta tabanı haftalık aktüel ürünleride herzaman güzel oluyor ben şikayet hiç duymadım

yokmuuuuu kızlar kullanan ya olumlu yada olumsuz cevap istiyorum......opuyorumnanaktan

bende evime yakın bimlere baktım ama bikinilerin modelleri hiç hoşuma gitmedi çok çeşitte yoktu zaten hep aynı desenler vardı almadım

kızlar yaa şu dondurulmuş patateslerden bende kullanıodum..
ama her aldıgım pakette hep daha fazlalaştıgını farkettim bişeyin..
çürükler..
hep çürük patatesleri koymuşlar yaaa...

çift kişlik pike,pike takımı ,çocuk mayo ,biiikini ,paten ayakkabı,vantilatör,mutfak çeyiz seti nakışlı,terlik falan vardı bunlar aklımda kalmış

ben pike takımı almayı düşünüyorum daha önceden alıp kullanan varmı kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…