Bim'deki ürünler hakkında..

kızlar bende gittim bime bugün..Ama sizin dediğiniz kadar erkende değil 11 gibi gittim baya şeyler hala duruyodu çok mutlu oldum Bir tek parfüm kalmış yanlız onuda ben kaptım rexona set aldım lip aldım kırmızı renk..bide yeşil far aldım..Hepsinede bayıldım fakat edp de bi şüphem var yaşım 20 genç bir kıza gidicek bir koku değil sanki..sonradan içime bir kurt düştü ama olsun ben kullanmazsam annem kullanır Haftayada mp3 player geliomuş 20 liraya onu kaçırmamam lazım süper bence :)

kozmetiklerden far hariç hepsinden 1 er tane aldım.far almadım çünkü önceki tüp şeklinde olanlardan almıştım.rexona set aldım mor renkli olandan.
ithal parfüm nasıl kızlar güzel mi sizce?

kozmetiklerden far hariç hepsinden 1 er tane aldım.far almadım çünkü önceki tüp şeklinde olanlardan almıştım.rexona set aldım mor renkli olandan.
ithal parfüm nasıl kızlar güzel mi sizce?

canım ben parfüm aldım kokusu hoşuma gitti ama benim yaşıma uygun olmadığını düşünüyorum yaşım 20 buarada..30 yaş üstü bayanlara daha fazla tavsiye ederim..Ama kokusu hoş bence.Ama yinede karar senin tabiki.

anladım canım ama hala karasızım açıkçası çokta şart değil aslında ama iyiyse kaçırmayım diyordum.

anladım canım ama hala karasızım açıkçası çokta şart değil aslında ama iyiyse kaçırmayım diyordum.

o fiyata bence güzel..ınsanlarda güzel bulmuş olacakki bitirmişler..saat 11 de gitmiştim benim gittiğim bimde tek 1 tanecik kalmıştı onuda ben aldım. :)

Son düzenleme:
Bende eşime söyledim alsın diye, edp perfüm, rimel lipgloss

Bunları test eden varmı acaba kızlar. Özellikle parfümü. Güzelmi??

Cipsler mükemmel,doyamıyorum kutularca alabilirim.
Ben gittiğimde ki bu saat 12:00 geliyor,herşey bitmişti.
Güneş ürünleri alacaktım 3 bime uğradım hepsi bitmiş.
lipglosslar bitmiş sadece far kalmış.
alamadım talan olmuş özetle..

haftaya da güzel ürünler geliyor kızlar kaçırmayın bence mp3 player var 20 liraya sonra babalar günü için çok güzel şeyler getiriyolar hemde çok uygun fiyata babalarınızı sevindirin deri cüzdan 8.50 kemer 7.90 deri ayakkab 28.50 kol saati 7.50tl vs...bide temizlik ürünleride geliyor onlarda çok güzel..Ben şahsen babama cüzdan alırım heralde bide kendime mp3 player almak istiyorum kısmetse :) haftaya cumaya çoook var biliyorum ama yinede size bi ön fikir olsun istedim.

rejimdeyim diye göz ucuyla baktım maleseff

e sen sabahlarsın o zaman kapısında Bim'in haftaya

Nasıl bir cümle kurdum ben yaa (devirdim anasını ağlattım cümlenin he ), biri şunu kurallı cümle yapsın pilis

Güzel kuru incir her yerde bulamıyorum,

okudum sevgili kk hanımlarından, bim'in kuru inciri leziz güzelmiş

dedim tadayım bir, bugün gidicem yarın gideyim derken neyse gittim

görmüştüm reyonlarda, ara ara baktım yok

görevliye sordum, bulamıyorum dedim reyonu mu değişti

yok dedi, bugün itibari ile satıştan kaldırdık kaydirigubbakcemile5

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…