kozmetiklerden far hariç hepsinden 1 er tane aldım.far almadım çünkü önceki tüp şeklinde olanlardan almıştım.rexona set aldım mor renkli olandan.
ithal parfüm nasıl kızlar güzel mi sizce?
kozmetiklerden far hariç hepsinden 1 er tane aldım.far almadım çünkü önceki tüp şeklinde olanlardan almıştım.rexona set aldım mor renkli olandan.
ithal parfüm nasıl kızlar güzel mi sizce?
madem hepsinden almışın canım benim rimelde aklım kaldı o nasıl?
canım ben parfüm aldım kokusu hoşuma gitti ama benim yaşıma uygun olmadığını düşünüyorum yaşım 20 buarada..30 yaş üstü bayanlara daha fazla tavsiye ederim..Ama kokusu hoş bence.Ama yinede karar senin tabiki.
anladım canım ama hala karasızım açıkçası çokta şart değil aslında ama iyiyse kaçırmayım diyordum.
rimel anında bitti ben kaptım 1 tane.kullanmadım ama fırçasına baktım güzel görünüyor.bulabilirsen al bence.
ay sabah bisürü vardı da güvenemedim annem dışarda şimdi bulursa alacak bulamazsa maybelline alırım artıkın :) sağol canım.
o fiyata bence güzel..İnsanlarda güzel bulmuş olacakki bitirmişler..saat 11 de gitmiştim benim gittiğim bimde tek 1 tanecik kalmıştı onuda ben aldım. :)
Cipsler mükemmel,doyamıyorum kutularca alabilirim.
Ben gittiğimde ki bu saat 12:00 geliyor,herşey bitmişti.
Güneş ürünleri alacaktım 3 bime uğradım hepsi bitmiş.
lipglosslar bitmiş sadece far kalmış.
alamadım talan olmuş özetle..
haftaya da güzel ürünler geliyor kızlar kaçırmayın bence mp3 player var 20 liraya sonra babalar günü için çok güzel şeyler getiriyolar hemde çok uygun fiyata babalarınızı sevindirinderi cüzdan 8.50 kemer 7.90 deri ayakkab 28.50 kol saati 7.50tl vs...bide temizlik ürünleride geliyor onlarda çok güzel..Ben şahsen babama cüzdan alırım heralde bide kendime mp3 player almak istiyorum kısmetse :) haftaya cumaya çoook var biliyorum ama yinede size bi ön fikir olsun istedim.
rejimdeyim diye göz ucuyla baktım maleseff