Bim'deki ürünler hakkında..

kızlar bu hafta halı hurcu ve çok guzel kamp sandalyesı var sabh gıdıp alıcam 2 sınıde bayıldım tam ısıme yarıyacak seyler

arkadaşlar bir pazar sabahı kalhvaltılık almak için bime gitmiştim. her cuma gelen promosyon ürünlerinden ellerinde kalanları standlara koymuyşlar ve herşey yarı fiyatınaydı..
nevresimler tablolar boncuk perde daha neler aldım neler çokta az para ödedim..
kasiyer kıza sordum neden bu kadar ucuz diye.. iade etmek yerine geliş fiyatından veriyoruz dedi .. arada bir oluyor takip edin:)

arkadaşlar bir pazar sabahı kalhvaltılık almak için bime gitmiştim. her cuma gelen promosyon ürünlerinden ellerinde kalanları standlara koymuyşlar ve herşey yarı fiyatınaydı..
nevresimler tablolar boncuk perde daha neler aldım neler çokta az para ödedim..
kasiyer kıza sordum neden bu kadar ucuz diye.. iade etmek yerine geliş fiyatından veriyoruz dedi .. arada bir oluyor takip edin:)

bende önceden koleston saç boyası almıştım satışları 10 tl falandı 4,5-5 tl gibi bi para ödemiştim.cadde üstü bimlerde spot üründen eser kalmıyo

ben de bugün bimden çikolatalı leblebi aldım, hem siyah hem beyaz çikolatalı ve habire yiyip duruyorum cokacimcoook güzelmiş cokacimcoook

yağlı gevrekden hiç almadım bi alıp deniyim bakim madem bu kadar methettiniz:)

bugün bende ağda bandı aldım.. yüz için olanını kullandım bugün ve çok beğendim gerçekten. weetin sadece yüz için olan bantları 15 tl.. bimdekinin içinde bacak, koltuk altı ve yüz bantları var ve fiatı 4.90 dı sanırım.. bide weeti elinizde baya bi ısıtmanız gerekiyo. bimden aldığımı elimde bi iki defa ısıttım hiç uğraşmadım hemencecik yumaşıdı. başarılı bi ürün yani.. daha önce sesu almıştım başka biyerden ve iğrenç ötesiydi hiç kullanamadım.. bandın üstündeki tabaka bacağımda kalmıştı ve hiç almamıştı.. olduğu gibi çöğe atmıştım bende..

alışveriş yaparken bir müşteri çay sordu.. çaykur ve lipton dışında çay yoktu reyonda.. görevlide çaların hepsini kaldırdık raftan çok şikayet geldi garip bir kokusu varmış dedi.. fabrikada kimbilir ne oldu filan dedi fazla kulak kabartamadım ama duyduklarım bunlar...

ağda bantının markası ne hanımlar.herkes övmüş alıp bende denicem

canım markası blenior.. zaten bimde tek o markanın bandı olduğu için yazma gereği duymamıştım. umarım memnun kalırsın..

alışveriş yaparken bir müşteri çay sordu.. çaykur ve lipton dışında çay yoktu reyonda.. görevlide çaların hepsini kaldırdık raftan çok şikayet geldi garip bir kokusu varmış dedi.. fabrikada kimbilir ne oldu filan dedi fazla kulak kabartamadım ama duyduklarım bunlar...
Bunu hangi personel arkadaş söyledi çok merak ediyorum sanırım yanlış bilgi vermişler.. kokusundan dolayı raftan kalkmadı o çaylar,sadece hammaddde sıkıtısı yaşandıgı için deponun elinde o çaylardan yok önümüzdeki haftalarda gelecek müşterilere yanlış bilgi verilmiş..
Bahsedilen çaylar da Berk,Harman vs..

Bunu hangi personel arkadaş söyledi çok merak ediyorum sanırım yanlış bilgi vermişler.. kokusundan dolayı raftan kalkmadı o çaylar,sadece hammaddde sıkıtısı yaşandıgı için deponun elinde o çaylardan yok önümüzdeki haftalarda gelecek müşterilere yanlış bilgi verilmiş..
Bahsedilen çaylar da Berk,Harman vs..

orda çalışan görevli müşterilerle birebir diyalog kuran şikayetlerden memnunietlerden haberdar olan biri neden yanlış bilgi versinki.. amacı ne olabilirki anlamadım doğrusu... çaykur ve lipton dışında tek bir ürün bile yoktu.. ben sürekli giderim bime daha dün orda duran çaylar birden bire neden ortadan yok olsunlarki dimi? ben bimin personelini çok samimi ve nazik buluyorum ayrıca müşteriye böyle bir açıklama yaptığını duyduğum an bile aferin be dedim.. ne kadar dürüst ve samimiler.. demekki personellerini bile seçerek alıyolar diye düşünmüştüm...

bende size bir şey sormak istiyorum iznizle.. siz bim de yetkili müdür filanmısınız. daha önceki mesajlarınızda dikkatimi çekmişti. burda insanlar memnuniyetlerini ve bilgilerini palaşıolar yeterince reklam oluyo zaten.

orda çalışan görevli müşterilerle birebir diyalog kuran şikayetlerden memnunietlerden haberdar olan biri neden yanlış bilgi versinki.. amacı ne olabilirki anlamadım doğrusu... çaykur ve lipton dışında tek bir ürün bile yoktu.. ben sürekli giderim bime daha dün orda duran çaylar birden bire neden ortadan yok olsunlarki dimi? ben bimin personelini çok samimi ve nazik buluyorum ayrıca müşteriye böyle bir açıklama yaptığını duyduğum an bile aferin be dedim.. ne kadar dürüst ve samimiler.. demekki personellerini bile seçerek alıyolar diye düşünmüştüm...

bende size bir şey sormak istiyorum iznizle.. siz bim de yetkili müdür filanmısınız. daha önceki mesajlarınızda dikkatimi çekmişti. burda insanlar memnuniyetlerini ve bilgilerini palaşıolar yeterince reklam oluyo zaten.

öyle bir sorun olsa bile müşteriye o şeKilde yaklaşımla kendi çalıştıgı yerin ürününü kötüleyerek müşteriye o ürünün kalktıgı söylenmez en basitinden orda kisme kafasına göre iş yapmaz yapamaz merkezden bilgi gelir o bilgi dahilinde yapılır hersey en ufak birsey bile.Çaykur ve Lipton devletinn, fakat Berk Harman vs özel şirket oldugu için ..Ürün bitmiştir dikkat ettiyseniz etiketi ters çevirilmiştir.Satıştan çıkan kalkan ürünün etiketi ters çevirilmezz yerinden kaldırılır.Ben Bu zamana kadar o çaylarda koku var şikayeti ile gelen hiçbir müşteri görmedim aksine ben berk çayın bu kadar sattıgını berkçay olmayınca anladım,çünkü çok soran var.Bim personeli evet nazik kibar ve güleryüzlü insanlardan oluşur fakat arkadaşa ya yanlış bilgi verilmiş yada personel yeni..Çünkü hammadde sıkıntısından dolayı bir süre gelmeyecek deponun eline ulaştıgında magazalara dağıtımı yapılcak.
Ben personelim müdür felan değilim kısmet olursa belki bir gün o da olur :)

çayın hammaddesi çaydır dimi? türkiyede bunun sıkıntısını çekiyolarsa hayırdır inşallah..

umarım bimde bu bilgiyi veren kişi personel müdürü olur ve böylece insanlar anlarlarki yanlış bilgi vererek değilde samimiyetle dürüstlükle her zaman çıtayı daha yükseğe kaldırmak daha mümkündür. diyelimki siz iki ayrı markette çalışan görevlisiniz.. ve ben çayları sorduğumda siz hammadde sıkıntısı dediniz ve diğeri de kokuyomuş şikayet aldık ondan kalktı desin.. hiç düşünmeden bana çayları şikayet üzerine kaldırdıklarını söleyen marketten alışveriş yaparım. ve o marka çay tekrar raflara dönerse almaya devam ederim... bence hiçte acemice yapılmış bir davranış değildi.. bu ülkede dürüstlük artık acemilik yada aptallık diye adlandırılıyo... valla yarın gidip bizzat tebrik edicem.. ama yanında kimse varsa bişey demem tabii.. sizn gibi düşünen insanlar varsa telef olmasın çocukcağız...

çayın hammaddesi çaydır dimi? türkiyede bunun sıkıntısını çekiyolarsa hayırdır inşallah..

umarım bimde bu bilgiyi veren kişi personel müdürü olur ve böylece insanlar anlarlarki yanlış bilgi vererek değilde samimiyetle dürüstlükle her zaman çıtayı daha yükseğe kaldırmak daha mümkündür. diyelimki siz iki ayrı markette çalışan görevlisiniz.. ve ben çayları sorduğumda siz hammadde sıkıntısı dediniz ve diğeri de kokuyomuş şikayet aldık ondan kalktı desin.. hiç düşünmeden bana çayları şikayet üzerine kaldırdıklarını söleyen marketten alışveriş yaparım. ve o marka çay tekrar raflara dönerse almaya devam ederim... bence hiçte acemice yapılmış bir davranış değildi.. bu ülkede dürüstlük artık acemilik yada aptallık diye adlandırılıyo... valla yarın gidip bizzat tebrik edicem.. ama yanında kimse varsa bişey demem tabii.. sizn gibi düşünen insanlar varsa telef olmasın çocukcağız...

Peki yarın aynı soruyu birde gittiğiniz mağazanın Magaza Sorumlusuna veya magaza sorumlusu yardımcısına sormanızı rica edyorum hatta daha yakınınızda ikinci bir BİM magazası var ise aynı soruyu birde onlara yöneltmenizi rica ediyorum..her iki magazadan nasıl bircevap alacasınızz merak içerisindeyim.ve birde bundan benimde haberim olursa size minettar kalacagım :) ve benim en yakın arkadaşım magaza sorumlusu..oda yanlış biliyor demekki..ayrıca bu sorunu yarın bizzat pazarlama müdürümüzle konuşacağım işin aslını sizin için öğreneceğim bu konuda bir sonuca varalım :)

Peki yarın aynı soruyu birde gittiğiniz mağazanın Magaza Sorumlusuna veya magaza sorumlusu yardımcısına sormanızı rica edyorum hatta daha yakınınızda ikinci bir BıM magazası var ise aynı soruyu birde onlara yöneltmenizi rica ediyorum..her iki magazadan nasıl bircevap alacasınızz merak içerisindeyim.ve birde bundan benimde haberim olursa size minettar kalacagım :) ve benim en yakın arkadaşım magaza sorumlusu..oda yanlış biliyor demekki..ayrıca bu sorunu yarın bizzat pazarlama müdürümüzle konuşacağım işin aslını sizin için öğreneceğim bu konuda bir sonuca varalım :)

yoo bu kadar büyütmeye gerek yok. ben müşteriyle birebir muhatap olan şikayetleri kendi kulaklarıyla duyan ve gayet samimi açıklama yapan kişiye inanıyorum.. neden hafiyelik yapayım ki.. bu konu benim bime olan güvenimi asla sarsmadı. aksine hoşuma bile gitti. siz şuan benim memnuniyetimi memnuniyetsizliğe çevirmeye çabalıyosunuz..

baya oluyo başka bir marketten kutuların içinde satılan dondurulmuş bir ürün almıştım. ve bozuk çıktı. markete götürdüm fişimle beraber. adam bana işte ürün bozuk olmaz adamlar bilmem kaç paralık tesis kurmuşlar bozuk ürün olurmuymuş hiç filan bi dünya şey sölemişti.. dedimki sizce ben napmaya çalışıyorum şuan amacım ne yanii.. aldığıma pişman olup paramı geri almak için uğraşan birine mi benziyorum sizce?. bozuk diyosam bozuk. alın kendiniz ailenizle afiyetle yiyin diyip ne yeni ürün nede paramı almadan çıktım marketten. evimin çok yakınında olmasına rağmen asla bir daha uğramadım. bu konuştuğum kişide mağaza sorumlusuydu.. tabiki insanlar görevleri gereği sattıkları ürünü kötülemezler. ama göz göre göre de inkar ediliosa bu sadece müşteri kaybettirir. benim körü körüne kötü olan ürünü savunan mantığa hiç itimatım yok...

canım markası blenior.. zaten bimde tek o markanın bandı olduğu için yazma gereği duymamıştım. umarım memnun kalırsın..

ben de burda duyduktan sonra aldım, hayatımda hiç ne normal ağda ne de sir ağda kullanmadım bacaklarımda, ama bi heves aldım denedim ve gerçekte çok memnun kaldım. kısa sürede ve eskiye oranla nerdeyse sıfır acıyla hallettim :) kesinlikle tavsiye ederimmm

yoo bu kadar büyütmeye gerek yok. ben müşteriyle birebir muhatap olan şikayetleri kendi kulaklarıyla duyan ve gayet samimi açıklama yapan kişiye inanıyorum.. neden hafiyelik yapayım ki.. bu konu benim bime olan güvenimi asla sarsmadı. aksine hoşuma bile gitti. siz şuan benim memnuniyetimi memnuniyetsizliğe çevirmeye çabalıyosunuz..

baya oluyo başka bir marketten kutuların içinde satılan dondurulmuş bir ürün almıştım. ve bozuk çıktı. markete götürdüm fişimle beraber. adam bana işte ürün bozuk olmaz adamlar bilmem kaç paralık tesis kurmuşlar bozuk ürün olurmuymuş hiç filan bi dünya şey sölemişti.. dedimki sizce ben napmaya çalışıyorum şuan amacım ne yanii.. aldığıma pişman olup paramı geri almak için uğraşan birine mi benziyorum sizce?. bozuk diyosam bozuk. alın kendiniz ailenizle afiyetle yiyin diyip ne yeni ürün nede paramı almadan çıktım marketten. evimin çok yakınında olmasına rağmen asla bir daha uğramadım. bu konuştuğum kişide mağaza sorumlusuydu.. tabiki insanlar görevleri gereği sattıkları ürünü kötülemezler. ama göz göre göre de inkar ediliosa bu sadece müşteri kaybettirir. benim körü körüne kötü olan ürünü savunan mantığa hiç itimatım yok...

Sizin açınızdan büyütmeye gerek yok fakat bu bizim ve BİM açısından gayet büyük bir sorun.Bir müşterii aslı astarı olmayan bir yanlışlıgın içerisinde..bunu düzeltmek de yine bize düşüyor.ben bu konuyu bugün müdürümle konuştum ve asla öyle birşey olmadıgını sadece deponun elinde olmadıgını söyledi.öyle birsey olsa dediğim gibi ürünün etiketi ters cevrilmez tamamen kaldırılır..ürün satıştan çıkar..peki madem bahsettiğiniz veya personel arkadaşın bahsettiği gibi birdurum söz konusu ise neden diger Bim çalışalarının bundan haberi yok.yada bilgi geçilmemiş..Tuhaf..Ayrıca ben neden sizin memuniyetinizi memnuniyetsizliğe cevireyimki,müşteri memnuniyeti bizim için herşeyden önce gelir :KK66:

X