Bim'deki ürünler hakkında..

arkadaşlar bimin çamaşır ve tül beyazlatıcını kullanın süper.. beyazlar bembeyaz...bind activat...

Ben Muratbey Hellim Peyniri'nden eşim kovadaki krem peynirinden vazgeçemiyoruz çok lezzetli gerçekten, dün gittiğimde yine hellim aldım
kahvaltıda yağsız tavada kızatıyorum onu süper oluyor

Son düzenleme:
dondurulmuş patatesi gerçekden iyi...muratbey kaşarıda güzel hellimide deneyelim bir gün...
aknaz beyaz peynirini de çok seviyordum yalnız en son aldığımı beğenmedim üretimi
değişdi sanırım çok yavan geldi tadı ..

ben de geçen bulaşık makinası için koku aldım yeni üründü galiba ilk kez gördüm bim de çok güzel koku veriyor makinada
fiyatıda 4 tl idi galiba

ben de geçen bulaşık makinası için koku aldım yeni üründü galiba ilk kez gördüm bim de çok güzel koku veriyor makinada
fiyatıda 4 tl idi galiba

bimde var mı ki canımbilmiyorumkismile
hiç görmedimde iyi bir daha gittiğimde bende alıyım o zamanyerimseniben

evet ben kullanıyorum..müthiş etkili:)ben de yine tavsiye üzerine aldım,ama bırakacağımı sanmıyorum,hem de fiyatı 1.90 lira...çok uygun diğerlerine göre..yaşasın bim:)a.s.
arkadaşlar bimin çamaşır ve tül beyazlatıcını kullanın süper.. beyazlar bembeyaz...bind activat...

Dün bime uğradım nesfit almak için
raflarda ilkler yağlı gevrek diye bir kurabiye gördüm - kayınvalidemde yemiştim daha önce lezzetli bir şey - misafirim gelecek diye çayın yanına ikram ederim dedim aldım
Bir de kafkasın acıbadem kurabiyesi vardı fındıklı o da çok güzelmiş tavsiye ederim

raflarda ilkler yağlı gevrek diye bir kurabiye gördüm - kayınvalidemde yemiştim daha önce lezzetli bir şey - misafirim gelecek diye çayın yanına ikram ederim dedim aldım
Bir de kafkasın acıbadem kurabiyesi vardı fındıklı o da çok güzelmiş tavsiye ederim

aynen ikisinede bayılıyorum.. acıbademe dadanık zati..bazı ürünelr süper bimde..

evet yağlı gevrek vazgeçemediğim bi tat. birde bimin kurabiyelerini deneyim hem çok taze hem çok lezzetli.. bimin herşeyi çok güzel. ben her ürünün üretici firmasına bakarım hepsi tanıdık bildik kaliteli markalar.. mesela meyve suları tamekin..çocuk bezi ve kadın pedlerievyapın çoğu ürünleride ülkerden...

Ben burayı daha önce niye görmedimki ben Bimden alışveriş yapıyorum.Evimin hemen yanında market var ama n 5 blok ötemdeki Bime gidiyorum.Hemen hemen tüm ürünlerini kullanıyorum Hatta ismi uyduruk ürünlerini hangi firmalara yaptırmış bunları bile biliyorum benim garip huyumdur nerden ne alırsam alayım firma kendimi üretmiş başkasınamı yaptırmış bakarım. Çoğu yerde anlatıyorum burdada anlatayım Dost süt- Ak gıda (yani ülker) Dost yoğurt-Sütaş Ak gıda karışık,Jucy meyve suyu-Tamek meyve suyu Mantı- Kerevitaş( yani super freş), Elde yıkama bulaşık deterjanı-hayat Kimya (yani Bingo)
Makina toz deterjan-Turk Henkel(yani pril) Tablet olan deterjan- Alman firması, Sempre şampuan(canan kozmetik (yani ipek şampuan),Bhery sıvı sabun-Evyap-(yani duru sabun) diğerlerinide yazarsam uzun olacak aslında beni bu bilgilerle Bime almaları lazım okadarda reklamını yapıyorum eşe dosta bakın isimleri uyduruk diye çoğu tedirgin davranıyor ama çevirip baksa kim üretmiş diye bilgi sahibi olacak. Bende bu yüzden Bimin ürünlerini güvenerek alıyorum biliyorum ki benim daha önce kullandığım markayı Bim aynı firmaya başka isimle yaptırmış bana satarkende o firmanın ürününden daha ucuza satıyor yani ben marka için fazladan para ödemiyorum.Bu bilgileri Bimin çoğu elemanı bile bilmez belki ama dedim ya bendeki garip bir huy markalı bir kıyafet bile alsam bakarım kim üretmiş nerde üretmiş diye( lcw waikiki çoğu ürününü kendi yapmıyor Bangledeş -Hindistan ve Malezyada üretiyor Türkiyede ürettiği mal çeşidi az.)Belki çoğunuz aman ne garip bir düşünce diye bilirsiniz ama benim için son kullanma tarihi ve içindeki maddedeler kadar önemli üretici firma belki İşletme mezunu olmamında katkısı vardır.

yağlı gevreği,kurabiyeleri ...pasta tabanınıda kullanmamış olanlar varsa denesin kekin tatı güzel kolay yaşpasta yapmak için ideal.

ilkler yağlı gevrek gerçekden lezizdir..ama o leziziliği yağ oranın fazlalığından olduğu için uzun zamandır tercih etmiyorum...ama misafirlere felan iyi oluyor çayın yanında
bide ben acıbadem kurabiyesini bimde hiç görmedim:kedi:...sanırım orada olduğunu bilmediğim için dikkat etmedim...bide kafkasınmış ..çok severim bu kurabiyeyi ...

gittiğimde bi bakıyım

ilkler yağlı gevrek gerçekden lezizdir..ama o leziziliği yağ oranın fazlalığından olduğu için uzun zamandır tercih etmiyorum...ama misafirlere felan iyi oluyor çayın yanında
bide ben acıbadem kurabiyesini bimde hiç görmedim:kedi:...sanırım orada olduğunu bilmediğim için dikkat etmedim...bide kafkasınmış ..çok severim bu kurabiyeyi ...

gittiğimde bi bakıyım

bende hiç dikkat etmemiştim burda yazdıktan sonra baktım varmış meğer..güzeldi tadıda..

bimin tatlıları çok güzel zaten ünlü biyerden geliyomuş ka<zandibisi bayıldım yoğurtu unu çok güzel hep ordan alırım

yağlı gevrekden hiç almadım bi alıp deniyim bakim madem bu kadar methettiniz:)

bugün bende ağda bandı aldım.. yüz için olanını kullandım bugün ve çok beğendim gerçekten. weetin sadece yüz için olan bantları 15 tl.. bimdekinin içinde bacak, koltuk altı ve yüz bantları var ve fiatı 4.90 dı sanırım.. bide weeti elinizde baya bi ısıtmanız gerekiyo. bimden aldığımı elimde bi iki defa ısıttım hiç uğraşmadım hemencecik yumaşıdı. başarılı bi ürün yani.. daha önce sesu almıştım başka biyerden ve iğrenç ötesiydi hiç kullanamadım.. bandın üstündeki tabaka bacağımda kalmıştı ve hiç almamıştı.. olduğu gibi çöğe atmıştım bende..

alışveriş yaparken bir müşteri çay sordu.. çaykur ve lipton dışında çay yoktu reyonda.. görevlide çaların hepsini kaldırdık raftan çok şikayet geldi garip bir kokusu varmış dedi.. fabrikada kimbilir ne oldu filan dedi fazla kulak kabartamadım ama duyduklarım bunlar...

yağlı gevrekden hiç almadım bi alıp deniyim bakim madem bu kadar methettiniz:)

bugün bende ağda bandı aldım.. yüz için olanını kullandım bugün ve çok beğendim gerçekten. weetin sadece yüz için olan bantları 15 tl.. bimdekinin içinde bacak, koltuk altı ve yüz bantları var ve fiatı 4.90 dı sanırım.. bide weeti elinizde baya bi ısıtmanız gerekiyo. bimden aldığımı elimde bi iki defa ısıttım hiç uğraşmadım hemencecik yumaşıdı. başarılı bi ürün yani.. daha önce sesu almıştım başka biyerden ve iğrenç ötesiydi hiç kullanamadım.. bandın üstündeki tabaka bacağımda kalmıştı ve hiç almamıştı.. olduğu gibi çöğe atmıştım bende..

alışveriş yaparken bir müşteri çay sordu.. çaykur ve lipton dışında çay yoktu reyonda.. görevlide çaların hepsini kaldırdık raftan çok şikayet geldi garip bir kokusu varmış dedi.. fabrikada kimbilir ne oldu filan dedi fazla kulak kabartamadım ama duyduklarım bunlar...

ben bimin berk çayını tomurcuk çayla karıştırıp kullanıyorum.çayda hiç bi koku falan yok belki bi parti öyle çıkmıştır.
dün yağlı gewrekten aldım hiç almamıştım daha önce,tadı güzeldi beğendim.

X