Ben burayı daha önce niye görmedimki ben Bimden alışveriş yapıyorum.Evimin hemen yanında market var ama n 5 blok ötemdeki Bime gidiyorum.Hemen hemen tüm ürünlerini kullanıyorum Hatta ismi uyduruk ürünlerini hangi firmalara yaptırmış bunları bile biliyorum benim garip huyumdur nerden ne alırsam alayım firma kendimi üretmiş başkasınamı yaptırmış bakarım. Çoğu yerde anlatıyorum burdada anlatayım Dost süt- Ak gıda (yani ülker) Dost yoğurt-Sütaş Ak gıda karışık,Jucy meyve suyu-Tamek meyve suyu Mantı- Kerevitaş( yani super freş), Elde yıkama bulaşık deterjanı-hayat Kimya (yani Bingo)
Makina toz deterjan-Turk Henkel(yani pril) Tablet olan deterjan- Alman firması, Sempre şampuan(canan kozmetik (yani ipek şampuan),Bhery sıvı sabun-Evyap-(yani duru sabun) diğerlerinide yazarsam uzun olacak aslında beni bu bilgilerle Bime almaları lazım okadarda reklamını yapıyorum eşe dosta bakın isimleri uyduruk diye çoğu tedirgin davranıyor ama çevirip baksa kim üretmiş diye bilgi sahibi olacak. Bende bu yüzden Bimin ürünlerini güvenerek alıyorum biliyorum ki benim daha önce kullandığım markayı Bim aynı firmaya başka isimle yaptırmış bana satarkende o firmanın ürününden daha ucuza satıyor yani ben marka için fazladan para ödemiyorum.Bu bilgileri Bimin çoğu elemanı bile bilmez belki ama dedim ya bendeki garip bir huy markalı bir kıyafet bile alsam bakarım kim üretmiş nerde üretmiş diye( lcw waikiki çoğu ürününü kendi yapmıyor Bangledeş -Hindistan ve Malezyada üretiyor Türkiyede ürettiği mal çeşidi az.)Belki çoğunuz aman ne garip bir düşünce diye bilirsiniz ama benim için son kullanma tarihi ve içindeki maddedeler kadar önemli üretici firma belki İşletme mezunu olmamında katkısı vardır.