Bim'deki ürünler hakkında..

bugün kızımla parka gittik. güya bime de uğrayıp kamp sandalyesi alıcaktım.. ama tamamen unuttum. tam evin kapısında aklıma geldi. umarım kalmıştır da yarın alırım...

Son düzenleme:
eveeeettt bimin en sevdiğim ürünlerinden biride çaydıııı.... şimdi kafamda bi sürü soru işareti oluştu. ben bu çayı alayım mı almayayım mı...hancı çayı çok beğeniyordum onda yoktur inşallah bahsettiğiniz boyalar herkeste bayılır çayıma bu ne çayı diye..

canım hancı bergomot aromalı çaydan mı bahsediyosun. bende burda çok methedildiğini okuyunca almıştım geçen ay. normal çayın içine biraz koyup öyle demledim. ama çok acımsı oldu tadı.. acaba benmi fazla kaçırdım yoksa insanlar bu durumu mu şikayet ediyolar anlamadım.. sen nasıl kullanıyosun hancıyı?

ben de birçok ürününü beğenerek kullanıyorum..

size bir sorum olacak..

tavuğunu alırım bimin hiç şikayetim olmadı şimdiye kadar ama kıymasını da merak ediyorum..

acaba hiç bimden kıyma alan oldu mu ?

tekstil m, ürünlerinin kalitesi çok kötü . hatemoğlu pantolonların rengi iki yıkamada tamamen attı . kısaca mefruşat ve giyim ürünlerinin 2. yada 3. kalitesini satıyorlar.:eek:klava:

anlaştık o zaman:))

size bir soru bimin vazgeçemediğiniz ürünü hangisi? ve müşterilerin en çok talep ettiği ürünler neler:) kokulu çaylar dışında hahahaha:)))

hangi ürün grubundan?..mesela bizim 7grubu diye adlandırdıgımız Bisküvi-çikolata grubudan Centro gofretler mükemmeldir bitterlisi mesela bagımlılık yapıyor resmen..dondurulmuştan kayseri mantılarımız güzeldir.scarletlerin günlük pedleri rahattır ve kullanışlıdır.ve daha sayabilecegim bir sürü ürün..bu böyle uzayıp gider:)

markasını hatırlayamadığım ağda bantları satmaya başlamışlar. açıkçası en kaliteli bantlar kadar iyi olduğunu düşünüyorum.

ilk önce sadece bir paket aldım ama bugün dayanamayıp iki paket daha aldım kendime.

hangi ürün grubundan?..mesela bizim 7grubu diye adlandırdıgımız Bisküvi-çikolata grubudan Centro gofretler mükemmeldir bitterlisi mesela bagımlılık yapıyor resmen..dondurulmuştan kayseri mantılarımız güzeldir.scarletlerin günlük pedleri rahattır ve kullanışlıdır.ve daha sayabilecegim bir sürü ürün..bu böyle uzayıp gider:)

Aynen hayatımda bu kadar lezzetli gofret yemedim diyebilirim. Muzlusunu da denedim o da güzel ama çikolatalısı daha iyi kreması bol demek bitter çikolatalıymış belki de ondan

Ben çayını hep alıyorum.Tartışmayı alevlendirmek istemem ama hem harmanını hem tomurcuğu hemde kırmızı ambalajlı olan filizini kullandım ve kullanıyorum hiç öyle koku falan duymadım nede misafirlerim böyle birşey dedi ayrıca Bursadaki mağazalarında çaylar var yani kaldırılmamış sanırım ortadada bir yanlışlık var.Bir arkadaşta ürünleri evet bilindik yerler üretiyor ama fason olduğu için kalitesiz demiş 2000 mağazası olan ve milyonlarca müşterisi olan firma niye kalitesizliği kendine ilke edinsin akılsızmı bunlar büyük işletmelerde müşteri devamlılığı önemlidir.ınsanımızın genel kanısı şu aynı ürün kıyaslamasında fiyatı ucuz olan kalitesizdir mantığı var.Büyük üretim yapılan yerlerde mutlaka hatalı ürün çıkacaktır. Bunu ürünün tamamına yaymak bence yanlış bakın şikayet var.coma her markadan her üründen şikayetler var.

centro gofretlerde un tadı geliyo bana günlük pedlerde önceden iyiydi ama şimdi değişmiş.casey kekin dolgulusu gelmiş onu beğendim.bugidonun masante dondurmasından aldım daha öncede almıştım tadı hoşuma gitti
temizlik ürünlerinin beğenirim kağıt havlusu peçetesi tuv.kağıdı yağ sökücüsü cif çamaşır suyu
yüzey temizleyicileri berbat kokuyo
bulut yumuşatıcısı onuda beğenmedim yumoş alırım her zaman bimden
örn.rexona rolon 3 küsür bişey bimde başka marketlerde 2 katı fiyatı aynı marka.neden daha fazla ödeyeyimki aynı ürüne

Ben çayını hep alıyorum.Tartışmayı alevlendirmek istemem ama hem harmanını hem tomurcuğu hemde kırmızı ambalajlı olan filizini kullandım ve kullanıyorum hiç öyle koku falan duymadım nede misafirlerim böyle birşey dedi ayrıca Bursadaki mağazalarında çaylar var yani kaldırılmamış sanırım ortadada bir yanlışlık var.Bir arkadaşta ürünleri evet bilindik yerler üretiyor ama fason olduğu için kalitesiz demiş 2000 mağazası olan ve milyonlarca müşterisi olan firma niye kalitesizliği kendine ilke edinsin akılsızmı bunlar büyük işletmelerde müşteri devamlılığı önemlidir.İnsanımızın genel kanısı şu aynı ürün kıyaslamasında fiyatı ucuz olan kalitesizdir mantığı var.Büyük üretim yapılan yerlerde mutlaka hatalı ürün çıkacaktır. Bunu ürünün tamamına yaymak bence yanlış bakın şikayet var.coma her markadan her üründen şikayetler var.
alkisalkisalkis

2773 :) 2010 yılı içerisinde Hedef 3000 ..

aklıma gelenleri unutmadan yazayım :)

mikrofiber bezini

aknaz krem peyniri

yoğurdunu

kerem krem peynirini(bayılıyorum)

binvezirdi galiba kaşarın adı sürekli alırım..

ben burayı yeni gördüm benimde bim 2 bina yanımda bazı ürünlerini alıyordum bilindik markaları,ama burda okuyunca şaşırdım bayağı memnun olan var bende denemeyi düşünüyorum bakalım bundan sonra..
ben en çok kiraç çöz güldal ondan memnunum en iyi markalar bile öyle çıkaramıyor bence.
muratbey kaşar
sütü alıyorum ama içmek için degil pasta börek için içmek için başka marka alıyorum.
kafkas acıbadem süper çok alıyorum onu..
aklıma geldikçe yazarım.

geçenlerde çardak konsantre meyve suyu aldım 1.75 tl ye. bugün de kipada aynısını 3 küsur tl ye gördüm, çok şaşırdım. gerçi tadını pek beğenmedim.
amaaaaa cuma günü aldığım kamp sandalyelerinden çok memnunum. fiyat da çok uygundu.

murat bey kaşar peyniri hiç düşünmeden aldığım ürün.loru da güzel murat bey'in.
berk çayı hiç sevmedim zaten.
eşim her zaman der hanım çaykur rize çay'dan şaşma,tv de izledim bir tek onda boya yokmuş diğer özel firmaların çayında boya var diye.

bimdeki acıbadem kurabiyesini tavsiye üzerine denedim..
hatta yiyorum şimdi nefis herkese tavsiye ederim :KK66:)

blume kağıt peçete,kağıt havlu ve tuvalet kağıdıda iyi memnunum..

Bim'in hemen hemen her ürününü alırırım, ucuz ve kaliteli :)
Çayı evet o kadar kaliteli değil ama tomurcuk çayı güzel tavsiye ederim.
Kek pasta vs. bütün malzemelerimi de oradan alırım hem bütçeyi de sarsmıyor :)

limonatayı denedim kızlar..

ve çok beğendm eşimde öyle..

bim de 950 tl idi bu limonata..

reyonda uludağ limonata da 1.45 di ..

bence biminki de gayet güzel..tavsiye ederim..

X