Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
eveeeettt bimin en sevdiğim ürünlerinden biride çaydıııı.... şimdi kafamda bi sürü soru işareti oluştu. ben bu çayı alayım mı almayayım mı...hancı çayı çok beğeniyordum onda yoktur inşallah bahsettiğiniz boyalar herkeste bayılır çayıma bu ne çayı diye..
anlaştık o zaman:))
size bir soru bimin vazgeçemediğiniz ürünü hangisi? ve müşterilerin en çok talep ettiği ürünler neler:) kokulu çaylar dışında hahahaha:)))
hangi ürün grubundan?..mesela bizim 7grubu diye adlandırdıgımız Bisküvi-çikolata grubudan Centro gofretler mükemmeldir bitterlisi mesela bagımlılık yapıyor resmen..dondurulmuştan kayseri mantılarımız güzeldir.scarletlerin günlük pedleri rahattır ve kullanışlıdır.ve daha sayabilecegim bir sürü ürün..bu böyle uzayıp gider:)
hangi ürün grubundan?..mesela bizim 7grubu diye adlandırdıgımız Bisküvi-çikolata grubudan Centro gofretler mükemmeldir bitterlisi mesela bagımlılık yapıyor resmen..dondurulmuştan kayseri mantılarımız güzeldir.scarletlerin günlük pedleri rahattır ve kullanışlıdır.ve daha sayabilecegim bir sürü ürün..bu böyle uzayıp gider:)
alkisalkisalkisBen çayını hep alıyorum.Tartışmayı alevlendirmek istemem ama hem harmanını hem tomurcuğu hemde kırmızı ambalajlı olan filizini kullandım ve kullanıyorum hiç öyle koku falan duymadım nede misafirlerim böyle birşey dedi ayrıca Bursadaki mağazalarında çaylar var yani kaldırılmamış sanırım ortadada bir yanlışlık var.Bir arkadaşta ürünleri evet bilindik yerler üretiyor ama fason olduğu için kalitesiz demiş 2000 mağazası olan ve milyonlarca müşterisi olan firma niye kalitesizliği kendine ilke edinsin akılsızmı bunlar büyük işletmelerde müşteri devamlılığı önemlidir.İnsanımızın genel kanısı şu aynı ürün kıyaslamasında fiyatı ucuz olan kalitesizdir mantığı var.Büyük üretim yapılan yerlerde mutlaka hatalı ürün çıkacaktır. Bunu ürünün tamamına yaymak bence yanlış bakın şikayet var.coma her markadan her üründen şikayetler var.
Limonatası harikaaa :içelim: