- 29 Mart 2008
- 2.267
- 21
- 53
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ben de saat 10 gibi gittim twister ve baharatları alacaktım ama maalesef kalmamış:sinifsinif:,ayna ve borcam seti vardı ama onları da ben almadım.
sevgili bimci güzelleri;
ben bugün bime gittim parfüm almak için fakat koklamak istedim açamayız dediler aslında kalıcı koku edp olunca baya kalıcı oluyor edt lere nazaran..hangi rengini alayım güzeller hangisi güzel acep alıpda kullananlarsengözlerimebaksanab
benim gittiğim şubede baharat çoktu bide alman çikolata ve kurabiyeleri vardı bolca almadım onlardan.daha öncede gelmişti o kurabiyelerden çok lezzetliydi.
--------------------------------------------------------------------------------
sevgili bimci güzelleri;
ben bugün bime gittim parfüm almak için fakat koklamak istedim açamayız dediler aslında kalıcı koku edp olunca baya kalıcı oluyor edt lere nazaran..hangi rengini alayım güzeller hangisi güzel acep alıpda kullananlar
aa testır yokmuydu testır olması gerek halbuki küçük adı neydi erkekte yeşil olan süper bayanda mor olan fena değil bi tanesi çok güseldi ama hangi renkti hatırlarsam söleri,m
Hmmm... pardon her zaman olan parfümlerden bahsettin sandım okbu hafta gelen ürünlerden bahsediyorum ben yeni gelen yani.iki renk vAR lacivert ve açık mavi...mor yok yani ismi ise Bayan Parfüm
French Style
Teşekkür ederim...neden olmasın canım bende öyle birşey aldım içinin çok gözlü fermuarlı falan olması çok gerekli değil bence bende bavul tarzı güzel büyükçe bir çanta aldım çocukların kıyafetlerini onlara dolduruyorum çokta rahat hem kendi eşyalarımıda koyuyorum bence al derim