Bim'deki ürünler hakkında..

evet ya o ne ki ben anlamadım
bende onu merak ettim . internetten araştırdım şu işlere yarıyormuş
# Bel ve karın bölgelerinin çalıştırılması için mükemmel bir alettir.
# Ayak şekli üzerine ayaklarınızı basarak keyifli bir şekilde sağa-sola twist hareketini gerçekleştirebilirsiniz.
# Selülitlerinizi yok etmede ve basenlerinizi inceltmede yardımcınız olacaktır.

kaçmaz o zaman epeyde uzun ve zahmetsiz bi spora benziyo ben de yorumlara baktım kk da var bunla ilgili topikler kimisi iyi diyo kimisi değil. alıp nedenebilir

amaaan heves ediom gidip alım die..
yine saat 9 da bimin önünde toplanan cazgır karılar bana bişicik bırakmazlar..
yok bende gidim beklim dicem ama gözüm yemio anam..
ezer onlar beni...

bende almayı düşünüyorum. fiyatıda uygun
düzenli uygulandığında işe yarayacağını düşünüyorum. spor salonlarında da var benzer aletler
denemekte fayda var : ))

böyle tenha yerlere gidicen canım benim mahalle aralarında kalmıyo genelde geçenlerde gelen kilimlerden bulmak için 3 tane bim gezdim en son dedim ataköyde kalmıştır sosyete semti ya tenezzül etmezler dedim iş yerime de yakın hem aa bi baktım sosyetik hanımlar talan etmiş kalmamış bişey

kızlar Twister Twist nasıldır acaba faydası olurmu ki

evet ya o ne ki ben anlamadım

arkadaşlar bende var sabah akşam 5er dakikalık yapmanız gerekiyor :umursamaz:bir kaç gün yaptım vucudu güzel çalıştırıyo yanlarım ağırdı valla :umursamaz:ama ben çabuk sıkılanlardanım hemen bir kenara attımlmaz: birde bana zayıflama ilacının hediyesi olarak gelmişti ama ilaç 59 ken 69 aldım yani 10 lira onun parasıydı bimdeki daha uygun:kedi:

Ya evet ben de gördüm o aleti, almayı da düşündüm ama gidip bimin kapısında da bekleyemem yani.Kalırsa sonra gider alırım artık...

kızlar bu hafta siyah beyazlı çiçekli olan nevresim takımından aldım süper bişeyohaoldumsmile fiyatıda dışarıya göre uygundu kaydirigubbakcemile5

14 mayıs'ta kondisyon bisikleti gelecekmiş

acaba daha önce BıMe geldiğinde alıp kullanan var mı?

kullanan arkadaşlar varsa kısa da olsa görüşlerini yazarsa çok sevinirim.

memnun kalmazsak ürün iade alınıp paramız veriliyor mu ?(bunun hakkında bilgisi olan varmı?)

evet canım ben iade ettim geçen hafta çocuklara yazı tahtası aldım mesala eve getirdim açtım çok alçak geldi boyu çocuklara bir sürü ıvır zıvır vardı içinde :ecrin_bebek:hoşuma gitmedi bende götürdüm iade ettim :kedi:bana fatura imzalattılar numurımı falan yazmıştım 2 günsonra beni cepten aradılar biz bimden arıyoruz diye bende şaşırdım yasakkelimebir sorunmu oldu diye yok efendim müşteri memnuniyeti için arıyoruz kasadaki arkadaşlar bi zorluk çıkardılarmı yardımcı oldularmı diye bende dedimki yok bir şey olmadı diye:1closedeyes:

Ben şu borcam tencerelerden almayı düşünüyordum ama karar veremedim asıl şu dikdörtgen olanlardan istiyorum ama bunlar kullanışlı mıdır acaba?? Alev dağıtıcı hediyeliymiş..

Bu arada vakumlu poşetleri öneririm...

teşekkür ederim verdiğin bilgiler için a.s.

ben para iadesi olduğunu bilmiyordum.daha önce değiştirmiştim ama yerine başka birşey almıştım.

para iadesi varsa çok güzel.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…