Bim'deki ürünler hakkında..

bende yarın twister den almayı düşünüyorum elektonik ürünlerine pek güvenmiyorum ama memnun kalmazsam iade ederim.

ya hanımlar,bimde haftaya gelecek olan twister nasıl kullanılıyor yaaa..ben anlayamadım:KK43:

ya hanımlar,bimde haftaya gelecek olan twister nasıl kullanılıyor yaaa..ben anlayamadım:KK43:
figtrimmer2lj9.jpg
canım kullanılışı böyle. bir sağ bir sola kaydirigubbakcemile5

kızlar erkenden kalktım hazırlandım bime gitmek için bakalım neler kapabilirimalsanaalsanasmile
şu ürünlerden biraz fazla getirseler ne olur sanki hoşlarına gidiyor heralde milleti o şekilde görmek onlar açısındanda iyi daha fazla mal satarlar ama yine az yine az

dekoratif aynalardan bende aldım canım..
güzeller..
ambalajında bulanık gibi duruolar ama..
ambalajı çıkarınca gayet iiler..

üzeri film kaplı ondan mat görünüyolar daha eve gidemedim yapıştırcam akşam bakalım nasıl olcak

aynalardan aldım birde iki tane ikili takım aldım çok kaliteliler birisi siyah uzun kollu diğeri lacivert beyaz kısa kollu çok güzeller :kedi:aynalarında yuvarlak olanından aldım açtım ama yapıştırmadım daha onlarda çok güzel kızlar :kedi:kızlar sizce aynalar en çok nereye yakışır bi fikir verin:umursamaz:

Kızlar bugÜn Çıft kıŞılık alezlerden alan varmı ÖlÇÜsÜ 150*200 sızce bu Çıft kıŞılıĞe gÖre kÜÇÜkmÜ yoksa ıyımı alıp deneyen varmı acaba?

bence küçük. benim battal boy yatağım kesinlikle olmazdı o ayrı ama ama annemin çift kişilik olduğu halde küçük geliyo.
al bence dene evde iade ederbilir misin olmazsa sor alırken olmadı iade edersin

bende twister aldım az önce yaptım baya iyi geldi beli çalıştırdı. haftayada şu bisikleti düşünüyorum ama bakalım kısmet...

bugün saat 11 gibi gittim ne ayna var ne twister,korse,dikiş makinası,parfüm hiçbiri yoktu.:kızgın:bitirmişler galiba

X