Bim'deki ürünler hakkında..

bim dincilerin marketi
daha bi sürü versiyonu var
A101, onur, gökkuşağı, kiler vs.

katılıyorum arkadaşım sana bırakalım bu marketleri
bak bizim özümüz kendi canımız marketlerimiz var mesela 100/51i yunanlı ortağın olan
migrosumuz tansaşımız şokumuz var
sonra yarısı türkleri çok seven! fransızların olan carrefourumuz diamız gimamız var
bütün bunlar dururken ne işin var senin kesinliği belli olmamış ama söylentisi çok olan bu marketlerde değilmi ama

bu arada alışveriş yapanları asla kınamıyorum ben de dönem dönem alışveriş yaptım konu bu değil ekonomik açıdan avantajlıysa insanların yönelmesi doğal tabiki

benim karşı olduğum bu yönü de konuşulabilir olmasıdır

sanki yasakmış gibi tepkiler gösterilmesi hoş değildir

o kadar :kahve:

Dinci ne kadar iğrenç bir kavramdır ? Dinci ne kadar basit bir paylaşımdır. Dinci dersen sana haliyle dinsiz misin ? diye sorma hakkı doğar (soranda banlanır o ayrı konu) lakin bu siteye dini ve siyaseti bulaştıramassınız. Nasıl ki her Atatürkçü kavramını dinsizlik sayanı kınıyorsak, aksini de bağdaştıranlara gerekeni yaparız....

konunun uzamayacağını umuyorum....

offf nolmuş burda :1shok:
burası iyice karışmışbilmiyorumkismile
ya kim nerden istiyorsa ordan alışveriş yapsın merak edende gitsin araştırsın bu kadar

katılıyorum arkadaşım sana bırakalım bu marketleri
bak bizim özümüz kendi canımız marketlerimiz var mesela 100/51i yunanlı ortağın olan
migrosumuz tansaşımız şokumuz var
sonra yarısı türkleri çok seven! fransızların olan carrefourumuz diamız gimamız var
bütün bunlar dururken ne işin var senin kesinliği belli olmamış ama söylentisi çok olan bu marketlerde değilmi ama

alkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

konu disi ama burada ki carrefour larin kapisina kilidi vurdular, calisanlar protestoda var mi oradaki carrefour icin boyle bir durum
yani bu sirket heptenmi batti yoksa burada mi bir sorun var?...

Valla burada açıldıkça açılıyor carrefour lar . Çok yakın mesafelerde bile çok büyük mağazaları var. Ben sürekli carrefour a giderim , çok da uygun fiyatları. Hiç olmazsa ne idüğü belirsiz değil , Bim ile ilgili 3 ihtimalin 3 ü de birbirinden iğrenç. Dilerim Belçika daki sorun yereldir , buraya yansımaz.

Şimdi un,soda,çay gibi şeyleri bim'den..
Ivır zıvır peynir zeytin tavuk gibi şeyleri tansaş'tan
Sebze ve meyveyi indirim gününde Kiler'den alıyorum.
Şimdi netice olarak %66 oranında dinciyim sanırım kaydirigubbakcemile3

Artık alışveriş yaparken de aman ideolojik duruşum belli olacak diye gerileceğiz..
Ne ayıp ne hale geldik ayrışa ayrışa bin parçaya bölündük ..
Yazık..

valla ben de neresi uygun ordan alıyorum acıkcası yeri geliyor kiler yeri geliyor tansaş
malum kriz zamanı cebimi düşünmek zorundayım ben
bim in deterjanlarını cok beğeniyorum özellikle

ben de kalıcam kesin geçen haftakilerden aldım 2 tane girişe attım büyük halı koyamıyorum yemek odam olduğu için ama oturma odasında minnacık kaldı büyüklerii göremedim aktüel sayfasında

canım intrnt sayfasında yok
diğer haftanın ürünleri
katoloklarında var
daha bir sürü şey var
kaydirigubbakcemile5

Tık tık tık :1ninca:
Ortalık durulduysa girebilir miyim kaydirigubbakcemile3
Ay iyiki dün yokmuşum kesin ortada ben de olurdum
Verilmiş sadakam varmış kaydirigubbakcemile3

Bimin acılı ezmesi de harika oluyor
Denemeyenlere tavsiye ederim

arkadaşlar benim kızım bimdeki keloogs mısır gevreğine bayılır süt falan katıyorsunuz çok güzel tadı tavsiye ederim ton balığı harika almadan çıkmam ayrıca zemuszemus

mısır gevreğinin karamellisi çok güzel ben sabahları bi kase yiyorum tokta tutuyo

konunun nereye gelmek istediği alıntı yapılan e-maillerden belli oldu....siz listenizi yapmaya devam edin ,.daha sonra başka bir topic açıp bu "şirketler şeriatçı sakın ola buradan alış-veriş yapmayın" diye beyan edersiniz....sonra başka arkadaşlarımızda başka bir topic açıp " efendim şu şu şirketler Atatürk çü..sakın ola buralarla bir ilginiz olmasın " der.......istediğiniz bu mu..?sonrası ne olur..?bence iyi düşünün....................................herkese iyi geceler diliyorum ..................

bu laf banaydı galiba!

emailden alıntı olanı okumuşsunuz ama benim yorumumu okumamışsınız sanırım.okumuşsanızda anlamamışsınız sanırım.
evet bu konunun böyle tartışmaya dönmesi bencede anlamsızzz bunu daha öncede söyledim ama görmezden gelinip kaç mesajda laf atılmış.

o mailden alıntı yapmamın sebebi bu konu hakkında kaç farklı şey söylendiğini size göstermek istemiş olmamdı.ama anlatamamışım.herkes birşey söyler iddia eder ama kanıt gösteren yok demiştim.buda bu söylentilere aldırmadığımı gösterir ama görene.

daha önceki mesajlarımı hiiiiçç görmediniz sanırım.bende bimden alışveriş yaparım.ne bim nede diğer ürünler firmalar hakkında gerçekliğini gözümle görüp kanıtlanmamış hiçbir iddiayıda ciddiye almam.bunu anlatmak istedim ama anlamadan suçladınız.

evet bu tür aslısız iddilarda bulunanlar hakkında firmalar ciddi dvalar açabilir.onun için maili yorumsuz ibaresiyle yayınladım.bence sizde doğruluğunu bilmediğiniz birşey için iddiada bulunup tartışmayın.

umarım bu sefer beni doğru anlarsınız

konuya dönersek geçen haftalardaki bimde kalorifere asılan kurutmalığı alıp kullanan varmı.bitmemiş hala vardı ama duruşunu birşeye benzetemediğimiz için alamadık annemle.

ben aldım gayet kullanışlı iyice peteğe sıkıştırmak gerekli o mavi kısımları

X