Bim'deki ürünler hakkında..

neler neler varmış bimde yaf ben giriodum ama bişe bulamıodum, bugün bi daha gideyim de farklı bi gözle bakayım ürünlere bi tek yumurtasını alırdım bili bili:) bide simbat cevizi iiydi.

bende geçen haftalarda pasta kremasını aldım.çok kötüydü gitti tatlı aynen çöp :gitme: kremaya 1 lira vererek güya tasarruf ettimm diğer malzemelerle çoktan zarar ettim

ama bimin dost yoğurdu ve peyniri çok iyi

cif banyo spreyi
hobby sıvısabun
ariel de cok uygun ama gecen ay 7 kgdeterjanımı almıştım
10 lu bulaşık süngeri
eşim diyecek yine ne yapıyorsun bu kadar deterjanı içiyormusunkaydirigubbakcemile3

bugün kuruvasan aldım almanyadan ithalmiş çayla çok iyi gitti.
birde kilim aldım banyoya yaydık fiyatı çok uygun ve kaliteli üzerinde etiketli bile var.çokta güzel durdu.

ben bimdeki kazandibine çok fena sardırdım ya, iki günde bi alıyorum, kilo alcam vallaguclubacismile

heeheeehh bugün yine bimi talan etmiş bizim mahallenin hatunları
kilim alıcam die gittim ama tabiki bulamadım yine bitmiş alsanaalsanasmile
bu kadarda olmaz yaa ne zaman bişey almak için niyetlensem bitmiş oluyo sinir oldum alsanaalsanasmile
nese bili bili yumurta milföy bezelye çöp poşeti ve kraker alıp eve geldim
sempatiksalakcinni

gercekten kazandıbısı enfes
özsüt üretiyor arkadaslar
öhöm özsüt de aile dostumuzundur
cidden enfescokacimcoook

ay ciddimisin, akannehirakannehirakannehirakannehir
bu kadar sevme nedenim psikolojikmiş desene
kaydirigubbakcemile3
doğumumdan 24 yaşıma kadar izmirdeydim, özsüt bizim eşimle çıkarkende nişanlıykende çok sık gittiğimiz bi yerdi, kıbrısşehitleri özsüt, ben fix hep kazandibi yerdim üstüne dondurma:gitme:
bende bu tat bana çok tanıdık geliyo diyodumkaydirigubbakcemile3

evet canım özsütün kazandibisi kaydirigubbakcemile3
hiç altını cevırıp bakmadın mı kız kaydirigubbakcemile3
bı daha yedıkten sonra ama bak emı özsüt yazıyor altında

daha ortaokulaydık servısımız ayarlanmamıstı
her gun bırımızın babası gelır evlere bırakırdı bızı
en cok özsut amcamızın oldugu gunu severdık
her hafta kocaman kazandıbıyle gelırdı cokacimcoook
hey gidi hey

bende bu hafta pazar arabası aldım.piyasada 30 lira bimde 17 liraydı.

bende bimin tatlılarına bakıyodum ama hiç almadım.özsütün olduğunu bilseydim kaydirigubbakcemile5

bende yumurta ve dondurulmuş gıdalarından aldım hem uygun hem de tam çalışanlar için hemen pişirmelik guclubacismile

bu cuma bimden ne almayı düşünüyorsunuz arkadaşlar?aktüel ürünlere baktınız mı?

ben baktım, şu kızartma tenceresini bi de puzzle ı almayı düşünüyorum şu an, tabi gelsin bi yakından göriyim öle karar vercem :)

bir dahaki haftaya büyük ince halılar geliyomuş
bu sefer bende gidicem sabahın köründe alıcam
tabi arada ezilmez sağ çıkarsam sempatiksalakcinni

ben de kalıcam kesin geçen haftakilerden aldım 2 tane girişe attım büyük halı koyamıyorum yemek odam olduğu için ama oturma odasında minnacık kaldı büyüklerii göremedim aktüel sayfasında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…