Evet sok market teki crown gazoz ve cipsleri de tavsiye ederim onlar da hem uygun hem lezzetliAynen deterjani cok guzel kokuyor ve tertemiz yapiyor yumusaticisinida aliyoruz biz mis gibii :)
Cogu kisi le colayi sevmiyor ama bende seviyorum gonul rahatligiyla iciyorum hem fiyati uygun kola zaten zararli niye gidip 4 lira vereyim ki aynisina :) Cipsleri enfess agzina kadar dolu ay vallahi canim cekti ya :)))
Ondan değildfe yaş pastasından aldık bir kaç kez beğendik biz valla.. hem taze hem lezizdi canım:)Bimdeki dondurulmus chescake'yi deneyen var mı?
Bulut yumusatici, tül tozunu ve konsantra camasirsuyunu kullandim guzel.Deterjanlari nasil
Camasir sabunu bulasik deterjaniBulut yumusatici, tül tozunu ve konsantra camasirsuyunu kullandim guzel.
Bulasik detej. (Elde yikama)Desto meyvelisi guzel.Camasir sabunu bulasik deterjani
bimin kendı yumurtası var bili bili
gonul rahatlıgıyla tuketebılırsınız bilken yumurtaya yaptırıyor yanı dayımın ogluna
cıftlıkte dogal ortamda yetısıyor bu bili bililer :) bılhassa ayda bır kahvaltı toplantısında gezıp goruyorum bızzat guvenebılırsınız...
Merak ettim :)bim de geçen 1 tane tester parfüm denedik adı aklıma gelmiyo şu an kendi üretimi olan parfümlerden di sanırım.sıktığımız zaman bişey anlamamıştık öyle geçti gittik.ertesi gün üstüne parfüm sıktığım o hırka nasıl güzel kokuyor anlatam yok böyle bişey.Bayıldım tekrar gidince bi bakıcam