@anka_misali sana ozelden ulasacaktim ama mesaj atamiyirum bana ulasir misin? Sormak istedigim bir sey var umarim gec olmaz.Ben sürekli alıyorum sevdik biz. Ani gelen misafire falan iyi oluyor. Ama tabi öyle evde yapılmış gibi değil.
Nivea roller on süper Bim'de satılıyorBimin dus jelini yeni denedim ve bayildim sonra kisisel bakim urunlerine bi goz atayim dedim ve parfumlerine bayildim cok hos kokulari var ve baya ucuz diger urunlerinide arastiriyorum kisisel urunlerini kullanip memnun olan var mi arkadaslar
Denicem tesekkurlerNivea roller on süper Bim'de satılıyor
Ben beyaz olan yumusaticisini aldim cok guzel kokusu var bana gore kalici bill matigini denedim leke cikarmiyor agda bantlari guzel bence pahalilardan bir farki yok sampuanini ve sac kremini denicem ama 2 farkli sampuan var hangisi konusunda kafam karisti bir a plus digerinin adini hatirlamiyorumValla bim bir numara tava ygurdu mavi sisede yag coz var harika otesi kopuk sabn yumusatcidi gayet gzel snra parfmleri kalici ve cok gzel kokuyor yufkalar cok gzel salamda gayet gzel en ckda jellybomları seviyrm abur cbur kısmınıda yagli gevrek sahane ıslak mendiller var rengi mavi kalın ve gayt gzel dha varda var
Turuncu renkli sampuani diyrsnz bnde kullandm normal sampuanBen beyaz olan yumusaticisini aldim cok guzel kokusu var bana gore kalici bill matigini denedim leke cikarmiyor agda bantlari guzel bence pahalilardan bir farki yok sampuanini ve sac kremini denicem ama 2 farkli sampuan var hangisi konusunda kafam karisti bir a plus digerinin adini hatirlamiyorum
Ne alakaymış kiBen çamaşır
yumuşatıcı alıyorum kokusu uçup gitmiyor Birde gerçekten yumuşatıyor
Lavanta olanını çocukları küçük olan lara
Tavsiye etmiyorum erge nliği erkene alıyormuş ergenlik hormonları erken devreye giriyormuş.çok tehlikeli!
Bilimsel olarak tasdiklenmiş