Bim'deki ürünler hakkında..

ben baldo pirincini aldım en son önce küçük bir paket aldım güzel olmasa elimde kalmasın diye ama güzel çıktı
ben kaanların tereyagını kullanıyorum
aknaz peynir
dost tava yoğurt
dost süt
salamura yeşil zeyitini var markasını hatırlayamadım
olca salçası var ama tekirdagda anneme almak istedim orda yoktu
limonunu begenirim
ıslak mendili
funda marka 1.60 kuruşluk bebe kolonyasını
kokulu kağıt peçeteleri
her cuma olan indirim gunlerinide kaçırmıyorum
aklıma geldikçe yazarım şimdilik bu kadar
işyerimin hemen yakınında bim var işteyken gider ihtiyaçlarımı alırım

SELAMLAR
ben bim'in kuru fasülyesini çok beğendim.nohıtuda aynı şekilde.hemen haşlanıyorlar.üstelik önceden ıslatmamıştım.acil kurufasülye yapmam gerekiyordu.düdklüye bi attım 1 saat içinde yumuşacıktı.her zaman taze oluyor ürünler.çünkü sürekli tükendiği için ynisi rafa diziliyor.

birer paket nohut ve kurufaulye alim o zamandelikafadulden
bu arada ben de ne bimin limonunun çok güzel olduğunu farkettiğimden beri hep ordan alıyorum gerçekten güzellersempatiksalakcinni
yalnız sebzeliğe koyarken limonlar filesinde veya poşetinde olmamalı ozaman daha uzun ömürlü oluyordelikafadulden

desto bulaşık deterjanı
murat bey kaşar peyniri
dost yoğurt dost süt
murat bey lor peyniri
dost yarım yağlı süt hiç düşünmeden aldıklarım.süperler.
osmanoğlu kahvaltılık sos

Son düzenleme:
ben baldo pirincini aldım en son önce küçük bir paket aldım güzel olmasa elimde kalmasın diye ama güzel çıktı
ben kaanların tereyagını kullanıyorum
aknaz peynir
dost tava yoğurt
dost süt
salamura yeşil zeyitini var markasını hatırlayamadım
olca salçası var ama tekirdagda anneme almak istedim orda yoktu
limonunu begenirim
ıslak mendili
funda marka 1.60 kuruşluk bebe kolonyasını
kokulu kağıt peçeteleri
her cuma olan indirim gunlerinide kaçırmıyorum
aklıma geldikçe yazarım şimdilik bu kadar
işyerimin hemen yakınında bim var işteyken gider ihtiyaçlarımı alırım

süpersin nazım bende saydıklarının çoğunu alırım en çokta cuma günleri gelen ürünleri oğluma her cuma oyuncak alırım kaliteli ve eğlenceli en son bas öğren bide kumandalı araba aldıkkaydirigubbakcemile2:emir_bebek:

Bu arada Yurdum marka salçasını almayın sakın.Ben ömrümde böyle kötü salça gitmedim Allahın gücüne gitmesin ama; boya gibi.

Bu arada Yurdum marka salçasını almayın sakın.Ben ömrümde böyle kötü salça gitmedim Allahın gücüne gitmesin ama; boya gibi.

neden ki,ben sürekli alıyorum,çok ta memnunum.
yalnız kutusu yamulmuş salça konserve sakın almayın onlar bozuk oluyor genelde.seninki öylemiydi acaba.

aynen canım katılıyorum sana kavanozun hepsini boşalt anca rengi çkıyor salçanın ama biber salçası güzel kızlar bu hafta neler var bimde

geçen pirinç almaya gittim baktım hangi ülkeden gelme diye amerika okuyunca
hemen yerine geri koydum genetiği ile oynanmıştır ,adamlar daha fazla para

kazanacak tabi bizde kanser olacağız bunları yiyerek ............amerikan ürünü almayı veririm!!!​
kaydirigubbakcemile2

ema1 bunu söylediğin iyi oldu,almayız ne yapalım.sağlığımız daha önemli.

tül perde beyazlatıcısından memnun kaldım.perdelerim ışıl ışıl oldu.

ben nohutunu pek lezzetli bulmadım.

kağıt havlusu da çok kullanışlı ve ucuz.

kızlar bu haftaki ürünlerde alez ve nevresim takımı varmışya nasıllar acaba...
o alez denilen şeye ihtiyacım var benim yaaa...

isolde benim de aleze ihtiyacım varr..ben almayı düşünüyorum canımm. tabiki bulabilirsemm, akşama kadar kalırsa :))

Ben kullanıyorum canım geÇen sene bımden ucuzluktan almıŞtım kullanıyorum ama bıraz benım yataĞa kÜÇÜk geldı ÖlÇÜlerı senın yatÜaaĞa uyuyorsa mutlaka al Çok kullanıŞlı bırŞey.........

Ben kullanıyorum canım geÇen sene bİmden ucuzluktan almıŞtım kullanıyorum ama bİraz benİm yataĞa kÜÇÜk geldİ ÖlÇÜlerİ senİn yatÜaaĞa uyuyorsa mutlaka al Çok kullanıŞlı bİrŞey.........

hadi yaaaa akşam bi ölçüsüne bakım yatagın ozaman...
alıpta elimde kalmasın bari..
peki nevresim takımı nasıl canım sence...

X