Bim'deki ürünler hakkında..

tiramisu,cheese kek, dondurulmuş patates,hamburger köftesi,tost ekmekleri,bueno çikolata,günlük süt,yoğurt,acı biber salçası kaymak,çam balı,dağhan sucuk,namet hindi salam ,dilim yaş pasta,kazandibi,mantı(donmamış olan),kolonya ve cevizi gayet güzel rahatlıkla tavsiye edebilirim .bunun dışında kabartma tozu ve vanilya krem şanti bulaşık makinası tableti yağ çözücüsü meyve suları ve kolası ise beğenmediğim ürünleri arasında.

Arkadaşlar bu hafta Bim'e teflon tencere ve tava geliyormuş.Almayı düşünüyorum ama emin değilim.
Daha önce alıp kullanan var mı? Kalitesi nasıl tencere ve tavaların?

ben 3 yıl önce almıştım teflon tenceresinden. diğer teflonlar gibi makineye atmayınca ve sadece tahta kaşık kullanınca hiçbir şey olmadı hala kullanıyorum.

bim çocuk bezi çamaşır bulaşık mak. deterjanı hamur kab. tozu ve ihtiyacım olan ne mevcutsa tercihimdir ve memnunum :)

Bim ürünleri harika gercekten.. Bende bulutun mavi yumusaticisini kullaniyorum, kokusu uzun süre kaliyor.

kizlar bulundugum ilde yeni bir bim subesi acilacak. bimin kendi markasi olan bluelight su ısıtıcısı 45 liradan 27 liraya düşmüş. Benim de su ısıtıcım yeni bozuldu. Almayı düşündüm ama hic bir fikrim yok bu konuda. Bu markadan su ısıtıcısı kullanan var mı? Ve nasil kullanisli mi?

kizlar bulundugum ilde yeni bir bim subesi acilacak. bimin kendi markasi olan bluelight su ısıtıcısı 45 liradan 27 liraya düşmüş. Benim de su ısıtıcım yeni bozuldu. Almayı düşündüm ama hic bir fikrim yok bu konuda. Bu markadan su ısıtıcısı kullanan var mı? Ve nasil kullanisli mi?

Biz bayadır kullanıyoruz sorun yok zaten garantiden değişiyorlar sorun olursa..

arkadaşlar bimden aldığınız ve memnun kaldığınız ürünleri paylaşırmısınız şimdiden teşekkürler.
hihoyyyt

mrb tatlımm bım ın kendı uretuımı saten ordakı tum urunler ben sıksık ordan alıorum herseımıı gayett ıı herseıı hepsınden memnunm tabıkıde tarıhıne bakarakal bı sorun olmazz . saten men kalmadıgında sıkayteını bıldırınce gerı alıolarr :9

Portakallı bulaşık makinesi kokusu.
Bebek kolonya sı
Bebek bezi ilk seferinde inanılmaz pişik yaptı (şimdi gündüz Bim gece prima kullanıyorum)sorun yok.
Sultani tatlısını eşim seviyor.
Suflesine ben bayılıyorum.
Nezaman pizza yapsam tüm malzemeleri bimden alırım. Dağhan dana sucuk acılı. Binvezir kaşar. Mantarı çok güzel kararmıyor .konserve mısırı bazen sert çıkabiliyor
Güldal çamaşır suyu ve yağ çözücü .
Bakliyatlar
Ben mutfağıma portatif tel raf almıştım çok memnunum yine gelmiş bugün gördüm sanırım birtanede banyoya alıcam
Bouno çikolata.
Bir antep fıstığı ezmesi vardı.
Yumurtası hep taze
Yoğurdu hem lezzetli hemde evde yoğurt mayalarken en iyi sonucu dost veriyor. Buda dogallığını kanıtlıyor.
Beyaz peyniri şeffaf kapaklı mavi tabaklı olan iyi.
Tavuğu taze
Damla çikolatası güzel
Ambalajlı ekmekler

Ben baya Bim ci olmuşum

Sevmediğim.

Erkek atletleri. Şekli şemali kayıyor hemen.
Kahvaltı sosu A1 01 inki daha iyi.
Tel peyniri çok kuru ve katkılı olduğu çok belli.
Lor peyniri lezzetsiz
Vücut parfümü almıştım çok ķötü
Garner yüz yıkama jeli güzel ama kremi çok kötü
Domates yaz kış hormonlu.
Profiterol bazen acımsı bozuk gibi. Tiksindim en sonunda.

Yumuşatıcı deniycem

Son düzenleme:
kızlar bu gün bime klozet kapağı geliyormuş 17.00 tl uygunmu vede iyimi sizce birde bu kapakların ölçüsü farklımı ezbere alabilirmiyim?
tansiyon aleti geliyor 30.00 tl hafıza sayısı 1200 mü ne diyor ne yani atılcakmı dolunca bir sürü ölçüyoruz eve gelenlerle?
bunlar hakkında fikri olan varsa sevinirim teşekkürler

kızlar bu gün bime klozet kapağı geliyormuş 17.00 tl uygunmu vede iyimi sizce birde bu kapakların ölçüsü farklımı ezbere alabilirmiyim?
tansiyon aleti geliyor 30.00 tl hafıza sayısı 1200 mü ne diyor ne yani atılcakmı dolunca bir sürü ölçüyoruz eve gelenlerle?
bunlar hakkında fikri olan varsa sevinirim teşekkürler

klozet kapagını tavsiye edeirm çok iyi oluyor ben aldım 3 yıldır kullanıyoruz:KK34::KK34:

Bimin bebek bezlerine iyi diyorlar arkadaslar. Siz ne diyorsunuz? Alıp bi denesemmi ki?

X