Bim'deki ürünler hakkında..

bimin birçok ürününü alıyorum ,sorun yşamadım .bugün 3 lü pakette hassas ciltler için ıslak bebek havlu su aldım. çamaşır deterjanı bebek bezi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum kızlar.kuzenim bebeğine kullanıyo ve memnun bezinden

Merhaba arkadaşlar, yarın bime buharlı elektrikli mop geliyormuş, 69liraya. Nasıldır sizce, daha önce görmüş müydüünüz bimde bu ürünü?

bimin birçok ürününü alıyorum ,sorun yşamadım .bugün 3 lü pakette hassas ciltler için ıslak bebek havlu su aldım. çamaşır deterjanı bebek bezi hakkındaki yorumlarınızı bekliyorum kızlar.kuzenim bebeğine kullanıyo ve memnun bezinden

camasir deterjanini bilmem de bebek bezini kullaniyorum ben kizim icin.
onceden evybaby kullaniyorduk biz. 1 yasindan sonra falan bimdekine gectik memnunuz :)
zaten bimin bezini de evybaby uretiyor.
benik gordugum tek fark evybaby markali bezlerin disi biraz daha yumusak, bim icin urettiklerinin disi daha sert digerine nazaran. ama ici ayni gorunuyor.

Merhaba arkadaşlar, yarın bime buharlı elektrikli mop geliyormuş, 69liraya. Nasıldır sizce, daha önce görmüş müydüünüz bimde bu ürünü?
ben de bunu sorusturuyorum ne zamandir ama cevap bulamadim bir turlu..
internette bakindim bimde satilan elektroniklerle ilgili sikayetlere, vazgectim. ins pisman olmam :)

ben bugün bimden heifer buharlı temizleme aleti aldım ama bilmiyorum kullanışlı mı kullanan varsa yorum yazabilir mi?

ben de bunu sorusturuyorum ne zamandir ama cevap bulamadim bir turlu..
internette bakindim bimde satilan elektroniklerle ilgili sikayetlere, vazgectim. ins pisman olmam :)

bende baktım şikayet var mı diye ama bulamadım aldım daha denemedim inşallah iyidir 15 gün içerisinde geri verme şansı varmış o yüzden araştırıyorum bende....

kızlarrr, bime doğrayıcı gelcekti bugün. fiyatı 6 lira sanırım.
alan var mı? nasıl bişey? tavsiye eder misiniz?

yaa şu aspirini (deterjan) ben hiç beğenmedim yoksa ben mi kullanmayı beceremedim bilemiyorum ki :26::44:

bide bu cuma hacivatla karagöz gölge oyunu gelecekmiş..ben yeğenime almak istiyorum.. daha önce kullanan varsa memnun mu acaba ? hafifmi bide.. ablama kargoyla gönderesim varda..

quote_icon.png
erce41 kullanıcısından alıntı

ben deterjanını kullandım memnun kalmadım çünkü bana ve eşime allerji yaptı :KK50::KK50:

burda bi kaç arkadaşın tavsiyesi üzerine bebek bezini aldım ama aldığıma bin pişman oldum :KK19:
canbebe kullanıyordum biminkini takar takmaz pişik etti ama öyle böyle pişik değil.
kızım 13 aylık oldu ilk kez pişik oldu olduğu gibi çöpe attım yok böyle bi bez :KK47:

aynen benim kızımı da pişik etti jelly willy marka bez. huggies'e döndük tekrar. ama genel olarak bimin çoğu ürününden memnunum

Son düzenleme:
Bende kahve ve kremasini aldim ama cok kotu.camasir suyu mikrofiber bezlerini oradan kullaniyorum cifide.camasir bulasik dtrj kuskuluyum nasildir kullanan varmi

bulaşık makinesi parlatıcı ve tablet deterjanını almış komşum denemem için 3-4 tablette bana verdi memnun kaldım ve şuan arada bir devam ediyorum.ara arada fairy kullanıyorum yinede

Bind Activit marka bulaşık makinası tabletinden çok memnunum. Özellikle camlar hiç çizilmedi ve her seferinde pırıl pırıl çıkıyor. Bunu kullanırken hiç tuz ve parlatıcı koymuyorum (sürekli ışığı yansa bile).

Bulaşık makinası kokusu da süper. Ama limonlusunu alacaksınız. Bir de turunçgiller yazanı var ki hiç koku vermiyor.

Ekmecik marka kıymalı mantısına bayılıyorum, bana mantıyı sevdiren mantı :)

Dost yoğurt ve dost süt zaten favorim.

Aslında herşeyini çok seviyorum ama yeni taşındığım evimin etrafında BİM olmadığı için şu an onu A101 ile aldatıyorum:KK37: O da gayet başarılı ürünler içeriyor.

Bind Activit marka bulaşık makinası tabletinden çok memnunum. Özellikle camlar hiç çizilmedi ve her seferinde pırıl pırıl çıkıyor. Bunu kullanırken hiç tuz ve parlatıcı koymuyorum (sürekli ışığı yansa bile).

Bulaşık makinası kokusu da süper. Ama limonlusunu alacaksınız. Bir de turunçgiller yazanı var ki hiç koku vermiyor.

Ekmecik marka kıymalı mantısına bayılıyorum, bana mantıyı sevdiren mantı :)

Dost yoğurt ve dost süt zaten favorim.

Aslında herşeyini çok seviyorum ama yeni taşındığım evimin etrafında BİM olmadığı için şu an onu A101 ile aldatıyorum:KK37: O da gayet başarılı ürünler içeriyor.

Bende ayni durumdayimmm A101 e alismaya calisiyorumm,bulasik deterjanini tavsiye ederim elde yikama icinn,biiiir legen kopugu oluyoo.

bim evime çok yakın..
genelde bimden süt almam ama o gün üşendim ve dostun günlük sütünü aldım..tabii son kulllanma tarihine de bakarak..1 gün vardı bitmesine..sütü içtim resmen acı süt.hemen döktüm...

dün tombik marka tavuklu sucuk aldım ama köpeğime yedirmek için tavada pişirlrken bi tadına bakayım dedim ,çok lezzetliydi, sonra bölüştük yarıyarıya,üretici kim diye merak ettim banvitmiş tavsiye ederim ben her nekadar sucuğa karşıysamda, birde beyaz peynirden aknaz plastik içinde olanı severek yiyenklerdenim bu 1001 peynirler .çok kötü kokuyor ben yiyemedim, en son aldığım pasta venata makarnada lezzetli tavslye ederim

X