Bim'deki ürünler hakkında..

ben senelrdır yanı 5 senedır hep bımden alısverısmı yapıordum sadece deterjan harıc onları buyuk marketten alıorum kıloluk neyse bu cıkan salam sucuk sosındekı zava zıngo yuzundne kapısndan gecerken bıle mıdme bulanıyor artık ılk defa gecen cıkdık esımle alıskanlık dırek oraya gırdık kahvaltı reyonunu oyle bı gecmısmkı orda calsınalar tanıyor abla hayırdır artık gelmıorsun deıdler ne dıcemı sasırdım pecete kuru bakla alıp cıkdım hemen

aknaz beyaz peynirini aldık geçende şu an yiyemiyoruz atıcam
dilde damakta don yağ yemiş gibi matlık yaratıyor kimbilir ne yağı vs var içinde (

kıyma almıştım bi defa,acayip kötüydü. lastik gibi bişeydi. başka kötü bi ürününe denk gelmedim. ama denemediğim ürünleri var tabii.

Dost marka yoğurdundan ve A plus şampuanından memnunum.. :) Ayrıca scarlet de iyi yaa kanatları iyi yapışıyor hehh

Son düzenleme:
daha önce yazan olmuştur belki bim de satılan uludağ marka salam sosisler falan tarım bakanlığının yasaklar listesine..içinde uçan kanatlı eti varmışş emin olmamakla birlikte martı diyenler var..

ben yazmıştım gene yazayım... ben bim in en çok günlük pedini kullanıyorum... ve aldığım diğer iki ürün de salatalık turşusu ve küçük acı biber turşusu...bim in gerçekten turşusu süper oluyo walla annemin turşusunu sevmiyorum bim inkini seviyorum... kötü bulduğum ürünleri ise saymakla bitmez bi kaç örnek vereyim... yoğurt, yaprak sarması, acı ezmesi, sucuklaarı, mantısı, pizzası, sabunu, kuru bakliyatları, milföy hamuru...

Yogurdu dondurulmus patates ıslak medili vazgeçilmezlerim arasında

Dost markasının kreması var madem neden getirmiyorlar ki anlamıyorum tatlı yapmak için servet harcamam mı lazım benim 200 ml kremaya 3 lira verilir mi yahu

ben sıkı bir bim aktüel takipçisiyim çogen aldıklarımda bir sorun olmuyo bir kere dikiş makinesinde sorun yaşamıştım okadar.aldığınız hangi ürün olursa olsun memnun kalmadığınızda geri alınıyor zaten...

yoğurdu,ıslak mendili,sütü oradan alıyorum.. bazen yağlı gevrek var ilker marka onu da aldığım oluyor.. cuma günleri gelenlerden piknik sepeti harika birşey.. dostun süzme yoğurdu da güzel. yalnız asla salam sucuk sosis gibi şeyleri tüketmem,içinde yabancı dokular bulunmuş...aklıma geldikçe yazarım

scarlettin gece pedini aldım içinde 7 tane var çok memnun kaldım diğer markaların yarı parasına hemde
herkese tavsiye ederim keşke çoktan alsaymışım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…