Yanlış hatırlamıyorsam 2.95'di canım.duş jeli ne kadardı benim hiç dikkatimi çekmemişti:)
Ben bilinen bütün bezleri denedim. Bazı bezleri bağlayınca bebeğimin bacakları çok ayrık oluyordu. Piyasadaki en iyi bilinen bezi kullanıyorduk.Pişik yaptı.Hem de belinden sızdırıyordu. Hangi bezi kullanacağımı şaşırmıştım. Bim'in bezini deneyeyim bakalım dedim. Bezin markası Jenny Willy. Fiyatı 13.75 Lira. Bir defa bağladık bezi pişik epey azalmış. Bu kadarını beklemiyordum. Diğer kullandığım kaliteli bezle, Jenny Willy'nin bacak arası aynı boyutta sadece Bim'in bezi biraz daha kalın. Belinde lastik var sızdırma yapmıyor. Bundan sonra Jenny Willy kullanırım. Bim kafamdaki marka takıntısını bir kez daha yıktı.
bende bu bezi merak ediyordum nasıl diye, bebeğim yakında doğacak bazı kişiler bana jennywilly tavsiye etti ama açıkcası kullanan görmediğim için güvenemedim sizin yazdığınızı okuyunca aklıma geldi. Yeni doğacak bebeğime ondan alsam olur mu acaba...
Arkadaşlar,Bim'in 'Sırım Sızma Zeytin Yağı' hakkında fikri olan var mı?
Ben çook beğendim..Yüz binlerce Bim'in şubesi varken sadece sürümden kazanarak hem uygun,hem harika zeytin kokulu bir tat bana göre..ama genede memnun olmayanlar varsa paylaşabilir mi?
eşimin yengesi kullanıyor yemekleri çok lezzetli yapıyor elimdeki bitinc ebend ealıcam
biraz geç oldu ama ben memnunun hep ordan alıyorum.
Sağolasınİçinde kaç tane var?Fiyatı ne kadardı?