Bim'deki ürünler hakkında..

Bu forumda tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Bilmediğim pek çok ürünü buradan öğrendim. Fikirleriniz çok faydalı oldu. Bazı ürünleri almaya cesaret edemiyordum. Buradan görünce alıp memnun kaldım. Bir kaç hafta önce pijama takımı aldım. Yıkayınca epey sıkılaştı. Solma olmadı. Memnun kaldım.El kremi aldım.(Turuncu olan) Zaten Evyap üretiyomuş. Evyapın kendi ürünü Arko. İkisi arasında fark yok. Bim'de daha hesaplı tabiki.Temizlik ürünlerini çok beğeniyorum. Yağ Çözücüsü süper. Benim yakınım Sultan Sucuklarında çalışıyor. Dağhanı BİMe o firma üretiyor. Yakınım diyor ki BİM o kadar özen gösteriyor ki kalitesiz malı kesinlikle almıyor diyor. Bana da Bim çok güvenilir oradan alışveriş yap diyor.Ucuz sucuklarda tavuk eti kullanıyorlar. Fiyatı düşürmek için. Sucukta tavuk eti olması kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Hele günümüzde sucuklarda at, eşek, domuz eti kullandıklarını düşünürsek. Tavuk eti çok masum sayılır. Benim için önemli olan güvenli olması. Çoğu marka hep İsrail'in. Müslümanların baş düşmanı. Ürünlerine, soyumuzu kurutmak için birşeyler yapmadıklarını nereden biliyoruz. Özellilke kadın pedlerinde kısırlaştırmak için birşeyler yapıyorlarmış gibi geliyor.Yabancılara giden paralara içim acıyor. Bim'den Allah(C.C.) razı olsun. Böyle titiz davrandıkları için. Böyle bir zamanda kime güveneceğimizi şaşırdık. Ben Çoğu ihtiyacımı Bim'den karşılıyorum.

Bende bimden kullandığım bazı şeyleri yazayım, güldal çamaşır suyu ve yağ çözücüsünü beğeniyorum, nohut ve barbunyasına baya alıştım memnunum, geçen dost meyveli yoğurt aldım tadı güzeldi onuda beğendimm, ton balıklarından her gidişimde alıyorum kutulu barbunya pilakiside güzel, mr. green bulaşık süngeri vs hep bimden alırım memnunum. Peynirleri ve sucukları gayet güzel çıkıyor, eşim şeftali ve vişneli meyve suyunu seviyor, Birde yumurtasını hala denemedim o konuda bir fikrim yok :26:

bide kelly di sanırım karamelli mısır gevreğini ben sevmedim bi tabak anca yemişimdir hiç hoşuma gitmedi..
ama bitter gofretine ve konserve mısıra bayılıyorummm çok lezzetli.

Son düzenleme:

Senelerdir baska bi yerden yumurta aLmadim mecbur kalmadikca,iri ve gayet taze emin olabilirsin.

epi bant ağdayı aldım güzelmiş vallahi ben bu kadar beklemiyodum.kollarım için almıştım.veetinki çok pahalıydı bu hem uygun hemde iyi..başka koltuk altı için filanda var ama ben kollarıma kullandım gayet hoş...

meyveli maden suyu
bulut yumuşatıcısı da çok güzel çarşaflarda buram buram kokusu kalmış 4 lt almıştım pembe renk olanından suparrrrrrrrrrr bişi
bu arada asklı atletlerinden aşırı memnunum yumuşacık ve tshirt gibi kullan o derece disk pamuğuda güzel dağılmıyo bu arada a101 başlığı neden yok ya bu s,tede oranında ürünleri güzel geçen hafta banyo havlusu takımı aldım 10 liraya suuuparrrrrr

Burada var konu..

http://www.kadinlarkulubu.com/tavsiyeleriniz/524480-a101-deki-urunler-hakkinda.html

Scarlett Pedi Hayat Kimya üretiyor. Hayat Kimya'nın sitesinde şu bilgiler var.
HAYAT GRUBU

Kiğılı Ailesi'nin hisselerine sahip olduğu Hayat Grubu, ağırlıklı olarak kimya ve ağaç sanayi sektörlerinde faaliyet göstermektedir.

1937 yılında tamamı yerli sermaye ile kurulan Hayat Kimya A.Ş., Hayat Temizlik ve Sağlık Ürünleri AŞ, Limaş Liman İşletmeleri A.Ş., Kastamonu Entegre A.Ş. ve Yongapan Orman Ürünleri A.Ş. şirketleri faaliyetlerini Hayat Holding'e bağlı olarak gerçekleştirmektedir.

Hayat Kimya, Temizlik ve Sağlık Ürünleri, BİNGO, TEST, HAS, MOLPED, JOLY, MOLFIX ve BEBEM, PAPİA, FAMİLİA ve TENO markalarıyla ev temizlik ürünleri, bebek bakım ürünleri, kadın hijyen ürünleri, kişisel bakım ürünleri ve temizlik kağıdı ürünlerini dünya standartlarındaki üretim teknolojisiyle İzmit Yeniköy Entegre Üretim Tesisleri'nde üretmektedir.

Teknolojik altyapı desteği, kojenerasyon tesisi, sürekli proses kontrol, yüksek üretim kapasitesi ve çevreci yaklaşımıyla üretimlerini gerçekleştirdiği Hayat Kimya'nın bu yeni yatırımı, kalite-fiyat performansını artırarak, tüketici taleplerine daha iyi cevap verebilen ve uluslararası rekabet şansını artıran avantajlar sağlamaktadır.

Gelişmeye ve yeniliğe önem veren, çağdaş, tüketici haklarına saygılı ve çalışanlarının mutluluğuna odaklı bir şirket olarak bulunduğu sektörlerde lider olmayı hedef edinen Hayat Grubu, yaygın satış ağı, yoğun reklam kampanyaları, geniş ürün yelpazesiyle, Türkiye ve birçok ülkede en çok satan ve güvenilen markalara sahiptir.

Bimde satılan "Biobis Şampuan" kullanan var mı? Varsa görüşlerinin ne yönde? Yardımcı olursanız sevinirim..

BİM in sütünün sadece yüzde yirmisinin gerçek süt olduğunu duydum. Çok üzüldüm umarım öyle değildir. Ben yavrularıma içirdim çok tatlılara falan da çok kullanıyordum

BİM in sütünün sadece yüzde yirmisinin gerçek süt olduğunu duydum. Çok üzüldüm umarım öyle değildir. Ben yavrularıma içirdim çok tatlılara falan da çok kullanıyordum

bende alıyorum ama talı için birde kendim içiyorum
çocuklara içirmiyorum
umarım öyle degildir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…