Bim'deki ürünler hakkında..

Şehir Merkezine oldukça uzak bir yerde oturuyoruz. Yakınımızda sadece Bim var. Bu yüzden çoğu ihtiyacımı Bim'den alıyorum... Yumuşatıcısı Bulut özellikle beyaz renk olan, Süt, yoğurt, tavuk, bulaşık deterjanı, sıvı sabun ve erkek parfümü gayet iyi.

Fakat Bebeği için bimden bebek bezi alan komşularım var kenarlarında esnek bantları olmadığı için memnun değiller.

Geçen hafta cuma günü aktüel ürünlerinde yer alan genç marka duvar ve tavan boyası ürünlerini tavsiye ediyorum, geçen yılda gelmişti almıştık bu yıl kullandık memnun kaldık, evimde küf sorunu olmasına rağmen duvarları da tavanı da iki kat gayet güzel kapattı. Bu sene hangi renk geldi bilimiyorum, ama geçen sene duvar boyası kum beji gelmişti, güzel bir renk...

bimin yasemın kokulu pirincını kullanan varmı nasıl bişey? bımın baklıyatlarına guvenıyormusunuz kullanan varmı?

Derya ton balığı,Barbunya pilaki,hazır mantı,yoğurt(markasını unuttum),peçete(hem ucuz hem kaliteli),sigara böreği
onun haricinde bir çok şey bim gerçekten çok iyi yaprak sarmaları haricinde her ürünlerini gözüm kapalı onaylayabilirim özellikle benim gibi öğrenciler adına çok faydalı.yaşasın bim

bimin yasemın kokulu pirincını kullanan varmı nasıl bişey? bımın baklıyatlarına guvenıyormusunuz kullanan varmı?

ben yıllardır onu kullanıyorum, annemde bende yasemin kokulu pirinçten vazgeçemiyoruz. Hem çok da güzel oluyor pilavı şiddetle tavsiye ederim... Ayrıca bakliyat ürünlerinden de gayet memnunum bime uğrayamadığım zamanlarda başka bir marka alsam yemeğin tadı farkediyor hemen.

Bimin ürünlerini çoğunlukla beğenmiyorum. Ama çok ucuz. Tuz 35 kuruş Doğranmış patatesine bayılıyorum. Dost yoğurt da güzel. Bir de 10'lu balık var dondurulmuş. O çok güzel. Kıyma ve et ürünlerini de komple oradan alıyoruz. Bilinmeyen markalı şampuan sabun deterjan falan hiç önermem... Haa bir de maraş dondurması, komple beyaz üzeri fıstıklı olan. Harika. Yumurtalarda kırık almadığım sürece sorun yaşamadım.

Bim'in temizlik ürünlerini genelde Evyap üretiyor. Ben de geçen şampuan alayım dedim. Bim'de baktım şampuanlara. A Plus'ı Canan Kozmetik üretiyor. (İpek Şampuanı üreten firma) Dushy şampuana baktım.Evyap üretiyor.(Duru Şampuanı üreten firma)Dushy şampuan aldım. Kremli olmasına rağmen saçıma ağır gelmedi. Şimdilik memnunum. Silikon ve katkı maddeleri içermiyormuş. Genelde kullananlar memnun. Saçtan kolay aktı. Bazı şampuanlar o kadar köpürüyor ki saç arınmıyor. Bim'in el sabunları ile sıvı sabunlarını da Evyap üretiyor.Sabunlarını da kullanıyorum memnunum.Şimdiye kadar memnun olmadığım bir ürün olmadı.

Margarini şekeri pirinci sütü yoğurtu herşeyinden çok memnunum hep bimden alışveriş yapıyorum. Sadece deterjan türleri orada olmadığı için deterjanı başka yerden alıyorum.

Yasemin kokulu pirinci denemiştim. Ben kokusunu sevdim ama pişerken biraz ağır oluyor kokusu. Lezzetinde sıkıntı yok.

bende alıyorum ama talı için birde kendim içiyorum
çocuklara içirmiyorum
umarım öyle degildir
eşime ülkerin fabrikasında çalışan gıda mühendisi BİM'İN SÜT VE YOĞURDU ÜLKER fabrikasında üretiliyor temiz rahatlıkla tüketebilirsiniz demiş....tabi tercih içinize sinmiyorsa başka.

Dushy duj jelini ilk defa denedim bende ve çok memnun kaldım.
Diğer markalara 5-6 tl para vermeye hiç gerek yokmuş.

Dün akşam bimden alışveriş yaptık

Neler neler aldık say say bitmez :) nescafe, süt, sucuk, tel kaşar peynir, sigara böreği, kırmızı biber konservesi, ince bulgur, hazır taavuk çorbası, puding, çamaşır yumuşutacısı konsantre bulutun iki tane aldım biri pembe biri açık mavi , cif, selpak, oyuncak civciv aldım çok güzel yumuşacık, eşimde oyuncak araba aldı kumandalı, Ondan sonra küçük yağ eritme yavası aldım, cips, çikolatalar,,,,,, kola, pizza, salça, yoğurt, yağ, tereyağ, gerisi aklıma gelmedi

bimden alışveriş yapmayı çok seviyorum

Bu arada bulutun konsatresini ilk defa deniyecek inş. Güzeldir

çokkk haklısın arkadaşım hemde çok biz normalde diğer marketlerden alışveri yaparız ama
ben artık dikkat ediyorum yabancı markaları almamaya mesela arkasında illa türk malı yazısını görmek istiyorum nedense gıdaları seçerken deterjanlarıda aaartık hep türk markası alıyorum mesela artık çamaşırda omo,yumuşatıcıda bingo,ace falan gibi kullanıyorum yani bunun gibi vs.
bimin ürünlerinide beğenirim ama sırf bazen beğendiğim ürünlerini almak için gidiyorum burda da çok dile getirdim zaten bazen helal olsun yaa dediğim oluyor
mantı,
milföy,
dondurulmuş patates
,cips fıstık,gofret
,konserve mısır,
pasta tabanı
meyveli soda
buono mu ne hatırlayamadım tam o çikolatası
biber salçası
banyo traş bıçağı
bulut yumuşatıcı pembe renk olan
askılı fanila
pamuklu slip külot
sıvı sabun
bunları çok beğeniyorum harikalar hepsi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…