ben aldım güzel memnun kaldımBimde satılan "Biobis Şampuan" kullanan var mı? Varsa görüşlerinin ne yönde? Yardımcı olursanız sevinirim..
bimin yasemın kokulu pirincını kullanan varmı nasıl bişey? bımın baklıyatlarına guvenıyormusunuz kullanan varmı?
bimin yasemın kokulu pirincını kullanan varmı nasıl bişey? bımın baklıyatlarına guvenıyormusunuz kullanan varmı?
ben aldım güzel memnun kaldım
eşime ülkerin fabrikasında çalışan gıda mühendisi BİM'İN SÜT VE YOĞURDU ÜLKER fabrikasında üretiliyor temiz rahatlıkla tüketebilirsiniz demiş....tabi tercih içinize sinmiyorsa başka.bende alıyorum ama talı için birde kendim içiyorum
çocuklara içirmiyorum
umarım öyle degildir
Dushy duj jelini ilk defa denedim bende ve çok memnun kaldım.Bim'in temizlik ürünlerini genelde Evyap üretiyor. Ben de geçen şampuan alayım dedim. Bim'de baktım şampuanlara. A Plus'ı Canan Kozmetik üretiyor. (İpek Şampuanı üreten firma) Dushy şampuana baktım.Evyap üretiyor.(Duru Şampuanı üreten firma)Dushy şampuan aldım. Kremli olmasına rağmen saçıma ağır gelmedi. Şimdilik memnunum. Silikon ve katkı maddeleri içermiyormuş. Genelde kullananlar memnun. Saçtan kolay aktı. Bazı şampuanlar o kadar köpürüyor ki saç arınmıyor. Bim'in el sabunları ile sıvı sabunlarını da Evyap üretiyor.Sabunlarını da kullanıyorum memnunum.Şimdiye kadar memnun olmadığım bir ürün olmadı.
Bu forumda tecrübelerini paylaşan herkese çok teşekkür ederim. Bilmediğim pek çok ürünü buradan öğrendim. Fikirleriniz çok faydalı oldu. Bazı ürünleri almaya cesaret edemiyordum. Buradan görünce alıp memnun kaldım. Bir kaç hafta önce pijama takımı aldım. Yıkayınca epey sıkılaştı. Solma olmadı. Memnun kaldım.El kremi aldım.(Turuncu olan) Zaten Evyap üretiyomuş. Evyapın kendi ürünü Arko. İkisi arasında fark yok. Bim'de daha hesaplı tabiki.Temizlik ürünlerini çok beğeniyorum. Yağ Çözücüsü süper. Benim yakınım Sultan Sucuklarında çalışıyor. Dağhanı BİMe o firma üretiyor. Yakınım diyor ki BİM o kadar özen gösteriyor ki kalitesiz malı kesinlikle almıyor diyor. Bana da Bim çok güvenilir oradan alışveriş yap diyor.Ucuz sucuklarda tavuk eti kullanıyorlar. Fiyatı düşürmek için. Sucukta tavuk eti olması kalitesiz olduğu anlamına gelmez. Hele günümüzde sucuklarda at, eşek, domuz eti kullandıklarını düşünürsek. Tavuk eti çok masum sayılır. Benim için önemli olan güvenli olması. Çoğu marka hep İsrail'in. Müslümanların baş düşmanı. Ürünlerine, soyumuzu kurutmak için birşeyler yapmadıklarını nereden biliyoruz. Özellilke kadın pedlerinde kısırlaştırmak için birşeyler yapıyorlarmış gibi geliyor.Yabancılara giden paralara içim acıyor. Bim'den Allah(C.C.) razı olsun. Böyle titiz davrandıkları için. Böyle bir zamanda kime güveneceğimizi şaşırdık. Ben Çoğu ihtiyacımı Bim'den karşılıyorum.