Bim'deki ürünler hakkında..

Arkadaşlar bu hafta bazı ürünleri deneme imkanım oldu hepsinden de çok memnun kaldım.
Salatalık turşusu, közlenmiş biber, süzme yoğurt, kahvaltılık lor, barbunya pilaki, ton balığı.. hepsinide tavsiye edebilirim.

Ben bilinen bütün bezleri denedim. Bazı bezleri bağlayınca bebeğimin bacakları çok ayrık oluyordu. Piyasadaki en iyi bilinen bezi kullanıyorduk.Pişik yaptı.Hem de belinden sızdırıyordu. Hangi bezi kullanacağımı şaşırmıştım. Bim'in bezini deneyeyim bakalım dedim. Bezin markası Jenny Willy. Fiyatı 13.75 Lira. Bir defa bağladık bezi pişik epey azalmış. Bu kadarını beklemiyordum. Diğer kullandığım kaliteli bezle, Jenny Willy'nin bacak arası aynı boyutta sadece Bim'in bezi biraz daha kalın. Belinde lastik var sızdırma yapmıyor. Bundan sonra Jenny Willy kullanırım. Bim kafamdaki marka takıntısını bir kez daha yıktı.

Ben bilinen bütün bezleri denedim. Bazı bezleri bağlayınca bebeğimin bacakları çok ayrık oluyordu. Piyasadaki en iyi bilinen bezi kullanıyorduk.Pişik yaptı.Hem de belinden sızdırıyordu. Hangi bezi kullanacağımı şaşırmıştım. Bim'in bezini deneyeyim bakalım dedim. Bezin markası Jenny Willy. Fiyatı 13.75 Lira. Bir defa bağladık bezi pişik epey azalmış. Bu kadarını beklemiyordum. Diğer kullandığım kaliteli bezle, Jenny Willy'nin bacak arası aynı boyutta sadece Bim'in bezi biraz daha kalın. Belinde lastik var sızdırma yapmıyor. Bundan sonra Jenny Willy kullanırım. Bim kafamdaki marka takıntısını bir kez daha yıktı.

bende bu bezi merak ediyordum nasıl diye, bebeğim yakında doğacak bazı kişiler bana jennywilly tavsiye etti ama açıkcası kullanan görmediğim için güvenemedim sizin yazdığınızı okuyunca aklıma geldi. Yeni doğacak bebeğime ondan alsam olur mu acaba...

bende bu bezi merak ediyordum nasıl diye, bebeğim yakında doğacak bazı kişiler bana jennywilly tavsiye etti ama açıkcası kullanan görmediğim için güvenemedim sizin yazdığınızı okuyunca aklıma geldi. Yeni doğacak bebeğime ondan alsam olur mu acaba...

Benim bebeğim çok minik doğdu. Bezler büyük geldi. En küçük molfix'in bezi vardı. Bir de Molfix'in göbek oyuntusu var. Onu kullandık rahat oldu. Biraz büyüyüp göbeği iyileşince başka markaları denedim.Ben Jenny Willy'nin yendidoğan bezini kullanmadım. O yüzden nasıl olduğunu bilmiyorum.Her bebeğin bünyesi farklı olduğu için hangi bezin iyi geleceği belli olmuyor.Numune gönderen firmalardan isteyip deneyebilirsiniz.

bime yeni çikolata kaplı kalpli bisküviler gelmiş kırmızı poşetli kasaların yanında satılıyor biz beğendik deneyin derim :KK56:

Arkadaşlar,Bim'in 'Sırım Sızma Zeytin Yağı' hakkında fikri olan var mı?

Ben çook beğendim..Yüz binlerce Bim'in şubesi varken sadece sürümden kazanarak hem uygun,hem harika zeytin kokulu bir tat bana göre..ama genede memnun olmayanlar varsa paylaşabilir mi?

Arkadaşlar,Bim'in 'Sırım Sızma Zeytin Yağı' hakkında fikri olan var mı?

Ben çook beğendim..Yüz binlerce Bim'in şubesi varken sadece sürümden kazanarak hem uygun,hem harika zeytin kokulu bir tat bana göre..ama genede memnun olmayanlar varsa paylaşabilir mi?

eşimin yengesi kullanıyor yemekleri çok lezzetli yapıyor elimdeki bitinc ebend ealıcam

eşimin yengesi kullanıyor yemekleri çok lezzetli yapıyor elimdeki bitinc ebend ealıcam

Ben riviera olanını kullanıyordum,ama tesadüfen sızma olanını tattıktan sonra,Allah ömür verdikçe sızma olanından kullanacağım.Gerçekten z.yağlı yemeklerde veya salatalarda tadını harika alıyoruz çok lezzetli.

bugün bime deniz araç gerekleri geliyo yaşaşııın...:KK52:
kızçem uyanınca hemen gidip bakmak istiyorum.. özelllikle tenteli deniz simidinden almak istiyorum..

dost sütü, krem peynir, sıvı sabun ,pasta tabannı ,keremlabne peyniri, kaşar peyniri, scarlette gece pedi ,3'ü 1 arada kahveleri, unu, kurabiyeleri,baklavalık yufkalarını havlu kağıtlarını, çikolata sosu,puding,5'i bir arada çayı çok beğeniyorumm bide bill siyah ve renkliler için olan deterjanı nasıl kullanan var mı?

Son düzenleme:
Arkadaşlar bimdeki kuru pastalarını denediniz mi bilmiyorum ama tatlı olan ikisini tavsiye edebilirim.
Bademli kavala kurabiyesi ve kakaolu hindistan cevizli kurabiyesi çok güzel.

X