Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende bimden kullandığım bazı şeyleri yazayım, güldal çamaşır suyu ve yağ çözücüsünü beğeniyorum, nohut ve barbunyasına baya alıştım memnunum, geçen dost meyveli yoğurt aldım tadı güzeldi onuda beğendimm, ton balıklarından her gidişimde alıyorum kutulu barbunya pilakiside güzel, mr. green bulaşık süngeri vs hep bimden alırım memnunum. Peynirleri ve sucukları gayet güzel çıkıyor, eşim şeftali ve vişneli meyve suyunu seviyor, Birde yumurtasını hala denemedim o konuda bir fikrim yok :26:
meyveli maden suyu
bulut yumuşatıcısı da çok güzel çarşaflarda buram buram kokusu kalmış 4 lt almıştım pembe renk olanından suparrrrrrrrrrr bişi
bu arada asklı atletlerinden aşırı memnunum yumuşacık ve tshirt gibi kullan o derece disk pamuğuda güzel dağılmıyo bu arada a101 başlığı neden yok ya bu s,tede oranında ürünleri güzel geçen hafta banyo havlusu takımı aldım 10 liraya suuuparrrrrr
kızlar arko nun güneş kremi nasıl kullanan varmı aranızda
BİM in sütünün sadece yüzde yirmisinin gerçek süt olduğunu duydum. Çok üzüldüm umarım öyle değildir. Ben yavrularıma içirdim çok tatlılara falan da çok kullanıyordum