Bim'deki ürünler hakkında..

canım aldım ben bugün markasıda dynamic
hatta hiç satılmamış gibi hepsi duruyodu
kasiyerede dedim kimse almadımı diye
oda çok getirdik satılır diye ama talep olmadı dedi
akşam 6 da gittim
kalmamıştır diye üzülüyodum ama şans buldum
bakalım işe yarıcakmı

Sabah 10da gittim ben kalmamıştı :KK50: Neyse vardır bir hayır napalım, nette de var hemen hemen aynı fiyata.

o aynalardan ben de aldım. bi yuvarlak bi de çokgen olanlarından. çok güzeller,bi daha gelirse epey bi yuvarlak alıp full duvarı kapatmak istiyorum valla :KK52:

bende geçen cuma 9 da gittim millet sıradaydı kapış kapış alındı

twist aldım bende baya da güzel

Bizde bir çok ürününü kullanıyoruz,yoğurt,süt,çocuk sütü geçenlerde bu haftakiid eğil önceki hafta sıvı deterjanlar geldi ..leke çıkarıcılar falan alıp deneye n oldumu acaba ?

ben a plas saç boyasını kullanıyorum ve çok beğeniyorum hem çok ekonomik hemde beyazları çok güzel kapatıyo:KK28: benim saçımın ön tarıfında beyazlarım var sürekli boyuyorum çikolata kahvesinde biraz kızıllık var :KK53:ben saçımı açtırtımak için kuaföre gittim saçında kızılmı var dedi yok dedim çikolata kahve var dedim açtı ama açınca turuncu oldu:KK37: bende eve gelip koyu başak rengi var onla boyadım çok hoşuma gitti:21: bikaç kez üst üste boyadım çok beğendim derken bime geçenlerde palette 10 dak. gelene kadar küllü kumrala boyadım 10 dak. saçımı simsiyah gibi iğrenç bi renk yaptı fazlada tutmadım saçımda üstelik nereye bulaştıysa çıkmıyo nasıl iğrenç bişeyse saçımdan akıtamıyorum :KK47:a plas ondan kat kat daha iyi tavsiye ederim:KK23:

kızlar bugün bimden aldığım a plus boyayla annemin saçını boyadım çikolata kahve rengi beklediğim gibi koyu olmadı baya açıktı ve altında önceden daha koyu renk olmasına rağmen hepsini aynı renk yaptı hatta koyu karamel gibi bi renk oldu annem de çok beğendi ben de rengine karar verirsem bimden alıp boyamayı düşünüyorum :KK1:

Ayrıca saçlarını yumuşacık yaptı ve annemin tüm beyazları da kapandı.

ne renkti annenin alt zemin saçı
boya mıydı canım
benimde koyu kahve ama aktı biraz
acaba tutar mı rengini biraz kırsam fena olmaz:KK12:

Son düzenleme:
ne renkti annenin alt zemin saçı
boya mıydı canım
benimde koyu kahve ama aktı biraz
acaba tutar mı rengini biraz kırsam fena olmaz:KK12:

annemin kendi saç rengi koyu kestane onun üzerine yaptım boya tuttu ama zemin rengi önemli sanırım yine de koyu kahveyi açacak gibi sanki:26:

annemin kendi saç rengi koyu kestane onun üzerine yaptım boya tuttu ama zemin rengi önemli sanırım yine de koyu kahveyi açacak gibi sanki:26:

boyasız kendi doğal rengiyse tutması mümkün
ama boyalı koyu renk saçı açar mı acaba
alıp saçımın bi kısmında denerim artık:KK12:

kızlar 8 haziranda gelicek olan sandıklı çatal kaşık takımı hakkında ne düşünüyorsunuz markası safir kaedeşim çeyizine alıcak acil cevap fiyatı 179 sizce fiyatı uygunmu önerilerinizi bekliyoruz

kızlar 8 haziranda gelicek olan sandıklı çatal kaşık takımı hakkında ne düşünüyorsunuz markası safir kaedeşim çeyizine alıcak acil cevap fiyatı 179 sizce fiyatı uygunmu önerilerinizi bekliyoruz

canım acaba nehir markasının safir modeli mi ben görmedim bilgilendirirmisin fiyatı uygunmuşş bende anneme almayı düşünürüm açıkcası

nette aradım ama 8 haziran broşürünü bulamadım :KK43: ulaşabilen yada bim marketlerinin camında görüp de resmini çeken paylaşırsa çok sevinirim:emir_bebek:

X