Bim'deki ürünler hakkında..

bende AKS'ın portakallısını aldım 2 adet,bugün temizliğe gelen bayan kullanacak,birde güldal marka yağ sökücü ve kireç pas çözücü aldım ayrıca sürekli aldığım ürünler pirinç,bulgur,yoğurt,yağlı gevrek,kokulu çöp poşeti,süt,yumurta ,acı sos,çamaşır suyu ,kaşar peyniri,su böreği yufkası,etsiz çiğ köfte,günlük kadın pedi ,microfiber bez,yumuşatııcı var,amma çok şeyi ordan alıyormuşum say say bitmedi valla:)

krep tavası var canım?6.5 yanlış hatırlamıyorsam...

canım aynen bende yaşadığım yerde burda yazılan çoğu ürünü bulamıyorumaklinialirimsmile
birde mantı almıştım burda tavsiye edilmişti.kayseri mantısı tadı fena değildi ama çok şişti büyüdü eşim hamur yiyorum sanki dedi bir daha almam o mantıdan:umursamaz:

benim eşimde beğenmedi mantıyı .senin açtığınla bunun alakası yok dedi.

gerçekten suya atınca acayip şiştiler....

mantının tadını beğendim ama gerçekten pişince kocaman oluyor.
valla pratiğime geliyor çalıştığım için. ay ben hiçbirşey alamıyorum. 8.30 da işte olmam gerekiyor.
akşam çıkıncada bişey kalmamış oluyor.
neyse şu ana kadar pek ihtiyacım olan birşey gelmedi.
annem geçen sene çelik çay makinası aldı. çok memnun kaldı.
birde rondo almıştı ama bir türlü çalıştıramamış. geri götürdüğünde servisi arayın demişler.
serviste istanbul da öylece duruyor. garantisi bile bitti.

ben her "bim" gidişimde gelecek haftanın broşürlerini isterim.

bazen ikili basılıyor.hem bu haftanın hem gelecek haftanınki.

onda gördüm,bazen 15 gün önceden haberimiz oluyor ne geleceğinden.

ayrıca oyuncak çeşitleride bayağı fazla haftaya....

bence ayranı çok güzel.
bugün başka bir marketten tanıınmış bir markanın ayranını aldım.
kesinlikle biminki daha güzel !!

bim in dost yogurdu,peynir,ayrani cok seviyorum.birde yesil zeytin almistim.bayildim baktim ayvaliktan geldigi yaziyordu..simdilik aklima gelenler bunlarrboshayallersmile

arkadaşlar bimin meyva suları kaşar peyniri labne peyniri çok güzel bu saydıklarımı özellikle eşim için alıyorum kendim içinde helvaaaaa çok güzel yaaa birde triplex diye gofreti var oda şölenin göfreti 5 li olarak satılıyor muhteşem mutlaka alın 5 tane si 1 tl sanırım microfiber bezde harika camlarıda onunla siliyorum kurulamıyorum sadece ılık suya çok az bulaşık deterjanı ve microfiber bez tabi kaslarını başka bezle önceden siliyorum çok pratik tozuda onla alıyorum maden suyu süper gelen bir misafirimde sormuştu bu nerenin diyedeterjan olarak gürdalı kullanıyorum diğer markalara çok para vermek saçma nede olsa ç.suyu yani ama çamaşır deterjanıyla yumuşatıcısını kullanmadım koku hastalığım olduğundan kalıcı olmasını kesinlikle isterim o yüzden yumoş portakal çiçegi konsantre olanı çok güzel eğer biminkini kullanalar varsa ve kokusu kalıcıysa deneyebilirim detarjanımda bitti :kedi:

bu çikolatalı pasta çok güzelmiş kızlar 1 saatte buzları çözülünce hazır oldu valla :kedi:

bimden yemek takımı almıştım geçen gün çeyizime
güral porselen 24 parça günlük yemek takımı 45 tl
çok güzeldi iyiki almışım

bende güralın 24 parça yemek takımlarından almak istiyorum şimdi gitsem bulabilirmiyim acaba bide aldığın takımın resmini koyarmısın rica etsem

fiskobirlik fndık ezmesini hep eşim yerdi sabahları,çok güzel derdi de bende sevmem ezme fındığı die tadına bile bakmamışdımm..önceki gün k.k da hanımlar çk güzel diyolardı bi bakim dedim aman yarabbimm neler kaçırmışım..hemen bitti :kedi: eşim tabi sordu hani sevmezdin sen dieeyvahedigeldismile k.k da herkes çok beğenmiş bi bakim die yedim dedim..demek benim lafıma inanmıosun haa die söylendi kaydirigubbakcemile3 baya bi güldük kaydirigubbakcemile3
teşekkürler kk. hanımları:hooray:

Labnesi harikaymıış.. İlk defa BİM den aldım. Çok güzel..

Birde az tuzlu zeytini..
Ne zamandır zeytin yiyemiyordum..
Ama bu harika ..

bende gold yerfıstığı ezmesini bayıldımm..15 günde 2 kavanoz bitirdim bilee.

bende sütünü seviyorum diğer sütler bana kokuyo nedense dost kokmuyo

microfiber mutfak bezinide kullanıyorum çok memnunum

bende tatlılarına ve kurabiyelerine bayılıyorum acıbadem kurabiyesi harikaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…