Bim'deki ürünler hakkında..

Kızlar merhaba geçen bimden oda kokusu aldım böyle yuvarlak şeklinde turuncu renkte açıkcası alırken pek umutlu değildimm ama tahminimden çok daha iyi çıktı böyle kavunumsu ferah bi kokusu var ve eve girdiğimde misss gibi kokuyorr heryer uzun sürede dayanıklı :KK16:

Mango kokusu fiyatı da 4.95 tl..lavobalarınızda dolaplarınızda ve odalarınızda kullanabileceginiz harika bir koku onunden her geçişimde kokusunu içime cekmeden duramıyorum :)

daha önce bu yorumları okuyup,aklımda fazlasıyla kalmış olacak ki (koku hastalığım vardır benim) hiç düşünmeden aldım dün.önce tereddüt ettim etkili bişey midir acaba diye ama,evde karpuzlu sakızım vardı benim.kokusuda oluyor özellikle koyulan yerde.eşimde eve gelir gelmez hemen açmış parfümü.salona girdim,sağa sola bakıyorum,acaba sakız ısıya maruz kaldı da omu kokuyor diye.sonradan anladım parfümün olduğunu.ama acayip mutluluk hissi veriyor koku :)

kızlar yurdum marka közlenmiş kırmızı biber konservesi o kadar leziz bişey ki, diğer bilindik markaların hiç biri bunun kadar güzel değil ve kapağı açıldıktan sonra uzun süre tazeliğini koruyor.. alın derim pişman olmazsınız ...

daha önce bu yorumları okuyup,aklımda fazlasıyla kalmış olacak ki (koku hastalığım vardır benim) hiç düşünmeden aldım dün.önce tereddüt ettim etkili bişey midir acaba diye ama,evde karpuzlu sakızım vardı benim.kokusuda oluyor özellikle koyulan yerde.eşimde eve gelir gelmez hemen açmış parfümü.salona girdim,sağa sola bakıyorum,acaba sakız ısıya maruz kaldı da omu kokuyor diye.sonradan anladım parfümün olduğunu.ama acayip mutluluk hissi veriyor koku :)

Evett canım enerji doluu :KK9:

bimden aldığım buharlı temizlik makinesi hiçbir işe yaramıyor. kullanıp memnun kalan var mı?

Bimin yufkalarını beğenmiyorum,çok sert.Başka marketlerden aldığım yufkalar incecik ama biminki öyle değil.Bana mı öyle denk geliyo yoksa bilmiyorum.

Arkadaşlar A Plus şampuan+saç kremi kullanan var mı , saçları yumuşacık yapıormuş diye duydum, bir de sizlere sormak istedim...

Arkadaşlar A Plus şampuan+saç kremi kullanan var mı , saçları yumuşacık yapıormuş diye duydum, bir de sizlere sormak istedim...

şampuanını kullanmıyorum ama saç kremi harika yumuşacık oluyor....:KK16::KK16: saçlarım çok uzun taramakta sıkıntı çe:KK16::KK16:kmiyorum kullanmaya başladıktan beri

Arkadaşlar bahsettiğiniz mangolu oda kokusundan bende aldım dün.
Çok güzel gerçekten, odaya girince farkediliyor hemen. Kavunlu sakız gibi geliyor bana :)

Bende uzun yıllardır Bim'den alışveriş yaparım..Kullandığım hemen her şeyden memnun kaldım.
Özellikle tablet bulaşık makinesi deterjanını tek geçerim..Harika bi ürün,çok kaliteli.Orada çalışan bi tanıdığım bu ürünün Almanya'da üretildiğini söylemişti.
Tuvalet kağıdı,kağıt havlu,peçeteleri de gayet iyidir.
Gazlı içecek olarakta le cola içiyoruz :) Memnunuz..
Yıllardır domestos vs almadım Güldal extra dan çok memnunum.Cif'in muadili olan üründe aynı şekilde çok güzel.
Yeni aldığım mikro fiber bezi de çok güzel çıktı..
Adını hatırlamıyorum ama yağlı gevreklerini ve kurabiyelerini de çok seviyoruz biz.Başka marketlerden aldığımda farkı daha iyi anlıyabiliyorum,bim'dekiler çok güzel,hele yağlı gevreği nefis :)
Çikolataları da aynı şekilde..Buono çikolataları benim vazgeçilmezim :KK16:
Makarnaları da çok güzel yıllardır başka bi makarna markası aldığımı hatırlamıyorum,çok memnunum.
Ayrıca mayonezi,barbunya pilakisi de çok güzel..
Yıllardır sızma zeytinyağımı da oradan alıyorum..
Ayrıca oğluma bir sürü kaliteli oyuncağı da piyasa fiyatlarından çok daha makul bi fiyata aldım,özellikle ahşap puzzle vs..
Aklıma gelenler bunlar :)))

Bimin yufkalarını beğenmiyorum,çok sert.Başka marketlerden aldığım yufkalar incecik ama biminki öyle değil.Bana mı öyle denk geliyo yoksa bilmiyorum.

yufkasını ben de beğenmiyorum.su böreği yufkasını almıştım o iyiydi.ama normal yufkası gerçekten de lastik gibi

bind bulaşık tabletin bayıldım kullanıyorum
topitanem delisiyim alıp alıp kavanoza döküyorum avuç avuç yiyorum :)))))))))
daha bir çok şeyi harika gerçekten
ama bu haftaki aktuali işime gelmedi pek :KK43:( bahçe toprak çiçek beni açmadı :KK43:

bende bugun alıcam şu kokudan deniycem

bu arada pek zamanım olmuyor yazmaya ama okuyorum sizi

bimden bi çok ürün aldım

ıslakmendil
bulasık deterjanı
hazır çiğ köftesi
yapraksarması
yogurt
süt
yağ çözücü
çikolatası
zeytin
çikolata sos
kuruyemiş
pasta keki
damla çikolata
komposto kayısı
waffle
triplex gofret
kuru mantı
nohut
milföy
aktüel ürünler takip ediyorum bu ürünleri hep bimden alıyrım fiyat için değil bir kez deneyip hosuma gidiyor

en son konserve mısırını sormuştum burdaki arkadaşlara ve denedim sonunda test ettim ve süper bayıldım küçücük kutudan ne çok mısır çıktı öyle ve bayıldım tadına tavsiye ederim
aynı zamanda pasta tabanınıda beğendim diğer markalar gibi olmasada iyi yani fiyatıda çok cüzzi yani:KK34:
yalnız annem peçetesini almış hiç memnun kalmadım iyi değil selpak peçeteyi tek geçerim :KK33:

bind bulaşık tabletin bayıldım kullanıyorum
topitanem delisiyim alıp alıp kavanoza döküyorum avuç avuç yiyorum :)))))))))
daha bir çok şeyi harika gerçekten
ama bu haftaki aktuali işime gelmedi pek :KK43:( bahçe toprak çiçek beni açmadı :KK43:

topitanem ney ola ki bimde hiç görmedim ben :44:

X