bende geçen gün konserve mısır aldım annemin misafirleri gelicek salatada kullanıcam güzel mi acaba kullanan oldu mu daha açmadım hiç ilk kez alıyorum bimden fiyatıda çok ucuz du
bende geçen gün konserve mısır aldım annemin misafirleri gelicek salatada kullanıcam güzel mi acaba kullanan oldu mu daha açmadım hiç ilk kez alıyorum bimden fiyatıda çok ucuz du
Siz uzun zamandır kullanıyormusunuz?Ben bir defa aldım çok güzel yıkadı ve kokusuda hoşuma gitti ama birdaha almaya cesaret edemedim.Çünkü zamanla bardakları çiziyor dedi bir kaç kişi siz böyle bir sorun yaşamadıysanız bende tekrar almak istiyorum çünkü gerçekten diğer markalardan güzel kokuyor.
Çok uzun zamandır kullanıyoruz canım,mak. tuzunuda parlatıcısınıda.Çizilme olayıda makineden makineye degişiyo,bizim eski mak. çizmiyodu ama bardakların üstü benzin renklerinde alacalı çıkıyodu.Neyse mak. bozuldu 6ay önce yeni mak. aldık eskileri atıp yeni bardak aldık ne çizilme var ne renk.Bi kere daha al kullan bakalım.
Aldığımda bir defada hepsini makinaya koyuyorum zaten tuz ve parlatıcının sonrada bittiğini takip etmiyorumbulaşık mak. deterjanının yanına koy hepsini,aklına geldikçe doldurursun mak.kullan kız daha parlak çıkar bardaklar.
Arkadaşlar salyangoz kremini alıpta kullanan var mı? Ben aldım 2 hafta önce ama kullanmadım henüz.
Hadi ya çok sevindim canım işe yaradığına.canım ben kullanıyorum çok güzel renk açıyor ten rengim bayağı açıldı lekerlerede iyi geliyor düzeli kullanmak gerekli ama çokta düzeli kullanmasamda yaradı yinede bide düzenli kullansam afrodit olup çıkarım herhalde
Siz uzun zamandır kullanıyormusunuz?Ben bir defa aldım çok güzel yıkadı ve kokusuda hoşuma gitti ama birdaha almaya cesaret edemedim.Çünkü zamanla bardakları çiziyor dedi bir kaç kişi siz böyle bir sorun yaşamadıysanız bende tekrar almak istiyorum çünkü gerçekten diğer markalardan güzel kokuyor.
Bill matigi hiç kullanmadık,artmatigi kullanıyoruz biz hep hesapli ve digerlerindn inan bi farkı yok.Sadece beyazlarda malum çam.suyu eklemek gerekiyo her deterjanda.Bulut yumuşatıcisida var pembe olan güzel kokuyo onuda al ikisini bi dene derim,sonucu begeniceksin.