bimden 5li saklma kabı alan varmı nasıl
kızlar bende 5'li saklama kaplarından bende çeyizime almak istiyorum ama kullanışlı mı?büyükten küçüğe doğru ya acaba hepsini aynı boymu alsam diye düşünüyorum.fikriniz var,nasıl daha ii olur?
aslında çok da kullanışlı değil
ilk 2 si büyük sayılır öbürleri küçük
benim 2, takımı almam zati hani 4 büyük olsun diye
misal ben son 2 küçüğe k.pulbiber ve kekik koyuyorum
başka kotyucak bişiy bulamadım elimin altında kullanıyorum
hepsini denedim makine için beğenmedimkızlar haftasonu yüklü bir alışveriş yapacağım bimden ilk defa deteran almayı düşünüyorum hangisini almalıyım,bil matikmi art matikmi,vede tavsiye ettiğiniz ürünler..
5 parça borcam seti ve paşabahçe kavanoz aldım bugün bimden. Tavsiye ederim.
almasam mı acaba sende böyle diyince aklım karıştı canım ya sanırım almaktan vazgeçiyorum
fiş oldumu alıyorlar biz öyle beğenmediğimiz zeytini bile götürmüştük almışlardı fişle herşey olur:)borcam setini eşim getirdi çok küçük ölçüleri bunlar işime yaramaz
paketini açtım yarın götürsem geri almazlar mı:26:
fiş oldumu alıyorlar biz öyle beğenmediğimiz zeytini bile götürmüştük almışlardı fişle herşey olur:)
arkadaşlar bimde hala bioblass satılıyormu gözünüze iliştimi
Bimin su böreği yufkasını deneyen var mı acaba?Arkasında nasıl yapıldığı yazıyor ama güzel olur mu ki?
canım baklavalık yufkasını ve normal yufkasını kullandım çokta memnun kaldım bence su böreği yufkasıda güzeldir ama alırken tarihlerine dikkat et derim sadece sonuçta yufkalar fazla uzun ömürlü olmaz....