Bim'deki ürünler hakkında..

bende bugün likit ruj aldım 1.75tl fiyatı indirimde dediler gerçek fiytını deydi acaba çünkü osmanlı şerbetide indirimde dedi onuda 1.75tl dedi.ikisinide beğendim.

bende bugün likit ruj aldım 1.75tl fiyatı indirimde dediler gerçek fiytını deydi acaba çünkü osmanlı şerbetide indirimde dedi onuda 1.75tl dedi.ikisinide beğendim.

Geldiği hafta bende merak edip almıstım canım hosuma gitti .. Ben 3.90 mı neydi öle bişeye aldım ..
Sanırım kalıyor diye indirim yapıyorlar :)

Rujdan söz ediyorum ..

Son düzenleme:
selam,bim den pantenenin 3 lü pakette saç serumunu aldım ancak nasıl kullanışldığını bilmiyorum yardımcı olur musunuz?:KK43:

banyodan sonra havluyla nemini aldığın saçlarına sürüp tara
diplere sürmedim ben boy ve uçlara sürdüm
3 dk. beklet ama ben 5 dk beklettim
sonra sadece ılık soğuğa yakın suyla durula

bim 'in bütün ürünlerinden memnunum fiyatlarıda gayet iyi.günlük pet'i markalılardan çok çok iyi..

Üstü Ocak

139, 00 TL

Çelik Tencere Seti 9 Parça

99, 00 TL

Aspiratör

79, 00 TL

Borcam Set 5 Parça

22, 50 TL

Borcam Kapaklı

9, 90 TL

Kavanoz

3, 75 TL

Su Bardağı 6' lı

4, 95 TL

Saklama Kabı 5' li

8, 90 TL

Şönil Goblen Yolluk

25, 00 TL

Bayan Ayakkabı 36-39

15, 00 TL

Bay Kösele Ayakkabı 40 - 44

35, 00 TL

Tek Toka Terlik36 - 40

4, 50 TL

Oyuncak Vakumlu Temizlik Seti Barbie

9, 50 TL

Uzaktan Kumandalı Araba

12, 00 TL

Tam Buğday Unu

2, 55 TL

Kepekli Buğday Unu

2, 55 TL

Hijyenik Kürdan

0, 95 TL

evet ben de bimden alışveriş edenlerdenim.. yoğurdu hep ordan alırım.. bide bazı indirimli ürünleri dün mesela o içine çubuk konan oda parfümünden aldım 4.5 liraya. daha önce görmüştüm pahalı dedim almadım indirime gireceğini tahmin ediyordum, kaçırmadım.. daha önce de mesela bi pijama takımı aldım kendime yanlış hatırlamıyorsam 15 liraydı.. hala severek kullanıyorum..

arkadaşlar vergi denetmeni oldguum için buranın vergilerini kontrol ettgmden biliorum ürünler hakknda da az cok bilgim var bimdeki kazandibiler madonun haberiniz olsun gönlünüz rahatca yiyebilirsiniz... tatlıları özellkle.

9 mart a tansiyon aleti var bilekten ölçen 24 liraya almayı düşünüyorum...

daha önce bluelight marka tansiyon aleti alan var mı? memnun musunuz arkadaşlar?

çıtçıtlı atlette çok uygunmuş...

bref klozette ıyı ben onu kullanıyorum.

perwolde uygun galiba...şu an persil kullanıyorum ama...

arkadaşlar vergi denetmeni oldguum için buranın vergilerini kontrol ettgmden biliorum ürünler hakknda da az cok bilgim var bimdeki kazandibiler madonun haberiniz olsun gönlünüz rahatca yiyebilirsiniz... tatlıları özellkle.

profiterolleri bol kepçe zaten ve de hep taze....:KK1::KK1: çok memnunum,,,

Bimin ürünlerini de kajalın ürünlerini de severim ama pudrasını beğenmedim. Ben açık renkler kullanıyorum en açığı bile bana koyu geldi. Catherine Arley varken bunu almam bir daha. Farları ise fena değil. %50 beğendim diyebilirim. İki tane ikili aldım ikisininde biri iyiyi di sadece renkten renge fark ediyor. Fiyat performans açısından denene bilir. Fakat ambalajları gayet güzel hakkını vermek lazım. Pudralardan da en koyu olanın kendinden bir parlaklığı vardı. Terrecotta allık olarak gider.

en koyu renk pudrasından ben de aldım fakat ışıltılı bişiy çıktı hafif,,mat durmasına rağmen(testerdan denemiştim)....bronzer niyetine belki hafiften rötüş için kullanılabilir..yanlız yarım saat suratımda durdu ilk aldığım gün,,,,biraz kurutuyo cildi,,,fondeten üzerine uygulamama rağmen,,,,kuru ciltler için uygun değil,,, bimdeki makyaj temizleme köpüklerini deneyen var mı? birisi ferahlatıcı,diğeri tüm cilt tipleri için peeling etkili diyor üzerinde,,,cildim hassas ve kuru benim,,,kararsız kaldım almadım,,,?:26:

9 mart a tansiyon aleti var bilekten ölçen 24 liraya almayı düşünüyorum...

daha önce bluelight marka tansiyon aleti alan var mı? memnun musunuz arkadaşlar?

çıtçıtlı atlette çok uygunmuş...

bref klozette ıyı ben onu kullanıyorum.

perwolde uygun galiba...şu an persil kullanıyorum ama...

tansiyon aletini daha önce getirdiklerinde ben almıştım ve gayet memnunum

osmanlı şerbetini buugn denedim çok güzelmiş....

eyüpte bı lokantada içmiştim bu kadar guzel değildi....

bunda kolalı sünen şekerlerin tadı var sankı bımdekı jelly belly varya kolalı aynı ona benzıyo....bu yuzden sevdım galıba...

Arkadaşlar, Bim de şu an manuel su sebili var ; sanırım fiyatı 8,5-9 tl civarı ,fiyatı dışarıya göre uygun dışarda 15-20 tl ye satılıyor.Ancak kullananınız var mu,nasıl bişey kullanışlı oluyor mu bilemedim.Evdeki pompalı olanlardan,devamlı damlatıyor,bunun duruşu da şık gibi geldi ,acele cevap......

pantene 3'lü paket saç serumunu deneme fırsatım oldu bu gece.....gerçekten beğendim.....saç uçlarındaki sertliği ve kuruluğu bayağı aldı....dandik çıkabilir demiştim ,değilmiş:KK1: pantene'in şampuanı bana yaramamıştı ama serumu güzelmiş....ya bu ürün fix ürünlerden mi bimde yoksa her cuma ilan edilen geçici ürünlerden mi?bilen var mı? her zaman yolum bime düşmüyor,düştükçe yazıyorum burdan zaten,,,

Arkadaşlar, Bim de şu an manuel su sebili var ; sanırım fiyatı 8,5-9 tl civarı ,fiyatı dışarıya göre uygun dışarda 15-20 tl ye satılıyor.Ancak kullananınız var mu,nasıl bişey kullanışlı oluyor mu bilemedim.Evdeki pompalı olanlardan,devamlı damlatıyor,bunun duruşu da şık gibi geldi ,acele cevap......

cumartesi günü aldım gayet iyi ve şık bir haftadır kullanıyorum

bimde bu aralar pek bişey yok sanki ben geçen hafta şu beyaz hemşire terliklerinden aldım güzeldi.. fiyatı da uygundu 3.5 tl ye

bugün bime uğradım çıtçıtlı badilerden almak için ama pek beğenmedim:KK37: açıkcası beklediğim kalitede değillerdi:KK30:
birde shagy halılara bakıcaktım ama hepsi bitmiş çokmu güzeldi acaba alan oldumu merak ettim :KK19:

X