- 11 Şubat 2010
- 3.391
- 0
Bimdeki sır ağda bantlarını deneyen var mı memnun musunuz kızlar
canım geçen seneki marka iyiydi ben çok memnundum
ama 1 kaç ay önce aldım bimden yeni marka gelmişti iyi değildi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
canım geçen seneki marka iyiydi ben çok memnundum
ama 1 kaç ay önce aldım bimden yeni marka gelmişti iyi değildi
Arkadaşlar bugün Bimden hazır tavuk döner aldım. Rengi beyaz bu çiğ mi yoksa pişmiş mi? Üzerinde pişirme sırasında iç sıcaklık 75 dereceye ulaşmıştır yazıyor. Öyle ise pimiş mi oluyor?
Ben yine de önce su ile 10 dk kaynattım. Sonra da az yağda kızarttım. Pişmiştir değil mi? Hamileyim çiğ et yemiş olmak istemem.
olmazz,benım tullerımde koyu kremdı yıkadım sadece kirini cıkardı..rengınde degısım yapmıyo..dün uğradım bime pijamalardan kalmış ama çocuk pijaması gibiydiler biri pembe biri turuncu beğenmedim.. tül beyazlatıcıyı burda çok övmüşlerdi ondan aldım yalnız bir sorum olucak kızlar.. ben koltuklarımın kılıflarını yıkıycam koltuklarım krem rengi bu tül beyazlatıcıdan koysam bir zararı olur mu?
Pişmiş onlar ama diğer satılan ürünlere göre banada çiğ gibi geldi rengi, bende aldığımda tavada üstleri kızarana kadar pişirdim yoksa o şekilde asla yenmiyor..
bu hafta gelecek olan vakumlu seti almayı çok istiyordum ama parama kıyamıyordum:)
bir arkadaşta aynı şekilde olduğunu söyledi biz de alıp bölüşmeye karar verdik :):)
bu hafta gelecek olan vakumlu seti almayı çok istiyordum ama parama kıyamıyordum:)
bir arkadaşta aynı şekilde olduğunu söyledi biz de alıp bölüşmeye karar verdik :):)
ayyy o vakumlu poşetler bir harika :)
bütün kışlıklarımı fazlalık yastıklarımı topladı.. büyük yer tasarrufu ve kaliteliler de haaa :):):)
Aynen bende kıyamıyorum o kadar paraya annemi mi kandırsam bende napsam
Bende almayı istiyorum ama evet parasız zamanıma denk geldi..A 101 marketinede yarın geliyormuş 3lü fiyatıda 10 tl alıp memnun kalan varmı acaba onlardan..
kızlarrrrr bime bi krem gelmiş. leke ve kırışıklık giderici die yazıyor üstünde. adı da dagged ramsdell. 7,50 lira. ve çeşitleri de mevcut. hiç duymadım bu ismi. kullananlar yorum yapabilir mi acabaa?
kızlarrrrr bime bi krem gelmiş. leke ve kırışıklık giderici die yazıyor üstünde. adı da dagged ramsdell. 7,50 lira. ve çeşitleri de mevcut. hiç duymadım bu ismi. kullananlar yorum yapabilir mi acabaa?
kızlar ne zman gelcek bu vakumlu poşetler kaçırdım mı yoksa?
ben aldım bugün leke kreminden...yüzüme sürmeden önce araştırma yapayım dedim ama kullanıcı yorumuna rastlayamadım...