- 26 Nisan 2008
- 35.547
- 78.779
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar ben de Bim'in Baldo pirincini ve yoğurdunu çok seviyorum, ha bir de yumurtası çok taze çıkıyor. Size bi de kakaolu leblebisini önereceğim,çok harika bi deneyin.
Ayrıca sadece Bim'in güney yörelerinde satılan lor peyniri var ,beyaz tabakta satılanlardan değil yanlız.Kalın bi poşette satılıyor.Yazlığa gidince sormuştum neden başka yöreye vermiyosunuz diye satın aldıkları firmadan kaynaklanıyor dediler.Hem kolay ekşimiyor,hem tuzu az hem yağı rahatsız etmiyor; onun için hem tatlıda hem de salatalarda rahatça kullanabiliyorsunuz.Ama Ankara'da satılmıyor.O civarda oturanlara tavsiye ederim.
Peki Vakum işlemini nasıl yapıyorsunuz? Özel bi aleti falan mı var?
torbanın açık ağzından elektirik süpürgesiyle çektirdiğinizde içindeki havayı alıyor ve vakumluyor
Kolaymış. Off bende mi alsam acaba bıktım evdeki fazlalıklardan. bazam falan da yok nereye sokacağımı şaşırdım yemin ederim.
Bende çamaşır beyazlatıcısını aldım daha denemedim. Color me den de likit eyeliner, ruj(pembe), allık aldım birde şeftali tonu ben beğendim valla çok güzel bir tek ruj da somon rengi istiyordum testerler yoktu bakamadm kodunuda bilmiyorum. Bilenn varmıııııııııı???
tencere alana varmı 22cm olandan
Tencerenin deseni ve kalitesi iyiydi ama çok ağırdı, almadım. Aynı desenden tava aldım, kullandım, bedğendim.