Bim'deki ürünler hakkında..

canım zaten o dondurma ülkerin bixde alıyoruz pasta - dondurma gibi olanını
birde ülker royal in yaş pastası var derin dondurucuada duruyor yılbaşı gecesi arkadaşım almıs gelirken 10 kişi yedik ama çikolatalısını alın diğeri cheesecake tadındaydı frambuazlı yaş pasta gibi değildi
9 tl imiş dün baktım
birde kızlar benim anneannem tarhana dan cok iyi anlar cokda yapardı gençliğinde canım benim bim de ki hürrem tarhanayı cok önerdi köpürüyormus pişerken ( aman dikkat taşmasın ben taşırdım kaç kez) aldım eşim çk begendi cokda uygun fiyatı 1.25 gibi bir fiyat biz en az 6 kere falan pişirkik o tahana ile bugun alayım bari şu mantsını çok merak ettim

Yakınınızda bimin cuma günleri yeni gelen ürünlerine bildiren bröşür yoksa yada bim uzaksa perşembe gününde alacağınız ZAMAN gazetesinde iç sayfalarda her perşembe mutlaka reklamı oluyor doğal olarak cuma sabahında kapıda olup elektronik yada indirim tekstil kişesel ürünlere kaçırmadan sahip olursunuz

benimde evime bim yakın normalde gitmezdik ama şimdi mecbur gidiyorum ürünleride güzel
zeytinyagı çok güzel mesela eşim çok seçer zeytinyagını o bile begeniosa herkes begenir fiyatıda uygun kedi dili var pasta yapımında kullanmak için onlar guzel bide kornişon tursusu guzel yoğurt ve sütü söylememe gerek yok sanırım
ama bir şeyi ekleyeyim isim vermeyeyimde malum marka var hani toz pudingleri tatlıları fln var ondan tavuk göğsü almıştım ama içinden toz sütlaç çıktı pişirdikten sonra farkettim sanırım bu bimin deil o markanın hatası

kızlar bimin jelly willy ve diğer bezleri hakkında bilgi istiyorum
buna ıslak mendilde dahil
alsak pişman olurmuyuz dersiniz....

canım zaten o dondurma ülkerin bixde alıyoruz pasta - dondurma gibi olanını
birde ülker royal in yaş pastası var derin dondurucuada duruyor yılbaşı gecesi arkadaşım almıs gelirken 10 kişi yedik ama çikolatalısını alın diğeri cheesecake tadındaydı frambuazlı yaş pasta gibi değildi
9 tl imiş dün baktım
birde kızlar benim anneannem tarhana dan cok iyi anlar cokda yapardı gençliğinde canım benim bim de ki hürrem tarhanayı cok önerdi köpürüyormus pişerken ( aman dikkat taşmasın ben taşırdım kaç kez) aldım eşim çk begendi cokda uygun fiyatı 1.25 gibi bir fiyat biz en az 6 kere falan pişirkik o tahana ile bugun alayım bari şu mantsını çok merak ettim

yok canım ben ülkerin dondurmasını pek beğenmem o bim için üretiliyo ama ülkerdemi bilmem marka ülker değil ülkerin pastasına gelince ilk fırambuğazlı yemiştim beğenmedim sanki dediğin gibi pasta gibi gelmedi bana ama diğerini denicem bakalım

bim.e bu hafta "chefmax" markası olan katı meyve sıkacağı geliyormuş.

daha öncede bu isimde mikrodalga fırın gelmişti.bu markayı kullananlar varmı memnunmusunuz?

meyve sıkacağını almak istiyorumda markada kararsızım...

bu markadan kimse birşey almadımı BİM.den:1no2:

bimin ucuz olmasının bir nedeni de havalandır ısıtma ya da işte süs püs harcamalarının olmamas
harcama masraflarını kısıp ucuza satıyorlar.
ürünleri kötü değil süperde değil.
ama uygun

kızlar bimin jelly willy ve diğer bezleri hakkında bilgi istiyorum
buna ıslak mendilde dahil
alsak pişman olurmuyuz dersiniz....

Aynı şekilde..
Bende bezini merak ediyorum..Bebeğim henüz 2.5 aylık..
Bezi hiç denemedim..Ama ıslak mendil aldım daha önce çok..yalnız bebişlerin poposu için pek uygun görmüyorum ben..Canbebe alıorum 1.950 tl.ye..gayette güzel..

Yakınınızda bimin cuma günleri yeni gelen ürünlerine bildiren bröşür yoksa yada bim uzaksa perşembe gününde alacağınız ZAMAN gazetesinde iç sayfalarda her perşembe mutlaka reklamı oluyor doğal olarak cuma sabahında kapıda olup elektronik yada indirim tekstil kişesel ürünlere kaçırmadan sahip olursunuz

bim indirimleri yazıp sonuna bakacağınız cuma günün tarihini ekleyip google yazın resimleriyle birlikte tüm ürünler çıkıyor.gazeteye felan gerek yo yani.

bim indirimleri yazıp sonuna bakacağınız cuma günün tarihini ekleyip google yazın resimleriyle birlikte tüm ürünler çıkıyor.gazeteye felan gerek yo yani.

çok teşekkürler mev*can cım bende perşembe günü gidip zaman gazetesi almaya gitcektim canım çok sağol:1hug::1hug:

bim yazın çıkınca aktüel ürünleri tıklayın hemen çıkıyor.

ben hep netten bakarım "aktüel ürünlere"..

hanımlar bimde çiğdem marka mısırözü yağı gördüm
almayı düşünüyorum aranızda daha önce kullanan var mı:uhm:

hanımlar bimde çiğdem marka mısırözü yağı gördüm
almayı düşünüyorum aranızda daha önce kullanan var mı:uhm:

ben daha önce kullandım.fena değildi.
ama mısır,soya,kanola ürünlerinde gdo (genetiği değiştirilmiş ürün ) olduğu için artık kesinlikle almıyorum :eek:lmaz:
size tavsiyem sizde almayın.
eger isterseniz konu hakkında detaylı bilgi için kk da GDO 'lu ürünler hakkında bir konu açılmıştı,orayı okursanız eminim sizde kullanmazsınız.

linkini bulursam eklerim.

mor renkteki sıvı sabununu dneyelim bari.teşekkürler.
eskiden buzdolabı poşeti vardı ,şuan satmıyorlar niyeyse.
birde eskiden hüptürik vardı çocuklar için neden kaldırıldı bilmiyorum .

Son düzenleme:

Aynı şekilde..
Bende bezini merak ediyorum..Bebeğim henüz 2.5 aylık..
Bezi hiç denemedim..Ama ıslak mendil aldım daha önce çok..yalnız bebişlerin poposu için pek uygun görmüyorum ben..Canbebe alıorum 1.950 tl.ye..gayette güzel..

önceki sayfalarda bezlerinde çok memnun kaldığını söyleyen arkadaşlar vardı.
diğer sayfalara da bir gözatın isterseniz.

Kızlar kokulu çöp torbasını denedinizmi harika bişey
Bi açıyosun içine çöp koymak için bütün ev bahar kokuyo :teytey:

X