- 13 Ağustos 2010
- 554
- 5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dün Bim'e gittim ve anneme gittiğim de kaşık kaşık yediğim SAYLEY %70 fındık bulunan fındık ezmesini aldım. Gerçkten süper bir tadı var sabah kahvaltı yaparken bir ara kendimi kaybedip kavonuzu kaşıkla yerken buluyorum kendimi Çok fazla saldırmayın banada bırakın :)
all canım all cok super bende cıkolatalasını denemedim en kısa zamanda onu deneyeceğimmçikolatalı pastasını denedik ve çok beğendik..
chesskeki benimde dikkatimi çekiyor her gittiğimde alıcam en kısa zamanda
ben chees keki 8 küsürdenb aldım canım yanlıs hatırlamıyorsam 8.40 tl idiay canım çekti yaa pasta ve chesekek fiyatı ne peki kızlar
denen canım dene muhtesemmmpastası 9,90 gibi bişeydi yanılmıyosam ama chesceki bende merak ediyorum denemedim hiç,ilk fırsatta denemem lazımmmm
merhaba,
bu dondurulmuş pastalar nasıl yeniyor.. bekletiliyor mu bir süre dışarda...
merhaba,
bu dondurulmuş pastalar nasıl yeniyor.. bekletiliyor mu bir süre dışarda...
valla canla ben glıssı daha önce aldım bımden fecı sacım dokuldu
dıkkat derım
Dün Bim'e gittim ve anneme gittiğim de kaşık kaşık yediğim SAYLEY %70 fındık bulunan fındık ezmesini aldım. Gerçkten süper bir tadı var sabah kahvaltı yaparken bir ara kendimi kaybedip kavonuzu kaşıkla yerken buluyorum kendimi Çok fazla saldırmayın banada bırakın :)
offf alamadım ben ya sabah aklıma gelmedi unutmuşum sonra aklıma geldi gittiim ama geç olmuştu tabi silip süpürmüşlerdi.Bebek arabasından alan oldumu
offf alamadım ben ya sabah aklıma gelmedi unutmuşum sonra aklıma geldi gittiim ama geç olmuştu tabi silip süpürmüşlerdi.
bugün bimde yeni bir ürün gördüm "kavala kurabiyesi" cimriliğim yine üzerimdeydi almadım.bide ben gebeyim kilomu korumaya çalışıyorum o yüzden de almadım ama sanırım deniycam mesela çizkekide almadım önce sonra dayanamayıp gidip almıştım
tadı güzel ama iyice ılıması erimesi lazım yoksa çok kötü oluyo tadı.