aa ölemi iyiki almışım o zaman iyi markaları hep bilirim gözümden kaçmış demekki:)) fiyatıda uygundu kasada duran çocuk bu üründen bi daha gelmicek isterseniz bir paket daha alın dedi toplam 6 adet almış olduk. yarın hava güzel olursa ve hala kaldıysa diğerlerinide alıp stoklarını tüketim bare:)ben çocuklara hr sabah içiriyorum,
bi iki lokma yrlr sabhaları iştahları olmuoyr, okula öyle göndrincede bnim canım sıkılıodu, şimdi bu sütlrdn veriyorum okula gidrkn yolda bile içiyorlar cnm..
ayrıca için rahat olsun ayns iyi marka...
Kesinlike iyi bir marka normal sütü diğer markalara göre bana daha doğal geliyor. Kahvaltı sütü de güzel ama benim oğlum beğenmemişti. Eşim her sabah kahvaltı niyetine içti. Gerçekten tok tutuyormuş.
arkadaşlar haftaya bim e cep tlf geliyormuş gördünüzmü bilmiyorum çok güzel görünüyorlar almayı düşünüyorum.
polar pijama takımı oldukça güzel kesimi falan da gayet hoş
BİM A.Ş. > Aktüel Ürünler
vee bu haftanın ürünleri
telefon cep değilmi telsiz telefon bi arkadaş soruyordu panduflar çok şekermiş
minderden kesinlikle almayı istiyorum
antifiriz cam suyuda çok uygun :82:
arkadaşım bim mağzasında gördüm çok hoş görünüyordu cuma sabahı bimin kaoısında olacamCanım bu gelecek olan kampanyalı telefonu nerden görüyoruz?
arkadaşlar bimin bindactivit adlı bulaşık deterjanı yorumlardan anladığım kadarıyla çok güzel temizliyormuş. ama benim merak ettiğim bir konu daha var. acaba cam ürünleri çizer mi? lütfen acil yardım deterjanım bitti ona göre gidip alıcam....[/ ben 1 eydır kullanıyorum çiziik olmadı memnunum süerkli kullanıcam bu ürünü.
arkadaşlar bimin bindactivit adlı bulaşık deterjanı yorumlardan anladığım kadarıyla çok güzel temizliyormuş. ama benim merak ettiğim bir konu daha var. acaba cam ürünleri çizer mi? lütfen acil yardım deterjanım bitti ona göre gidip alıcam....[/ ben 1 eydır kullanıyorum çiziik olmadı memnunum süerkli kullanıcam bu ürünü.
canım peki tozunu mu kullanıyorsun yoksa tablet mi?
tozunu kullanıyorum canım parlatıcısıda çok güzel tavsiye ederim