Bim'deki ürünler hakkında..

aa ölemi iyiki almışım o zaman iyi markaları hep bilirim gözümden kaçmış demekki:)) fiyatıda uygundu kasada duran çocuk bu üründen bi daha gelmicek isterseniz bir paket daha alın dedi toplam 6 adet almış olduk. yarın hava güzel olursa ve hala kaldıysa diğerlerinide alıp stoklarını tüketim bare:)
Kesinlike iyi bir marka normal sütü diğer markalara göre bana daha doğal geliyor. Kahvaltı sütü de güzel ama benim oğlum beğenmemişti. Eşim her sabah kahvaltı niyetine içti. Gerçekten tok tutuyormuş.

ayy inşallah kızım sever. normal süt içmiyo zaten sadece muzlu süt içiyo oda küçük olanlardan. içim hiç rahat değil bu konuda

arkadaşlar haftaya bim e cep tlf geliyormuş gördünüzmü bilmiyorum çok güzel görünüyorlar almayı düşünüyorum.

bende burdaki hanımların yorumlarından yola çıkarak bulut yumuşatıcı aldım kokusu aynı vernel gibi beyaz olanı tavsiye ederim benim hoşuma gitti hemde cok uygun

Kızlar dün eşimle Bimde Mehtap'ın mikserini gördük,fiyatı 25 yada 29gibi bişeydi.Fiyatı normal mi yani gerçekten piyasaya göre uygun mu vede alıpta kullanan memnun olan yada olmayan var mı aranızda?
Okudukça dikkatimi çeken bi topik oldu bu topik:).
Firiklerinizi,önerilerini bekliyorum arkadaşlar.

Canım sağol,bana cevap vermişsin anladığım kadarıyla.Merakımı giderdin,evet verdiğin linki tıkladım,telsiz telefonmuş,cep değilmiş Neyse oda bi gün olur diye bekleyeyim bende:)
Bir diğer merakımda bu Mehtap'ın mikseri.Bu konuda henüz bi cevap yok

ahh canım sorma bimin bindactivat diye bir çamaşır beyazlatıcısı vardı. bildiğin kosla oksi gibiydi. fiyatıda 1.90dı ama duyduğuma göre artık çıkmayackmış piyasaya. harika beyazlatıyordu gömlekleri perdeleri.

arkadaşlar bim e cuma gelecek olan tlf cepmiş katoloğu gördüm 3 model geliyor katoloğdan inceledik eşimle birlikte çok uygun fıyatları bana göre

arkadaşlar bimin bindactivit adlı bulaşık deterjanı yorumlardan anladığım kadarıyla çok güzel temizliyormuş. ama benim merak ettiğim bir konu daha var. acaba cam ürünleri çizer mi? lütfen acil yardım deterjanım bitti ona göre gidip alıcam....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…