- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
Kamışlı bardaklar ve polar eşofman takımları güzelmiş, :81: kızım olsaydı mutfak seti oyuncağını da kaçırmazdım, fiyatı çok uygunmuş.
valla alsammı diye düşündüm ama küçük benimki daha düzenli bir şekilde oynayamaz herhalde..
bu aralar beşikten tek kişilik yatağa geçeceğiz nevresim bakıp duruyordum en ucuzu 45 lira nette.
bu bayağı uygun olacak.
kızım hiç su içmiyor okadar çok biberon ve suluk denememize rağmen pipetli bardak aldım az önce belki ondan içebilir diye:))inş.içer denicem bakalım..
bulancak28 hp yazıcıların içinden usb kablosu çıkmıyorrr normalde,,,istersen bime sor ayrıyeten belki veriyorlardır,ama sanmıyorumm 1,5 2 tl ye dışardan alırsınn
kızıma pipetli bardak ve mutfak seti aldım. pipetli bardağa bayıldık ama kapağı kolay açılıyo koca bardak suyu yatağına döküldü. mutfak setinde hayal kırıklığı yaşadım. normalde ölçü
lerine kandım büyük zannettim. en boy derinlik diye verilir ölçüler. bunlar karıştırmış. beklediğimden oldukça küçükmüş. kutudaki resim de yanıltıcı ve bazı farklılıklar var ürünle foto arasında. neyse aldık sonuçta biraz oynadı bakalım yarın yüzüne bakmaz heralde:)
ha bide aynes marka kahvaltılık süt aldım. ayın ürünüymüş. içinde ceviz, bal, muz, tahıl v.s. varmış. aynes marka hakkında pek bilgim yok hoşumuza giderse hep alırım oldukça besleyici bir ürüne benziyo..
kızıma pipetli bardak ve mutfak seti aldım. pipetli bardağa bayıldık ama kapağı kolay açılıyo koca bardak suyu yatağına döküldü. mutfak setinde hayal kırıklığı yaşadım. normalde ölçü
lerine kandım büyük zannettim. en boy derinlik diye verilir ölçüler. bunlar karıştırmış. beklediğimden oldukça küçükmüş. kutudaki resim de yanıltıcı ve bazı farklılıklar var ürünle foto arasında. neyse aldık sonuçta biraz oynadı bakalım yarın yüzüne bakmaz heralde:)
ha bide aynes marka kahvaltılık süt aldım. ayın ürünüymüş. içinde ceviz, bal, muz, tahıl v.s. varmış. aynes marka hakkında pek bilgim yok hoşumuza giderse hep alırım oldukça besleyici bir ürüne benziyo..