Bim'deki ürünler hakkında..

Kamışlı bardaklar ve polar eşofman takımları güzelmiş, :81: kızım olsaydı mutfak seti oyuncağını da kaçırmazdım, fiyatı çok uygunmuş.

Son düzenleme:
Ya kızlar bim in int sayfası açılmıyor aktüel ürünlerede bakamıyorun polar pijamayı merak ettim sizde açılıyomu:KK36:

Kamışlı bardaklar ve polar eşofman takımları güzelmiş, :81: kızım olsaydı mutfak seti oyuncağını da kaçırmazdım, fiyatı çok uygunmuş.

valla alsammı diye düşündüm ama küçük benimki daha düzenli bir şekilde oynayamaz herhalde..
bu aralar beşikten tek kişilik yatağa geçeceğiz nevresim bakıp duruyordum en ucuzu 45 lira nette.
bu bayağı uygun olacak.

valla alsammı diye düşündüm ama küçük benimki daha düzenli bir şekilde oynayamaz herhalde..
bu aralar beşikten tek kişilik yatağa geçeceğiz nevresim bakıp duruyordum en ucuzu 45 lira nette.
bu bayağı uygun olacak.

Boyutu da iyiymiş o mutfak setinin (65x42x25) tabi görmeden net bir şey söylenemez. Ama o tür tezgah setler 50-100 TL arasında değişiyor. Bir yerde tamirci tezgahı bulmuştum 35 TL idi oğlum küçük diye almamıştım şimdi diyorum keşke alıp kenara koysaymışım. Fiyat çok uygun gibi.

Son düzenleme:
eşimle geçen hafta dvdlere bakıyorduk,
bime geldiğini görünce kararsız kalmıştık.
2 tane vardı, kaçırmak istemedik, samsung marka.
iyiki almışız valla, beğendik.

ayrıca bimin bir çok ürününe okadar çok alışmışımki;
geçenlerde alış verişe başka markete gittim, başım döndü.
demekki bimden gözü kapalı alış veriş yapıyormuşum:KK9: :KK1:

babam bugün bim'den migrodalga fırın ve HP yazıcı aldı
şimdi deniyorum yazıcıyı ama içinde usb kablo yok.
alan var mı acaba yazıcı,sadece ben de mi yok usb kablo acaba:26:
mikrodalga fırın da güzel rengi falan
zaman ayarlayıcısı,buz çözme,1 saatlik zaman dilimi,yassı cam tepsi var
güzel yani:))

Son düzenleme:
1_buyuk_49867990_bardak_330x280.jpg

bende kızıma aldım komuşumn çocuklarına da aldım
çok sevindiler gerçekten çok kalitelide fiatıda çok uygun

Renkli çekmeceli saklama kutusundan aldım. Çok hoşuma gitti. Evimiz kalem, not defteri tarzı küçük şeylerle dolu. Hepsini tıkarım içine :)

Son düzenleme:
kızım hiç su içmiyor okadar çok biberon ve suluk denememize rağmen pipetli bardak aldım az önce belki ondan içebilir diye:))inş.içer denicem bakalım..

nevresimler berbattı öylece duruyordu zaten bir tek bardak aldım bende yanından ayırmıyor durmadan su içiyor.:KK1:

bulancak28 hp yazıcıların içinden usb kablosu çıkmıyorrr normalde,,,istersen bime sor ayrıyeten belki veriyorlardır,ama sanmıyorumm 1,5 2 tl ye dışardan alırsınn

kızıma pipetli bardak ve mutfak seti aldım. pipetli bardağa bayıldık ama kapağı kolay açılıyo koca bardak suyu yatağına döküldü. mutfak setinde hayal kırıklığı yaşadım. normalde ölçü
lerine kandım büyük zannettim. en boy derinlik diye verilir ölçüler. bunlar karıştırmış. beklediğimden oldukça küçükmüş. kutudaki resim de yanıltıcı ve bazı farklılıklar var ürünle foto arasında. neyse aldık sonuçta biraz oynadı bakalım yarın yüzüne bakmaz heralde:)
ha bide aynes marka kahvaltılık süt aldım. ayın ürünüymüş. içinde ceviz, bal, muz, tahıl v.s. varmış. aynes marka hakkında pek bilgim yok hoşumuza giderse hep alırım oldukça besleyici bir ürüne benziyo..

kızıma pipetli bardak ve mutfak seti aldım. pipetli bardağa bayıldık ama kapağı kolay açılıyo koca bardak suyu yatağına döküldü. mutfak setinde hayal kırıklığı yaşadım. normalde ölçü
lerine kandım büyük zannettim. en boy derinlik diye verilir ölçüler. bunlar karıştırmış. beklediğimden oldukça küçükmüş. kutudaki resim de yanıltıcı ve bazı farklılıklar var ürünle foto arasında. neyse aldık sonuçta biraz oynadı bakalım yarın yüzüne bakmaz heralde:)
ha bide aynes marka kahvaltılık süt aldım. ayın ürünüymüş. içinde ceviz, bal, muz, tahıl v.s. varmış. aynes marka hakkında pek bilgim yok hoşumuza giderse hep alırım oldukça besleyici bir ürüne benziyo..

ben çocuklara hr sabah içiriyorum,:KK19:
bi iki lokma yrlr sabhaları iştahları olmuoyr, okula öyle göndrincede bnim canım sıkılıodu, şimdi bu sütlrdn veriyorum okula gidrkn yolda bile içiyorlar cnm..
ayrıca için rahat olsun ayns iyi marka...:KK76:

Kesinlike iyi bir marka normal sütü diğer markalara göre bana daha doğal geliyor. Kahvaltı sütü de güzel ama benim oğlum beğenmemişti. Eşim her sabah kahvaltı niyetine içti. Gerçekten tok tutuyormuş.

X