Bim'deki ürünler hakkında..

arkadaşlar benim yaşadığım şehrin bimine bugün cep tlf gelecek demiştim ve almayı düşünüyordum sabah erkenden gidip alacaktım ama gidemedim işim çıktı akşam ekmeği almaya gittim bi baktım tlf var hemen aldım işallah sağlam birşey çıkar.

arkadaşlar benim yaşadığım şehrin bimine bugün cep tlf gelecek demiştim ve almayı düşünüyordum sabah erkenden gidip alacaktım ama gidemedim işim çıktı akşam ekmeği almaya gittim bi baktım tlf var hemen aldım işallah sağlam birşey çıkar.

hanımlar haftaya hp marka laptop bilgisayar var:KK52:
acelem vardı fazla inceleyemedim dükkanın dışında ancak onu görebildim.
kocaman reklam yapmışlar zaten

Son düzenleme:
arkadaşlar bimin bindactivit adlı bulaşık deterjanı yorumlardan anladığım kadarıyla çok güzel temizliyormuş. ama benim merak ettiğim bir konu daha var. acaba cam ürünleri çizer mi? lütfen acil yardım deterjanım bitti ona göre gidip alıcam....

ben bir yıldır kullanıyorum canım tabletini cizilme falan yok hala ben cok memnunum calgonitle arasında bi fark goremedim acıkcası

Annem polar ceket almis bir kendisine, bir bana, begendim cok güzel isitiyor. 31 araliktan itibaren cok güzel cikolatalar geliyormus, ithal sanirim erkenden gidip alcam yilbasina güzel cikolatalarla gireyim :KK39: Tatlari güzeldir umarim, fiyati uygun görünüyor :KK8:

bu hafta soğuk buhar makinesini aldık evimiz kaloriferli ve çok nemsiz kalıyordu çok memenun kaldık cok rahatlattı bebeğimiz doğdugunda da kullanırız eşim hastaydı resmin iyyileşti buhar makinasıyla

bende kardan adamlı gece lambası aldım..içinde rengaren ışık yanıyor..oğlum ıçınnn...

bugün bimden mr.bee power spreyini aldım banyo ve mutfak olanını ama banyo olanından memnun kalmadım :KK43:
mutfak için olanını da daha kullanmadım.

Son düzenleme:
kızlar ben çok şanslıyım bimde ablamın eşi çalışıyo uygun bişey varsa yada ihtiyacım olan bişey bana haber veriyor hemen sabah erkenden gidip alıyorum malesef onların almak gibi bir lüksü yok çünkü öncelil müşterilerin bir üründen çok varsa alabiliyorlar tabi ama eniştem mağaza sorumlısu ve biraz katı kuaralları var ama genede benim işimi görüyor saolsun bu arada bimin kendi oda parfümünü denedinizmi ben aldım deniycem bakalım.bi onu denemedim bugüne kadar inşallah güzeldir.

kızlar ben çok şanslıyım bimde ablamın eşi çalışıyo uygun bişey varsa yada ihtiyacım olan bişey bana haber veriyor hemen sabah erkenden gidip alıyorum malesef onların almak gibi bir lüksü yok çünkü öncelil müşterilerin bir üründen çok varsa alabiliyorlar tabi ama eniştem mağaza sorumlısu ve biraz katı kuaralları var ama genede benim işimi görüyor saolsun bu arada bimin kendi oda parfümünü denedinizmi ben aldım deniycem bakalım.bi onu denemedim bugüne kadar inşallah güzeldir.

mavi başlıklı,fısfıslı olanı soruyorsan kullandım güzel yani
fiyatı da iyi.tavsiye ederim

mavi başlıklı,fısfıslı olanı soruyorsan kullandım güzel yani
fiyatı da iyi.tavsiye ederim

evet fısfıslı olanı gerçekten fiyatı uygun denedim ilk başta tereddüt ettim ama temizlikten sonra sıktım bugün gerçektende güzel kalıcı değil ama ferah bi kokusu var.yumuşatıcı olarak ben pembesini denedim diğerlerini kullanan varmı:KK1:

X