- 21 Mayıs 2009
- 6.481
- 1.417
Arkadaşlar Bim deki palette saç boyasını kullanan var mı?
annem kullanıyor canım
kalitesi aynı,memnun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Arkadaşlar Bim deki palette saç boyasını kullanan var mı?
fiyatı ne kadar? Merak ettim
her hafta kampanya oluyormu kızlar?
bimdeki bulut yumuşatıcıyı kullanan var mı kızlar ?
Fotoğraf makinesini aldık,gayet güzel çekiyor,memnunuz..Yalnızca kamera kaydını 30 dakika yapıyor,az geldi bize..
biz aldık ama beğenmedikbimdeki bulut yumuşatıcıyı kullanan var mı kızlar ?
ne zamandır kafama göre bi ürün gelmiyor beklemedeyim :44:
Ben peluş halı aldım süper yaa çok beğendim,dışardan onu 50 den aşşağıya vermezler
banyomda büyük serdim harika oldu,keşke başka renklerinide alsaydım diyorum:))
Canım burda çok met etmişlerdi bende yeni aldım kullandım.daha önce yumoş vernel kullanırdım hep.ama önyargılarımı kırdım gitti:)Memnun kaldım yani.kıvamı kokusu yumaşaklığı güzel.fiyatıda uygun.tavsiye debilirim.pembe olanınından kullanıyorum.birdahakine beyazı alıcam.onuda çok beğeniyorlarmış.
Ben şuan işteyim akşam gidince bakarım canım,p.teside yazarım buraya markasını...Ben bimden 3 yıl önce peluş halı almıştım çok da severk kullandım ama makinada çok yıkayınca eskidi artık aylardır o halının markasını araştırıyordum yine kaçırmışm.Alan arkadaşlar rica etsem halının arkasında marka/firma vb.bir bilgi yazıyorsa paylaşabilirmisiniz benimle....Ne olur çok sevinirim bulmam lazım o halıları bir yerlerden
Sizin orası neresi arkadaşım
Ankara sincan.....Sen nerdesin?
Ben bugün birde penye ceket aldım.Bi kaç hafta önce gelmişti.Kaldı bayağı alan olmadı bugün 1 liraya düşmüş bende siyah aldım bir tane çok hoş durdu...