Bim'deki ürünler hakkında..

bende bimden pecete,havlu pecete vs .,mikrofiber bezleride güzel,2 seferdırde bulasık deterjanını alıyorum temız yıkıyo ama bardaklarda cızıklerı o yaptı sanırım ve vazgecılmezım yogurdunu alıyorum.

kızlar yukarıda calgonıtle ılgılı falan soru gectıgı ıcın buraya yazıyorum calgonıtı bende kullandım ama pek memnun kalmaıdm .bu arada kızlar deterjan vs aldıgınız zaman cok almayın neden dersenız zamnal durdukca nemlenıyomu noluyo sonradan bozuyo ılk kullandıklarımız gıbı olmuyo yada aldıgınıza ıyı muhafaza edınn

calgonitin her tableti güzel değil tabii. ben Quntam dan bahsediyorum.pahalı ama çok değiyo walla ışıl ışıl bardaklar

Fıstık ezmesini bi türlü çıkıp alamadımmmm
Kocişe sölemeyide unutuyorum..ama yarn dışarı çıkıcam ilk iş bime uğramakk..
kaymaklı ekmek kadayıfınıda deniycem hemen...
bide "kahvaltılık sos" demişsiniz hanımlar,o nedir ?

Ayrıca bulaşık makinesi tuzu hakkında çiziyo bardakları denmiş..kesinlikle katılıyorum..
çok fena oldu bardaklarım =((

hiç alan yok mu???

kahvaltılık sos peynirlerin olduğu dolapta kavanozda kahvaltılık sos yazıyor. salçanın içine ceviz sarımsak baharat koymuşlar. nefis birşey. cokacimcoook
ama bir ara hergün yedim yaza doğru terleyince ter kokumun ağır olduğunu farkettim. akannehir sadece hafta sonları yedim.

dün tavsiyelerinize uyarak fıstık ezmesi kuruyemiş party olanı centro kakaolu gofret ve mikrofiber bezden aldım.
fıstık ezmesi gerçekten güzel. üzerine bal sürüp yedim nefis. gofreti bugün deneyeceğim.
kuruyemiş harika ama akşam ağır geldi bana yemek sonrası.
mikrıfiber bezi cumartesi denerim toz almada.
bimde calgonit tek çaşit var. quantum yok. başka yerden bakayım.
güldalın yağçözünü fırında deneyen varmı. fırınım berbat oldu silsem zarar verir mi acaba?

birde peripella diye şokellası var. gerçekten güzel bir tadı var. tavsiye ederim.
fiatlarla ilgili dün kasadaki çocuğa sordum bizde yılda 2 kere filan zam oluyor o da uzun süre gider dedi.

Son düzenleme:

güldalı ben denedim güzel ama en iyisi a101 deki sonu zzy ile biten o harika bir şey yaa püskürt hemen delip geçiyor valla

a 101 bana uzak ama gidip bakmam lazım. fırınım tezgah üstü fırınlardan. telinde pizza filan yaptığım için içi mafoldu. ayrıca camını domestosla sildim fayda etmedi.

bim ürürnlerini çok sewrwrk alırım ben..evime yakın hemmmdeee
hem detarjan alırım hem yiyecek gayettee memnunum..yarında cuma yenii ürünler geellcek sabaah kallkıp lammma lazım yoksa yetişşmiyo ürürünler biitityoo hemen...en son şaç düzleştiirici aldım çokta memenunum...haatat kk ekledim..

benim evime çok yakın olduğundan sık sık alışveriş yapıyorum memnun kalmadığım ürün yok yani zaten markalı ürünleri tercih ediyorum problem yaşamadım

a 101 bana uzak ama gidip bakmam lazım. fırınım tezgah üstü fırınlardan. telinde pizza filan yaptığım için içi mafoldu. ayrıca camını domestosla sildim fayda etmedi.

melodi güldalın yağ çözüsünü kullanıyoruz biz ve çok memnunuz. fırında kullanabilirsin. bi iki fıslattık sonra biraz bekle,ondan sonra silmeye başla.sonra durula. yani ıslak bezle sil sonrada kurula. terrrtemiz oluyor. ama kokusu biraz ağır . bide ellerede zarar verebiliyor. eldiven giyipte yapıyorum ben

canım fırın içini ben o yazdığım tex arap sabunuyla sildim.okadar güzel çıkarttıki

fırın camıda dahil. fırının içine sürüp süngerle on dakika bekletiyorum.sonrada

ovup,duruluyorum.en son camı sirkeli suyla duruluyorum.yeni almış gibi duruyor.

çok hoşuma gidiyor.yerimseniben

dondurulmuş ürün hiç denemedim.dondurulmuş patates nasıl ?? ?

dondurulmuş patatesi denemedim ama mantısı güzel oluyor dolabındaki mantı kayseri mantısı diye geçiyor normal mantıdan pek bir farkı yok çok da güzel pişiyor valla

dondurulmuş patatesini ben arada bir alıyorum (nimet marka)gayet güzel..fiyatta diğer markalara göre

daha uygun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…