geçende kolye vardı 25 kuruşa kaydirigubbakcemile3kaydirigubbakcemile3
kızlar yukarıda calgonıtle ılgılı falan soru gectıgı ıcın buraya yazıyorum calgonıtı bende kullandım ama pek memnun kalmaıdm .bu arada kızlar deterjan vs aldıgınız zaman cok almayın neden dersenız zamnal durdukca nemlenıyomu noluyo sonradan bozuyo ılk kullandıklarımız gıbı olmuyo yada aldıgınıza ıyı muhafaza edınn
uzaktan kumandalı jip gelmişti geçen hafta fiatı da bayağı uygundu.o ara alamadım bir daha gittiğimde bitmişti.
aranızda alıp da memnun kalan var mı?
çünkü bu hafta yine aynı fiata uazaktan kumandalı araba gelecek.
fiatı 12.5
Fıstık ezmesini bi türlü çıkıp alamadımmmm
Kocişe sölemeyide unutuyorum..ama yarn dışarı çıkıcam ilk iş bime uğramakk..
kaymaklı ekmek kadayıfınıda deniycem hemen...
bide "kahvaltılık sos" demişsiniz hanımlar,o nedir ?
Ayrıca bulaşık makinesi tuzu hakkında çiziyo bardakları denmiş..kesinlikle katılıyorum..
çok fena oldu bardaklarım =((
dün tavsiyelerinize uyarak fıstık ezmesi kuruyemiş party olanı centro kakaolu gofret ve mikrofiber bezden aldım.
fıstık ezmesi gerçekten güzel. üzerine bal sürüp yedim nefis. gofreti bugün deneyeceğim.
kuruyemiş harika ama akşam ağır geldi bana yemek sonrası.
mikrıfiber bezi cumartesi denerim toz almada.
bimde calgonit tek çaşit var. quantum yok. başka yerden bakayım.
güldalın yağçözünü fırında deneyen varmı. fırınım berbat oldu silsem zarar verir mi acaba?
birde peripella diye şokellası var. gerçekten güzel bir tadı var. tavsiye ederim.
fiatlarla ilgili dün kasadaki çocuğa sordum bizde yılda 2 kere filan zam oluyor o da uzun süre gider dedi.
a 101 bana uzak ama gidip bakmam lazım. fırınım tezgah üstü fırınlardan. telinde pizza filan yaptığım için içi mafoldu. ayrıca camını domestosla sildim fayda etmedi.
a 101 bana uzak ama gidip bakmam lazım. fırınım tezgah üstü fırınlardan. telinde pizza filan yaptığım için içi mafoldu. ayrıca camını domestosla sildim fayda etmedi.
Fı
Ayrıca bulaşık makinesi tuzu hakkında çiziyo bardakları denmiş..kesinlikle katılıyorum..
çok fena oldu bardaklarım =((