Bim'deki ürünler hakkında..

Ben realden Güral porselen tabak seti almak üzereyken aynı fiyata Kütahya porseleninkini gördüm. Aynı fiyattı ve desenleri daha zarifti, ondan aldım. Bim'den alamayanlar Real'e uğrasın, fiyat 54,90.

realde var,güral 54 liraya düşmüştü promosyon yapmışlardı,üstelik orda fincan takımı da var birçok modelin bende bugun bimden aldığıma realden fincan takımınıda alıcam..
yemek takımını aldım morlu olandan,fincanlarını tek veriyorlarmı realde,fiyatını ne kadar tek olarak,real yakınımızda yok,gidipte bakamam :S
Yemek takımını alanlar güle güle kullanın canlarım :KK16:
Alamadım içimde kaldı.
O kavganın arasında da almam imkansızdı zaten :KK1:
Ya neden her bimde değişik oluyor bu adetler?
Bizimkinde sadece 3 tane vardı...
Bayram geçsin de gidip migros ya da real den alacağım inşaallah ben de.
Canım çekti iyice :97:

tşk ederim,bizim burda 2 tane bim var,bizim gittiğimiz yer sakindi 5 kişiydik,10-12 tane vardı belkide daha fazla :S,2 tane çatal bıçak takımı vardı,sadece o az vardı

yemek takımını aldım morlu olandan,fincanlarını tek veriyorlarmı realde,fiyatını ne kadar tek olarak,real yakınımızda yok,gidipte bakamam :S

tşk ederim,bizim burda 2 tane bim var,bizim gittiğimiz yer sakindi 5 kişiydik,10-12 tane vardı belkide daha fazla :S,2 tane çatal bıçak takımı vardı,sadece o az vardı

İşte bizim burdakininde de 20 kadar çatal-kaşık takımı vardı.
Tüm ürünleri 20-30 kadar getirmeleri gerekir aslında.

ben de akşama doğru bime uğradım çatla kaşık takımı varsa alırım diye.
2 tane kalmış.
bir tanesini aldım.
ama kaşıklarda hafif hafif çizikler var :KK43:
piyasa fiyatlarına bir bakayım eger pek bir fark yoksa geri verip değiştiririrm.

Son düzenleme:
real de evet sadece fincan ve tabağı var ayrı olarak satılıyor 24 liraydı sanırım..ama her modelin yok fincanı..

bu arada safir 30 parça yemek takımını nette araştırıdm.bir sitede 52 tl.
arada 18 tl fark var.

kralichee bizde aldık ya sen söyleyince baktım
çok haffi hafif var
dikkatli bakmazsan görünmüyor bile
sanki sürtünmeden olan bişey gibi :)
nasıl olsa kullanınca da öyle olcak dedik ve günlük olarak kullanmaya başladık
nasılsa çeyiz değil :) :)

Birde burdan teşekkür ediyorum güldal yağ çözücüsünü tavsiye etmişlerdi
gerçekten çok iyiymiş,biz mr muscle kullanıyorduk inanın güldal daha güzel
önce kararsız kaldık hem adı hem fiyatı düşündürdü ama
çaydanlıklara bile sıktım pırıl pırıl oldu
önyargılarını yenin ve alın derim :KK3:

çok haffi hafif var

Birde burdan teşekkür ediyorum güldal yağ çözücüsünü tavsiye etmişlerdi
gerçekten çok iyiymiş,biz mr muscle kullanıyorduk inanın güldal daha güzel
önce kararsız kaldık hem adı hem fiyatı düşündürdü ama
çaydanlıklara bile sıktım pırıl pırıl oldu
önyargılarını yenin ve alın derim :KK3:

bende alayım bari ya merak ettim bak şimdi kulladıklarımdan pek memnun değilim kesinlikle önyargılı olmamak lazım denemek lazım katılıyorum
bizimde babamız dün hacıyatmaz almış akşam getirdi şişirdik yerde yuvarlana yuvarlana bi kaldı kızım çok komik bir görüntüsü vardı oynarken kedi gibi :)

evet canım dene
biz hem mr muscle hem cif kullandık
bu güldal daha iyi çıktı
hemde çok ucuz 2,45 ya da 2,75 olması gerek
tavsiye ediyorum :)

Günaydın arkadaşlar..Ben dün şu sweatshirtler için gitmiştim..Erken gittim çünkü biliyorum bırakmazlar..Ama ben bizim milleti anlamıyorum açılmasına daha 5 dakika var cama vurup içerideki elemanı taciz ediyorlar hadi aç diye..Ondan sonra kapı bir açıldı bunlar birbirini ezdi biz de arkada bir ablayla şaşkın şaşkın izliyoruz..Şimdi burda birbirlerine vurduklarını duyunca iyice şok oldum..Cidden bizim millete biraz terbiye ve asalet lazım..
Sweatshirtler beklediğimden daha inceydi ama yinede aldım o fiyata burada bulamazdım incesini bile..Eşimle bana aynı erkek versiyonundan aldım takım olduk :)) Bir tane de pembesinden aldım kendime.İnce olsa da dikişi filan güzeldi tavsiye ederim.

almıcam dedim ama dayanamdım öğleden sonra gittim aldım lila yemek takımından çokda güzelmiş iiki almışım:) kaşık takımı kalmamıştı zaten almıcaktım onuda oğluma hacı yatmaz aldım ama üstünde pompa ile şişirin denildiği için açmadım siz nasıl şişirdinizki

almıcam dedim ama dayanamdım öğleden sonra gittim aldım lila yemek takımından çokda güzelmiş iiki almışım:) kaşık takımı kalmamıştı zaten almıcaktım onuda oğluma hacı yatmaz aldım ama üstünde pompa ile şişirin denildiği için açmadım siz nasıl şişirdinizki

bn kendim şişirdim pompayla deil kolay şişiyoır zaten elinle içten tıkacı kaldırmayı unutma ama

cuma günü güral porselen yemek takımı alanız varmııı...ben baktım hediye olrakk yeni evlenen arkdaşıma aldım:87:

cuma günü güral porselen yemek takımı alanız varmııı...ben baktım hediye olrakk yeni evlenen arkdaşıma aldım:87:

Bazı şanslı arkadaşlar almış canım.
Bizim bimde sadece 3 takım olduğu ve kadınlar birbirine girdiği için almayı bırak yanına bile yaklaşamadım :KK1:

çok haffi hafif var

:KK3:

demek sizinkinde de var.aynı dediğiniz gibi sürtünmeden olan birşey gibi.sadece yemek kaşıklarında var.
ben de geri vermeyi düşünüyordum ama kararsızım da....

ben o yemek takımını günlük kullanıyorum hanımlar süperler çok memnunum 4 sene evvel almıştım bimden kardeşimede aynısını metrodan aldırmıştım oda çok memnun ii günlerde kulansın alanlar

X