- 13 Mayıs 2010
- 1.117
- 215
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yemek takımını aldım morlu olandan,fincanlarını tek veriyorlarmı realde,fiyatını ne kadar tek olarak,real yakınımızda yok,gidipte bakamam :Srealde var,güral 54 liraya düşmüştü promosyon yapmışlardı,üstelik orda fincan takımı da var birçok modelin bende bugun bimden aldığıma realden fincan takımınıda alıcam..
Yemek takımını alanlar güle güle kullanın canlarım
Alamadım içimde kaldı.
O kavganın arasında da almam imkansızdı zaten
Ya neden her bimde değişik oluyor bu adetler?
Bizimkinde sadece 3 tane vardı...
Bayram geçsin de gidip migros ya da real den alacağım inşaallah ben de.
Canım çekti iyice :97:
yemek takımını aldım morlu olandan,fincanlarını tek veriyorlarmı realde,fiyatını ne kadar tek olarak,real yakınımızda yok,gidipte bakamam :S
tşk ederim,bizim burda 2 tane bim var,bizim gittiğimiz yer sakindi 5 kişiydik,10-12 tane vardı belkide daha fazla :S,2 tane çatal bıçak takımı vardı,sadece o az vardı
cok güzel canımm gule güle kullan
lalli güle güle kullan bende aynısından aldım ve bekledigimden guzeldi açıkcası.
kralichee bizde aldık ya sen söyleyince baktım
çok haffi hafif var
dikkatli bakmazsan görünmüyor bile
sanki sürtünmeden olan bişey gibi :)
nasıl olsa kullanınca da öyle olcak dedik ve günlük olarak kullanmaya başladık
nasılsa çeyiz değil :) :)
Birde burdan teşekkür ediyorum güldal yağ çözücüsünü tavsiye etmişlerdi
gerçekten çok iyiymiş,biz mr muscle kullanıyorduk inanın güldal daha güzel
önce kararsız kaldık hem adı hem fiyatı düşündürdü ama
çaydanlıklara bile sıktım pırıl pırıl oldu
önyargılarını yenin ve alın derim
almıcam dedim ama dayanamdım öğleden sonra gittim aldım lila yemek takımından çokda güzelmiş iiki almışım:) kaşık takımı kalmamıştı zaten almıcaktım onuda oğluma hacı yatmaz aldım ama üstünde pompa ile şişirin denildiği için açmadım siz nasıl şişirdinizki
cuma günü güral porselen yemek takımı alanız varmııı...ben baktım hediye olrakk yeni evlenen arkdaşıma aldım:87:
kralichee bizde aldık ya sen söyleyince baktım
çok haffi hafif var
dikkatli bakmazsan görünmüyor bile
sanki sürtünmeden olan bişey gibi :)
nasıl olsa kullanınca da öyle olcak dedik ve günlük olarak kullanmaya başladık
nasılsa çeyiz değil :) :)
demek sizinkinde de var.aynı dediğiniz gibi sürtünmeden olan birşey gibi.sadece yemek kaşıklarında var.
ben de geri vermeyi düşünüyordum ama kararsızım da....