Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bugün gittim ve eyeliner aldım,
sürmeyi beceremedim o ayrı... bilmiyorumkismile
Hayatımda ilk kez eyeliner denemesi yaptım canım. Sağ gözüme bir seferde sürüverdim. Sol gözüme 4-5 denemede ancak sürdüm.
Banada öğretinnnn :kedi:
geçen cuma kajalın lipglosslarından 2 adet
loreal kremden biri hassas biri normal olmak üzere 2 adet
kajalın eyelinerden bir adet
edindim ve hepsinden de çok memnun kaldım
inşallah
çok teşekkür ederim cevap için
sabah gidicem bakalım sorun çıkmaz umarım
sonucu yazarım
arkadaşlar bir kağıt dağıtmışlar alınması gerekenler diye komşumuza o kağıtta bimin milfoyü dışında milyöf kullanmayın yazmışlar diğerlerinde katkı maddesi varmış
Sağol canım.
http://www.kadinlarkulubu.com/derdi...la-basladigim-gunum-karakolda-noktalandi.html
Burada anlattım olayı, o kadar kötüydüm ki içimi dökmek istedim senağlama
Ekmek arası ekmek gibi bir şey olmuş bu
bende yapıyorum ama bol cevizli keki en alta koyuyorum üstüne baklavalık yufkayı koyuyorum çok harika oluyor öylede deneyin derim internette baklavalı kek diye tarifi var zaten
geçmiş olsun yaaaa Allah versin cezalarını benim evime de hırsız girdide bilirim acısını
Teşekkür ederim canım. Ahirette bol bol çekecekler inşaallah, umarım bu dünyada da çekerler :Saruboceq:
çok çok geçmiş olsun cnm şimdi okudum
üzülme
unutma ki sen ondan alacaklısın
2000 harcanır gider
ama hakkını hiç bir zmn ödeyemez
bnmde çantam çalınmıştı kapkaç
o kadar kötü birşeyki
tekrr geçmiş olsun
bende yapıyorum ama bol cevizli keki en alta koyuyorum üstüne baklavalık yufkayı koyuyorum çok harika oluyor öylede deneyin derim internette baklavalı kek diye tarifi var zaten
o şekilde duymamıştım denemek lazım :)
Nasıl bir kağıtmış o bilgilendirme amaçlı bir yazı mı?
Merak ettim. İnternette bulabilir miyiz acaba? CADIARZU
evet bilgilendirme amaçlı bir kağıt dağıtmışlar kullanmamız gerekenler diye ama herhangi grubun yada şirketin değil sağlık açısından kullanmamız uygun olanlar bilmiyorum internette var mıdır
sen eklesen aklıdna olanları
sen eklesen aklıdna olanları