Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
melodi güldalın yağ çözüsünü kullanıyoruz biz ve çok memnunuz. fırında kullanabilirsin. bi iki fıslattık sonra biraz bekle,ondan sonra silmeye başla.sonra durula. yani ıslak bezle sil sonrada kurula. terrrtemiz oluyor. ama kokusu biraz ağır . bide ellerede zarar verebiliyor. eldiven giyipte yapıyorum ben
canım fırın içini ben o yazdığım tex arap sabunuyla sildim.okadar güzel çıkarttıki
fırın camıda dahil. fırının içine sürüp süngerle on dakika bekletiyorum.sonrada
ovup,duruluyorum.en son camı sirkeli suyla duruluyorum.yeni almış gibi duruyor.
çok hoşuma gidiyor.yerimseniben
mantıyı dene mutlaka üzerinde önce fırında kurutun diyo ama ben direk kaynamış suya atıyorum dışarda yediğin mantıdan daha güzel hem de pratik oluyo.
kıslaaaar! bimdeki tasarruf ampullerinden alıp kullanan var mı? tasarrufu faturaya yansıtıyor mu?
ben de alacağım ama eşim o ucuz tasarrufu olmaz dedi. elektrik bu ay çok geldi bize. işe yarıyorsa alayım bende
ben oradan mutfağıma aldım ama faturada hiç fark etmedi belki başka birşey etkiledi faturayı:hulya: kızlar konuyla alakası yok ama bu ay kimle konuşsam herkez elektirik fatarasının fazla geldiğinden dert yanıyor :sinifsinif:bizimde aynı:a015::a015:
fıskobirlikın fındık ezmesı var bıde bılmdgım bı marka hangını dıyrsnz kızlar
dondurulmuş ürün hiç denemedim.dondurulmuş patates nasıl ?? ?