Bim'deki ürünler hakkında..

arkadaşlar bulaşık mak tabletini bende kullanıyorum ama ben memnunum gayet temiz yıkıyo yeni aldıkdaha 120 li gercekten makinaya zarar veriyomu acaba

tableti bilmem ama tuzunun zarar verdiği kesin.daha öncede yazmıştım.

annemlerle alışveri çkmıştık.bu seferlikte makinanın tuzunu bim.den alalım dedik.

hep calgonit kullanır annem.tuzdan sonra görseniz bardaklar filan mahvoldu.

boşaltma şansımızda yok.tuz bitene kadar,cam eşyalar tam anlamıyla korozyona uğradı..

annemlerle alışveri çkmıştık.bu seferlikte makinanın tuzunu bim.den alalım dedik.

boşaltma şansımızda yok.tuz bitene kadar,cam eşyalar tam anlamıyla korozyona uğradı..

canım ben hem tabletini hem de tuzunu kullanıyorum şimdilik memnunum bir sorun yok
sadece bardaklarım çok parlak olmuyo ama onun dışında temiz yıkıyo
sanırım bu birazda bulunduğun yerin suyu ile alakalı bir duruma.s

Bende senelerdir BıM'ciyim..
Hemen her ürününü denedim.. Çok memnunum..
Hele 3'lü temizlik bezleri inanılmaz.. Asla vazgeçemediklerimdendir..
Pedleri, kolonyası, süt ürünleri harika..

Aktüel ürünlerden de çok aldım ben.. Hepsindende memnun kaldım..
Fakir mikser- blender, king vantilatör, battaniye, bilg. masası, anneme halı,
alez, çarşaf, nevresim, panduflar, badyler, kilotlu çoraplar.....
Aklıma bunlar geldi..
Hepsi de çok iyiydi..
Haa, normal çoraplar da çok kaliteli..
Oğluma hep oradan alıyorum ben..
Ayrıca, yer fıstığı ezmesi de evde olmazsa olmazlarımdandır, hastasıyım..
Deneyin derim...

arkadaşlar arap sabunu bimde sürekli bulunan bir ürün değil bayram öncesi aktüel olarak gelmişti çoğu yerde bitmiş bulunmuyor ama aynı marka daha uygun fiyata şokta satılıyor 2.99 olması lazım fiyatı ayrıca şoktaki sabunun gramajı daha fazla bimdekinden eğer alcaksanız şoktan alın

Bende senelerdir BİM'ciyim..

..
Ayrıca, yer fıstığı ezmesi de evde olmazsa olmazlarımdandır, hastasıyım..
Deneyin derim...

sorma ben de hastasıyım ,evlendikten sonra eşimden çok şey öğrendim yemek konusunda ,kendisi tombiştir ben de çirozdum ,evlendikten sonra baktı büyüttü beni ,kilo aldım ayrı bir güzelleştim ,sürekli bana bişeyler getirir bak şu çok güzel ye diye ,ben de her defasında hayır yemem güzel değildir derim ,bi tadına bak der bakarım ve o andan sonra iptallim :) ben eşimden çok getirdiği şeyin müptelası olurum ..bu fıstık ezmesi de öyle ,hiç bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim ama ıııımmmmm çok lezzetli :) canım çekti yavv ,evde olasım geldi şimdi

sorma ben de hastasıyım ,evlendikten sonra eşimden çok şey öğrendim yemek konusunda ,kendisi tombiştir ben de çirozdum ,evlendikten sonra baktı büyüttü beni ,kilo aldım ayrı bir güzelleştim ,sürekli bana bişeyler getirir bak şu çok güzel ye diye ,ben de her defasında hayır yemem güzel değildir derim ,bi tadına bak der bakarım ve o andan sonra iptallim :) ben eşimden çok getirdiği şeyin müptelası olurum ..bu fıstık ezmesi de öyle ,hiç bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim ama ıııımmmmm çok lezzetli :) canım çekti yavv ,evde olasım geldi şimdi

Yahuu bu fıstık ezmesinin markası ne ?
hangi reyondaa ? çokkkk merak ettimmm,herkes aynı şeyi sölüyooo ?

valla markasını ben de hatırlamıyorum da zaten bimde çok reyon yokki sorsan gösterir çalışanlar bir müptelası olursan yandın ama baştan söyleyeyim :)

bende toz deterjanını tuzunu kullandım. benimde bardaklarım mahvoldu demek ondanmış. hatta evde yedek tuzdan var. ama kullanmayacağım.

yerfıstığı mı hiç denemedim. fındık ezmesini denemiştim. merak ettim bende kesin deneyeceğim. cokacimcoook

kızlar iyi ki bu topik açılmış. açan arkadaşa teşekkür ediyorum. opuyorumnanaktan
herkesin tavsiyelerine bakıp denemediğim şeyleri deniyorum. kaydirigubbakcemile2

bende bimciyim kızlar hem ekonomik hemde güzel temiz marketler bimler güleryüzlü personeli var bnde aldıklarımı sayayım size ozaman

oğluma bebek kolanyası alırım
microfiber temizlik bezi alırım
desenli peçete alırım çok şirinler hepsi
bulaşık mak tableti
kahvaltılık sos harika birşey
çerez
dakota çekirdek
krem şanti pasta tabanı
tost ekmeği
dilim kaşar
tavuk
dondurulmuş patates
yazın dondurma
çorap ince çorap kışlık çorap
güldal çamaşır suyu
oda parfümü
yoğurt süt
yurdum biber salçası
aklıma gelmeyen daha bir sürü şey alırım ordan özellikle cuma günleri giderim neler gelmiş bakarım

Biliyor musunuz..
Bundan 7 sene önce, ben yeni evlenmiştim daha..
Ucuz ve kaliteli geliyordu bana,
onun için hep BıM'den alışveriş yapardım..

Arkadaşlarımsa hep "yav BıM'den alışveriş yapılır mı,
çok adi bir market, herşey kutularda, herşey kalitesiz" deyip
gülüyorlardı bana..
"Fakirlerin marketi" muamelesi yapıyorlardı..

Ama birkaç sene geçtikten sonra,
bana öyle diyen arkadaşlarım
Cuma günleri sabahın 8'inde sıra bekliyordu BıM'in önünde... kaydirigubbakcemile2

fıstık ezmesini hiç denemedim hemen denemeliyim çok merak ettimcokacimcoook

Aynen ya burda okuduğum herşeyi deniyorum, bunu alana kadar hep aklımda olcak şimdi mafoldumben

Tavsiyelerinizle en son yağlı gevreğini ve ekmek kadayıfını aldım, onlar da çok güzeldi zemuszemus

arkadaşlar bulaşık mak tabletini bende kullanıyorum ama ben memnunum gayet temiz yıkıyo yeni aldıkdaha 120 li gercekten makinaya zarar veriyomu acaba

ben calgonit kullanıyorum ama geçen yetkili servis çamaşır makinesi için geldiğinde sordum aynı zamanda bulaşık makinesi serviscimiz kendileri. daha uygun bimin bulaşık mak. deterjanları ondan kullansam nasıl olur bi sorun olurmu diye sorduğumda pek kaliteli değil tıkanıklık yapıyor ama elinizde varsa bitene kadar kullanın.daha sonra calgonit kullanın dediler.

bim kepek ekmek,
kahvaltılık sos,
bind aktivite (bulaşık deterjanı)
kedi dili :)
tavuk
ayran
süt
yoğurt

X