Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
tableti bilmem ama tuzunun zarar verdiği kesin.daha öncede yazmıştım.
annemlerle alışveri çkmıştık.bu seferlikte makinanın tuzunu bim.den alalım dedik.
hep calgonit kullanır annem.tuzdan sonra görseniz bardaklar filan mahvoldu.
boşaltma şansımızda yok.tuz bitene kadar,cam eşyalar tam anlamıyla korozyona uğradı..
Bende senelerdir BİM'ciyim..
..
Ayrıca, yer fıstığı ezmesi de evde olmazsa olmazlarımdandır, hastasıyım..
Deneyin derim...
sorma ben de hastasıyım ,evlendikten sonra eşimden çok şey öğrendim yemek konusunda ,kendisi tombiştir ben de çirozdum ,evlendikten sonra baktı büyüttü beni ,kilo aldım ayrı bir güzelleştim ,sürekli bana bişeyler getirir bak şu çok güzel ye diye ,ben de her defasında hayır yemem güzel değildir derim ,bi tadına bak der bakarım ve o andan sonra iptallim :) ben eşimden çok getirdiği şeyin müptelası olurum ..bu fıstık ezmesi de öyle ,hiç bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim ama ıııımmmmm çok lezzetli :) canım çekti yavv ,evde olasım geldi şimdi
tableti bilmem ama tuzunun zarar verdiği kesin.daha öncede yazmıştım.
annemlerle alışveri çkmıştık.bu seferlikte makinanın tuzunu bim.den alalım dedik.
hep calgonit kullanır annem.tuzdan sonra görseniz bardaklar filan mahvoldu.
boşaltma şansımızda yok.tuz bitene kadar,cam eşyalar tam anlamıyla korozyona uğradı..
sorma ben de hastasıyım ,evlendikten sonra eşimden çok şey öğrendim yemek konusunda ,kendisi tombiştir ben de çirozdum ,evlendikten sonra baktı büyüttü beni ,kilo aldım ayrı bir güzelleştim ,sürekli bana bişeyler getirir bak şu çok güzel ye diye ,ben de her defasında hayır yemem güzel değildir derim ,bi tadına bak der bakarım ve o andan sonra iptallim :) ben eşimden çok getirdiği şeyin müptelası olurum ..bu fıstık ezmesi de öyle ,hiç bu kadar güzel olacağını tahmin etmemiştim ama ıııımmmmm çok lezzetli :) canım çekti yavv ,evde olasım geldi şimdi
Yahuu bu fıstık ezmesinin markası ne ?
hangi reyondaa ? çokkkk merak ettimmm,herkes aynı şeyi sölüyooo ?
herkes yoğurdunu çok övüyo merak ettim şimdi
bime gittiğimde bende alıcam...markası ne acaba söylermisinizCADIARZU
fıstık ezmesini hiç denemedim hemen denemeliyim çok merak ettimcokacimcoook
arkadaşlar bulaşık mak tabletini bende kullanıyorum ama ben memnunum gayet temiz yıkıyo yeni aldıkdaha 120 li gercekten makinaya zarar veriyomu acaba