- 23 Ocak 2008
- 10.806
- 13.021
ama canım cıgdem yag hıc adı duyulmamıs bı yag markası,bıryag daha ıyı degılmı?az once tavsıye ettıler
ten rengi bende çok var..ben siyah ince k.çorap istiyorum
desenlisi de olabilir..siyah var mı?:1closedeyes:
Kızlar bugün bim'e alısverıse gıdıcem tabıkıde sızın tavsıyelerınız sayesınde:enbuyukkk: ama aklıma takılan ıkı soru var tabıkı damak tadı bu herkesınkı farklıdır ama kendınızce fıkır verırsenız bana sevınırım.Bim'in sıvı yagı ve kahvaltılık katı yağı ve salam sucuğu nasıldır?
ama canım cıgdem yag hıc adı duyulmamıs bı yag markası,bıryag daha ıyı degılmı?az once tavsıye ettıler
Dağhanı bilmiyorum hiç kullanmadım ancak namet son günlerde et konusunda mimli olan maretin yan ürünü. Ben de kullanıyordum ramazanda ancak artık almıyoruz.
ben kullanyorum memnunum sadece bikini bölgesi için kullanıyorum koltuk altnda pek memnun kalmadm zati baya zor yapıyorum hepsi bitiyo bi bölgede benimkızlar şu ağda bantları blenior muydu neydi markası ?ha işte onu kullananınız var mı?memnun musunuz?
geçen sene oğlum 5 aylktı 12 ay aldm bütün kş giydi hiç de büyük durmad bu senede bira ksa ama giydiriyorum alrsam yina büyük alcam heleki seninki ufak daha çok gelişiyo iyi olmuş büyük almanbugün oğluma bir uyku tulumu aldım çok kaldın değil tam istediğim gibi burası çok soğuk olmuor zaten ama oğlum 10 aylık ben 24 aylık aldım acaba çokmu büyük olur die düşünüorum şimdide
eşimede pijama aldım mavili olandan deseni falan baya güzel fiyaatıda uygundu
bayan pijamalarını açmadım ama baya ince gibi geldiler bana
çarşaflarda yıkanınca çekecek cinsten gibiydiler onun için almadım
yorganlar satendi sanırım renkleri cıvıl cıvıl çok hoştu ama ihtiyacım yok die almadım
şimdi çarşaf alsamıydım keşke diorum alanlar varsa memnunlarmı akşama giderim belkii
bugün oğluma bir uyku tulumu aldım çok kaldın değil tam istediğim gibi burası çok soğuk olmuor zaten ama oğlum 10 aylık ben 24 aylık aldım acaba çokmu büyük olur die düşünüorum şimdide
eşimede pijama aldım mavili olandan deseni falan baya güzel fiyaatıda uygundu
bayan pijamalarını açmadım ama baya ince gibi geldiler bana
çarşaflarda yıkanınca çekecek cinsten gibiydiler onun için almadım
yorganlar satendi sanırım renkleri cıvıl cıvıl çok hoştu ama ihtiyacım yok die almadım
şimdi çarşaf alsamıydım keşke diorum alanlar varsa memnunlarmı akşama giderim belkii