Bim'deki ürünler hakkında..

ama canım cıgdem yag hıc adı duyulmamıs bı yag markası,bıryag daha ıyı degılmı?az once tavsıye ettıler

Bildiğim kadarıyla Çiğdem markası bim in kendi markası ve yalnız mısır yağı, Sole ayçiçek yağı gibi kendi markası, o yüzden piyasada başka yerde yok. Sırım zeytintyağı da Bim in...

canım ben hepsini kullandım..

farklı görüşler var ama sıvı yağı soleyi beğendim koku falan gelmedi bana..

kahvaltılık yağınıda kurabiyeler için aldım kutuda olanını becel gibi..

sert olmuyo erimesini beklemme gerekmedi..

ben memnunum yani saydığın ürünlerinden..

ben sole ayçiçek yağından memnunum.

soya , kanola ve mısır kullanmıyorum çünkü GDO (genetiği değiştirilmiş ürün) riski taşıyor.

sizlere de tavsiye etmem.bu konuda çok araştırma yaptım...

dost marka meyveli yoğurtlar var şeftali-çilek- sanırım birde frambuazlı her gittiğimde alırım çok güzel,simbat marka kuruyemiş,kaşar peyniri.yoğurdu sucuğunuda aldık güzel beğeniyorum. pizzası çok kötü beğenmedim. küçük hamburger ekmekleri güzel.et döneri aldık iyi, lavaşa sarılı çiğ köftesinde aldım lavaşı biraz sert geldi ama fiyatına göre lezzeti güzel, kerem krem peynirini bitmeden alırız çok güzel.soğuk ağda bantları var markasını hatırlayamadım oda güzel kullanıyorum.yağ sökücüsü iyi,tatlılarıda çok güzel profiterolü eşim çok seviyor. her gittiğimde almadığım ürünlerden alıp denemek güzel oluyor değişik şeyler oluyor çünkü birde eriştesini deneceğim merak ediyorum. bu cuma günüde değişik makarna ve salata sosları geliyormuş onlarıda test etmek istiyorum.

Bende çiğ köftesini aldım ve çok beğendim birde tel kaşar peynirini, böğürtlen reçelini hepsi çok güzel, bim bana çok yakın ama nedense eşim pek bimden almak istemiyor ama ben sıkıldıkça gidip alıyorum birşeyler, yalnız ağda bantlarını göremiyorum, bir dahaki gidişime sorucam.

KIZLAR bimin bogurtlen recelı ile profiterolunu mutlaka denemelısınız 1,5 tl profiterol.

Dağhanı bilmiyorum hiç kullanmadım ancak namet son günlerde et konusunda mimli olan maretin yan ürünü. Ben de kullanıyordum ramazanda ancak artık almıyoruz.

nametin maretin yan ürünü olduğunu sanmıyorum namet Koçun değil ki.Bence maret şuanki ortamda et konusunda en güvenilir marka.Zaten lezzetindende belli.Bir Maretin extra markalı sucuğuna bir de namete falan bakın alakası bile yok.Bence gıda şakaya gelmez.Az almak ama kaliteli almak amaç olmalı.

bugün bimden güldal ın çamaşır suyunu, porçözünü
yuvarlak kadayıf tatlısı
lavabo açıcısı
milföy hamuru
Queen tuvalet kağıdı
palette saç boyası
kağıt havlu aldık
inşallah hepsi kullanışlı olur

kızlar şu ağda bantları blenior muydu neydi markası ?ha işte onu kullananınız var mı?memnun musunuz?

Son düzenleme:
bugün oğluma bir uyku tulumu aldım çok kaldın değil tam istediğim gibi burası çok soğuk olmuor zaten ama oğlum 10 aylık ben 24 aylık aldım acaba çokmu büyük olur die düşünüorum şimdide
eşimede pijama aldım mavili olandan deseni falan baya güzel fiyaatıda uygundu
bayan pijamalarını açmadım ama baya ince gibi geldiler bana
çarşaflarda yıkanınca çekecek cinsten gibiydiler onun için almadım
yorganlar satendi sanırım renkleri cıvıl cıvıl çok hoştu ama ihtiyacım yok die almadım

şimdi çarşaf alsamıydım keşke diorum alanlar varsa memnunlarmı akşama giderim belkii

kızlar şu ağda bantları blenior muydu neydi markası ?ha işte onu kullananınız var mı?memnun musunuz?
ben kullanyorum memnunum sadece bikini bölgesi için kullanıyorum koltuk altnda pek memnun kalmadm zati baya zor yapıyorum hepsi bitiyo bi bölgede benim
geçen sene oğlum 5 aylktı 12 ay aldm bütün kş giydi hiç de büyük durmad bu senede bira ksa ama giydiriyorum alrsam yina büyük alcam heleki seninki ufak daha çok gelişiyo iyi olmuş büyük alman

Bende geçen gün gesaş tahini aldım baya beğendim. Tahinli kurabiye yaptım mis gibi.:icecream:

Bimde bir gofret var bayılıyorum.İsmini unuttum.Beşli satılıyor.Kare şeklinde..Adını bulursam yazarım

bımın en çok kullandıgım ürünleri
güldal çamasır suyu(domestos gıbı)
,salcası(gerçekten süper ayrıca kapaklı olması çok iyi oluyor)
pedleri
yogurdu
milföy hamuru(çok ekonomık)
gofreti,kekler,kuruyemişler
çayı
tuvalet kağıdı
bulaşık makınası deterjan tuz parlatıcı
ve aklıma gelmeyen bı çok ürününü süreklı kullanıyorum çok da memnunum

memnun kalmadıklarımsa çamasır deterjanı yumuşatıcısı ,sole yağları,hürrem çorbalar (özellikle işkembe çok kotü) bırde nescafesi vip marka olan
bırde gazlı içecekleri var onları denemedım bıle :)

İnsertte yazmıyor ama soslar ve konservelik ürünler gelmiş bu hafta...

Salata sosu ve makarna sosu aldım. cokacimcoook

Büyük almanız iyi olmuş uykuda çok hareket ettikleri için uyku tulumu bacaklardan ve koldan toplanıyor. Bende hep büyük alırdım....

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…