Bim'deki ürünler hakkında..

bende uyku tulumu aldım kızım 14 aylık 18 aylık olanını aldım o bıle buyuk geldı 24aylık olan kocamandı almadım zaten ucuz seneye kuculurse yenısını alırım ama elyaf oldugundan terletır gıbı acaba almasamıydım

bende gittim aldım uyku tulumu 12 aylık. eşime pijama aldım. efsane pirinç aldım. turşu aldım fıçımıydı neydi markası güzelmiş tadı.bitane hurç aldımm küçük. nar ekşisi aldımmm. vee jucy meyve suyu:)

Ben de bugün yorgan, yastık, hurç, çorap, pijama (hem bayan için hem erkek için) çarşaf takımı aldım. Yorgan çok ince,ısıtmaz bence ama misafirlik bulunsun evde, keşke nevresim olsaydı da yorgana alsaydım

BİM'in FER marka gazozu da çok güzel, başka markalar alacağımıza bundan alıyoruz ve çok severek içiyoruz.

bugün Bim'den 3'lü günlük yufka aldım indirim yapmışlar sanırım daha önce 1.30 kuruştu poşeti de değişiktibugün bi baktım 0.90 kuruş yani.
1 tl bile değil.hemen aldım tabii
su böreği yufkası da 2.30 tl mi neydi?
bi keresinde yapmıştım ilk defa denedim ama güzel oldu
yoksa acemiliğime mi geldi anlamadımkafamçokkarıştı

önümüzdeki cuma günü rexona 3'lü seti deo+stick+roll on geliyorr,almayı düşünüyorum,uygun bence,ama deo kullanmıyorum pek ,kullanıcaz artık

Baktım şimdi üzerinde efor yazıyor ama bim adına carl kühne markası üretiyormuş

arkadaşlar elma sirkesini bulaşık makinalarında parlatıcı yerine kullanmayın plastık aksamlarını eritiyor hem servis söyledi hemde benim filtreyi inceltti .

arkadaşlar elma sirkesini bulaşık makinalarında parlatıcı yerine kullanmayın plastık aksamlarını eritiyor hem servis söyledi hemde benim filtreyi inceltti .

Ben hiç kullanmamıştım , makine alınca hiç de fena fikir değil ben de kullanırım diyorum , teşekkürler söylediğin için.

bende bugun alışverış ıcın ugradım bakınırken gozume KAJAL göz ve dudak kalemı takıldı fıyatıda uygundu aldım eve gelır gelmez hemen denedım ıksıde gayet ıyı kullanıslı renklerıde guzel zaten bu gelecek cumada KAJAL in makyaj ürünlerı gelcekmıs bakmak lazım :)

Son düzenleme:
ben de cuma günü o yağmurda koştur koştur gittim, kızıma uyku tulumu aldım. % 100 pamuk yazıyor ama elaf gibi. bilmiyorum valla geçen sene kullanan arkadaşım memnun kalmış ben de aldım.

garnitürünü aldım, güzeldi
güldal yağ sökücüsü harika, davulumbazda lekeler vardı, nelerle sildim çokmadı, güldal yağ sökücü ile anında pırıl pırıl
cam bezleri satılıyor, kullanıyorum memnunum, her gidişimde alıyorum bi tane.
su böreği yufkasını aldım, bu hafta yapcam.

haftaya mini tren varmış oyuncak bakalım nasıl, onu gözüme kestirdim, bi de makyaj malzemelerini...

Haftaya gelecek olanlarda göz makyajı temizleyicisi var onu kaçırmamam lazım...

Sirkesi Efor marka demek Kühne ye yaptırıyor iyidir o zaman.. 500 ml 90 kuruş alayım onu da...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…